Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırdır kuzu karalar bağlamış gibisin demin ecrinlede konuştuk oda aynı ay korkmaya başladım bizdemi böyle olacağız diye daha yeni kavuştunuz sıkmayın birbirinizi bu kadar

İnşallah ilaçınız olur canım Allahım hakkınızda hayırlısını versin ecrincim üzme kendini kuzu.

selenim nasılsın kuzum sevdiceginle aranız nasıl??merak etme olmazsınız inş biz gibi begüşde sıkıntılıymış sanırım ama en azından bzm kadar degildir sizde ne war ne yok??

valla canım bende bazen diorm ona keşke askerde olsaydın diye diceğim aklımın ucuna gelmezdi ama bu kadarda yıprancağımı düşünmezdim ben kendi içimde evlilikmişşş istemeymiş aile tanışmasıymş şu an ne kadar geç olursa o kadar iyi modundayım ya halbuki hep derdim bi gelsede işte aileler tanışır vs diye ama yok içimdeki istek heves hepsi toz duman oldu ...zamanla nolcak yaşayıp görcez

selenim nasılsın kuzum sevdiceginle aranız nasıl??merak etme olmazsınız inş biz gibi begüşde sıkıntılıymış sanırım ama en azından bzm kadar degildir sizde ne war ne yok??

Şükür iyiyim ecrinim ya ilk başlarda bizde çok kötüydük tatlım ya canım çok sıkılıyordu bu duruma sürekli bir kavga halindeydik ne desem tersliyordu ama şimdi iyiyiz şükür toparlamaya çalışıyoruz yavaş yavaş asker psikolojisi sanırım canım.
Sen nasılsın asıl ecrincim göremiyorum seni hiç ne yaptın sevdiceğinle halledebildinmi sorunlarınızı.

Sağol Ecrincim ben de düzelmeye çalışıyorum baya iyiyim sağol..
Sizin sorun ne canm şimdi son durumunuz ne neden bu kadar kötü oldu :26:

Ver canm sirani zaten sira bana geliyor hissediyorum :))

Aa neden oyle dedn canmm bak hic bi sey icinden kalmasn tamam ama ifak teek seyleri de sorun etme mutlu olmaya bakk

Çok bunaldım hiloş, askerlik bitti geçti diye düşünürken bilemiyorum. Yakupa da çok üzülüyorum. Kayınpederle çok atışıyorlar bu ara bilemiyorum ya Hevesim kaçıyor durumlar böyle olunca :26:

Gelse nikah işlemlerini halledeceğiz erkenden 04.04.14 olsun diye düşündük. Ah bi gelebilse :26:

huhhhuuu kızlarrrr

Pişt naberr taze nişanlıı

Hadi yaa neden babasıyla tartışıyor, kesin maddi sıkıntıda hissediyor kendini, sakin ol canm inşallah halledersiniz yaa :26:

Pişt naberr taze nişanlıı

Hadi yaa neden babasıyla tartışıyor, kesin maddi sıkıntıda hissediyor kendini, sakin ol canm inşallah halledersiniz yaa :26:

iyiym hiloşum çok iyiyim çok şükür haftasonu tepsilerimizi götrdük onur babamdan izin almış gezelm mi biraz die gezdik akşam pazarda gezdik beyaz eşya falan baktık 2 hafta sonra da nikah işlemlerine başlıcaz nasipsee

sen nasılsın canm ne var ne yok nasıl oldn enişteyle nasıl bayadır giremedm:26:

Çok sevindm Fatoşşş hızlısınız kız maşallahh biz yatıştayız desenee
Çok iyi etmişsinz canm yaa bakmak lazım artık doğal olarakk..

Ben de iyiym şükür canm düzeldim baya, eniştenle haftasonu beraber Adanada arkadaş düğünündeydik ailem ameliyattan dolayı izin vermemişti ama önceden alınmış biletlerim vardı, çok üzüldük falan dikkat edecez diye sözler verdk ve gittimmm çok güzel geçti canm, hastayım diye nasıl da üstüme titredi ekstaradann.. aramız sıcacık oldu yine umarm bozulmaz artık Martta İstanbul'a gelmeyi düşünüyorlar işte canm Zaferin bayilik sınavından sonra, biz de babam sorun çıkarmazsa şayet Ağustos sonu-Eylül başı düğün istiyoruz Zaferlee

Son düzenleme:

napalım