:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
:82: 02 Şubat 2014 :82:
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...190 KUB88...
...192 Kanaryam35...
100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...Zeyno 03 : AFYON'A SELAM YOLA DEVAM
...busra00 25 : ERZURUM'A SELAM YOLA DEVAM
...seros08 74 : BARTIN'A SELAM YOLA DEVAM
...exelanss 79 : KİLİS'E SELAM YOLA DEVAM
Selencimm Allah bir daha ayrılık göstermesn inşallahhh..kavuuştun çok şükür sen dee..
İnşallah yakın zamanda nişan haberleriyle gel tatlımm
Ecrincim nasılsınn
Ohh sefan olsn Hesna ablacımm
Begüm yaa çok üzüldüm bunu okuyunca ama şu an böyle bir süreç biraz da normal gelir gelmez de hemen konu açılmasa daha iyi aslnda, biraz rahatlaması lazım önce şimdi askerinin, ardından iş telaşı falan kafası allak bullak şu an onun, millete bakma sen ya onlar hep öyle konuşur hayırlısı de geç onlar önemli değil sen sadece sizi düşün ama çocuğu boğmayın pek bu ara, daha sık görüşün ama o kesin o kısma üzüldm, üzme canınııı
Hadi ya üzüldm canm benm yaa ama bak şu günlerin hevesini kaçırmayın bence, sakin ol saçmalamış resmen muhakkak ki alacak gönlünü..
Erkekler de alem ya aldattım mı aldatmadım o zaman ben kusursuz bir erkeğim, tabi ki temel taşlardan biri o sadakat ama bütün ilişki de ondan ibaret değil, e tamam aldatma ama ilgilenme hiç sevme sayma döv falan ne saçma yaa..
Ayyy cok sükür görebildik bu günleri esinimmson 3 gün kalmis büyük kavusmaya ohh ohhh bana daha var ama ne yapalim.bu arada topigine baktim oraya yazcam yorumumu ama müthis seyler kuzum.bideeee yakup yine seni bayaaa bi kirmis :-( olmazki ama yaa cok üzüldüm bacim..eminim gönlünü alacak ya telde yada yanina gelince ama o laflar baya agir olmus.sen takma sürprizinide yap utanir belki.ama geldiginde oturun konusun agir kelimeler kullanmasin sana karsi evlendiginde yine yaparsa daha cok agrina gidecek kardesim konusun güzel güzel seni üzmesin kimseeee :-(
Kızlarrr artık benimde bi çeyiz topiğim var
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=688438&p=33802485#post33802485
Az kaldı ama bilmiyorum edoş. Çok sıkıldım
Sen nasılsın napıyosun? Gözükmüyorsun
bende çok üzgünüm hiloşum ama mevzuları açan onlar birbirimize saymadığımız şey kalmadı nerdese bu iş olmıcaksa olmasına geldi artık görüşemiorzda evden çıktığı yok bende gitmem oralara falan bi daha cidden bombok her şey ...telefonda konuşuorz o ertesi gün hemen normale dönüo ama ben dönemiorm konuşmalarım buz gibi iyiler tamamlar falan canım sıkkın evde de yüzüm gülmüo anlıo herkes bizim görüşmemiz lazımken şimdi 1 haftada bi kere görebildm onda da başbaşa bişi konuşamadık ...nolcak bende bilmiorm şu an her şey çok kötü gidiyo hiç mutlu değilim biz askerdeken inan her şey daha güzeldi ne güzel konuşuoduk anlaşıodk şimdi her gün tartışıyoruz
Salak bu çocuk hiloş hiç bi haltı haketmiyorAnnem aramış ben yengemdeydim telefonu açmamış banada mesaj geldi o sırada annenden arama diye allahım fıttırdım. Annem mesaj atmış oğlum benim annen diye.. Ondan sonra gene açmamış. Anlamıyorum
Şükür kardeşim şükür :18: Aslında görüşmemize 4 gün şafağın bitmesine 3 gün..
Daha var deme kızım sende ay yok yıl yol gün varSüpriz konusuna gelince hevesim kaçtı kardeşim bilmiyorum :26:
Son zamanlar cok cok sıkıcı biliyorum esintoşş ama geçicek bitincede diyeceksiniz ki bunun içinmiydi be....
Napıyım cnm aynı iş görüşmelerine devamherşey standart aynı sıkıcı
Allah Allahhh yaaa...sen aradın sandı demekki cidden naptını bilmiyor bence yaa şu ann, yoksa sana diğer güzellikleri yapan mesajları atan çocuk bunları neden yapsın, gelince inşallah her şey değişecek canm benm yaa
Kizlaaarrrr esim bana sürpriz yapti biletini almis 13.02. De bitiyor askerligiiiii insaallahcook mutluyumm coookkkk
NE ATLET NE DON SAFAK SADECE ON
ayyyy ne kadar güzel bı haber canımmm sen nıye o kadar sayıyordun ayyy yanı on gun sonra türkıyeye geliyorsun eşin bebegın ve sen bi arada olacaksınız oyyy ömer bebiş babasının kokusunu ılk kez alacak cok tatlı Mevlam bır daha ayrılık yaşatmasın inşallah
Eveeettt cok güzel bir habeer canim..insaallah evet kavusacagiz rabbimin izniyleben cok sayiyordum kuzum ama benim esim kücük bir ameliyat olmustu sinüzit ameliyati tabii ben korkmayayim diye gec haber verdi sadece ilac tedavisi uyguluyorlar dedi bende inandim bugünde bitiyoor kariciimmm son 10 gün size kavusuyorum insaallaah dedi bende sacmalama daha safak 24 dedim iste durumu anlatti hava degisimi 30 gün olmus ee askerligide önce bitecegi icin teskeresini memleketten alcak subeden ;-) yarin evlilik yildönümümüz ya daha fazla dayanamadim bugün söyledim sürprizi bileti alinca duramadim dedi..ben tabii havalara uctum söylediginden beri hep gülüyorum canim ya müthis bir duygu bende bizim biletleri alsaydim hayirlica insaallah ozaman inanacaktim tam simdi saka gibi geliyorr
Kizlaaarrrr esim bana sürpriz yapti biletini almis 13.02. De bitiyor askerligiiiii insaallahcook mutluyumm coookkkk
NE ATLET NE DON SAFAK SADECE ON
Kızlar sevgilimi dün sabah uğurladım askere, onun hüznündeyim iki gündür adapte olmaya çalışıyorum onsuzluğa ama vücudum benden de beter tepki verdi. Onu uğurladıktan 20 dakika sonra karnıma bir sancı girdi. Kursa gidecektim, metrobüsteydim. Önce indim hava almaya ve kendime gelmeye sonra da eve gittim karnımdaki bu sancıyla derse merse gidemem diye. Ondan beri korkunç bir baş ve karın ağrım, beter bir diyarem ve ateşim var. Dün 15 saat uyudum hastalık halinden, bugün dersi falan ektim yataktan çıkmadım halim beter.
Böyle bir şey başına gelen var mı, bir sorunlu ben miyim Allah aşkına
Canım öncelikle Allah kavuştursun. İnsan öyle bi anda adapte olamıyor, yani ne ruhsal ne bedensel olarak.. Aynı şeyi bende yaşadım, karnına bir şey saplamışlar doğralamıyormuş gibi oluyor insan.. Kendini toparlamanın yolu iste çok fazla düşünmemek tatlım. Kendini başka şeylerle oyalayacaksın, başka yolu yok hani. Kısa dönem gitti sanırım askerin? Bi de bunun avantajını düşün derim
Allah kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?