Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
al bıletını hemen canımm bencede Şokta kalma inşallah kavuşuyorsunuz tatlım Mevlamda işlerinizi en kısa zamanda ayarlayıp gec kalmadan gotur eşini yuvanızı kurun orda inşallah

Alcam insaallah tatlim..Inanmak cok zor insaallah canimm dualarinizi eksik etmeyin buraya getirme fln zaten beynim düsün düsün durdu iyce biran önce gelsek evimize ne isterim baska
Ne guzel bir haber bu busss cok sevindmmm Allahbir daha ayrilik vermesn canm yaa ay ne guzelll

Evet kuzummm cok sevindimn bende amiin insaallah rabbim hickimseyi sevdiginden ayirmasin..
sen nasil oldun bakiyim kuzuum toparlandinmi??sana yazmistim ama görmedin gerhalde cevap yazmadin..zaferlede iyisindir insallah üzmesin senii bak haaaa ...

Esinimmmmm birden orda 9u görmek harika O ellerin dert görmesin insaallah sanaaa koooskocaman bir depük atayim da uc yakupcugunun kollarina birdahada hic ayrilmayin insaallah..araniz düzeldimi bilmiorum ama bence sürprizini yap ayyyyy ne güzel persembe yaninda olacak hakettin bunu cooktan bacim

esinim bitiyor mu ya cidden geliyor mu yakupun artık seni de daha az görcez burlarda desene ben gibi... yarın mı geliyor şimdi, bu gece mi depük gecen?

büşracım senin kocişin de geliyormuş nasıl oldu bu canım vardı daha???

hiloşum daha iyi misin kuzucum sen?

Evet kuzumm geliyorr kocisimm insaallah haftayaa esim ameliyat oldu burnundan tabii bana haber vermedi korkarim telas ederim üzülürüm diye..ben hastanede oldugunu biliyordum ama sadece ilac tedavisi uygulayacaklar dedi esim bende inandim.ameliyat olmus bana söyledi tabii fircayi yedi biraz iste ameliyat oldugu icin hava degisimi veriyorlarmis 30gün bununda askerligi 30günden az oldugu icin gidersin teskerenide ordaki subeden alirsin demisler..bunuda bana dün söyledi aslinda bugün söyliyecekmis evlilik yildönümümüz ya dayanamamis bileti almis..iste öyle bacim bitiyor insaallah az kaldi sen nasilsin bakalim görüsüyormusun enisteyle??

Büşümm tabi ki görmemişimdir yazmaz mıym hiçç..baya iyiym canım benm çok sağol, Zaferle de iyi olmaya çalışıyoz :)
Cidden süper haber almışsın canm benm ne sevinmişinzdir ömerçiple

İyiyim canımm iyiyim çok şükür daha da iyi oluyorum günden güne..
Sen nasılsınn neler yapıyosunn yoktun ne zamndr?

Esintoşş bu gece değil mi depük gecen, yoksa askerin döndü müüü Ay bilgilendir beniii

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 05 Şubat 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...187 KUB88...

...189 Kanaryam35...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...Zeyno 00 : ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ

...busra00 08 : ARTVİN'E SELAM YOLA DEVAM

...seros08 71 : KIRIKKALE'YE SELAM YOLA DEVAM

...exelanss 76 : IĞDIR'A SELAM YOLA DEVAM

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Kızlar bilginize şafak panosunu yarından itibaren isteyen alabilir

Ah kardeşim benim için şafak hep 3-5 arttı nasibim sanaymış sana düştü Allahın izniyle inşallah darısı başına kardeşimmm.
Yakupla düzeldik aldı gönlümü öküz, yarın saat 3 gibi burda olacak inşallah otogara gideceğim

Nilüüümmm sonunda geliyor, şaka gibi ama gerçek içimde adını koyamadığım bi mutluluk var sürekli bağırıp, çığlık atasım geliyor
Ne olursa olsun unutulmak mı asla kardeşim. Yarın geliyor

Canım Esintoşummmm gözün aydınnn şimdiden inşallah her şey daha güzel olur

Ahh sağol devrem, inşallahh inşallahh

Esintoşş bu gece değil mi depük gecen, yoksa askerin döndü müüü Ay bilgilendir beniii

Bu gece depük gecem hiloşşş Yarın geliyor sıpa

Kendi depük gecemde olamıycam sanırım, arkadaşlarımın bana süprizi varmış oraya gideceğim

Ay canım benmm, arayı düzelttinz mi barii???

Olsun kuzum yazdigimi bil yeter ;-) oohh cok sevindim iyi olmana insaallah zaferlede hep musmutlu olursunuz eveeett gercekten müthis bir haber ama ben hala inanamiyorum rüyada gibiyim ömercip ne yapacak bakalim babisini görünce

Olsun kardesim artik saatler kaldi gelmesine..senin adina cok mutluyum inan hakettin gönlünü almasi iyi olmus ama gelince rahat rahat konusun üzmesin benim bacimi aaaayyyyy inanamiyorum kavusuyorsun yaa cok güzell

tebrikler kavuşuyorsunuz sonunda, darısı geride kalanların başına :)

Az önce aradı Pacmanim, dün konuşamamıştık tabi ayrılık yeni olunca yastıkları göz yaşlarıyla doldurmak farz oluyor sesini duymayınca Şimdi de konuştum 8 dakika konuşabilmek ne büyük nimetmiş meğer, geceleri 2 saat konuşmaya falan fark atıyor açık ara

Bir de şafak listesini yeni düzenleyecek olan kişi, bu zavallı kızı da ekleyebilir mi listeye? Pek bir hüzünlü de bu aralar :)

Esinnnnnn canımmm bak bitti sonunda! sizinde.!
Bak gör inş düzelicek her şey askerliğe bağlı o kavgalarrr inş her şey sizin için güzel olucakk

Ay canım benmm, arayı düzelttinz mi barii???

Tam buraya düzelttik yazacaktım pat telefon, gene kavga ettik

Olsun kardesim artik saatler kaldi gelmesine..senin adina cok mutluyum inan hakettin gönlünü almasi iyi olmus ama gelince rahat rahat konusun üzmesin benim bacimi aaaayyyyy inanamiyorum kavusuyorsun yaa cok güzell

Gelsin kardeşim gelsinde bi sarılışıyla diner herşey.. Sende hakediyorsun büşümm Sıramı sana bıraktım
Ben bile inanamıyorum kışladan 8,30 da çıktı aradı inanamıyorum falan diyor bende öyleyim

Yani tatlım torun tombalak düşünsün 93/1 devride kapanmıştır

Tabi ki fark atar ben ilk zamanlar saniyelerle yarışıyordum onunla konuşurken telefonda.. Sonra zamanla saniyeler arttı, dakikalar arttı, saatler arttı
Darısı başına canımm, rabbim geride kalan tüm asker bekleyenleri tez zamanda kavuşturur inşallah

Esinnnnnn canımmm bak bitti sonunda! sizinde.!
Bak gör inş düzelicek her şey askerliğe bağlı o kavgalarrr inş her şey sizin için güzel olucakk

Edoooşşşşşş evet inanamıyorum ama bitti şoklardayım hala

Kardeşimm çok sağol, gelsinde bi umudum düzelmesinden yana. Zaten dedim İstanbula ilk adım attığında ilk gönderdiğim gibi at adımı diye

Yüzyüze görüşmedinz galiba henüz tatlımmm ??? Haberlerini bekliyorum canmm

Eveeet bi sarilsindaa herseyi unutursunuz askerlik olmamis gibi insaallah canim kardesim evet artik sira bende insaallah hemen kavusurum esime...ayy haber et gelismelerden ben merak ederim ilk bulusmayiiii rabbim hic ayirmasin esinimm hiiccc
Selam sessiz teskereci güzeleler topiği hatunları

Selam kuzuuu nasilsin bakim??

kızlar selamm bende eşimi bekliyorum ve henüz 3 gün oldu gideli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…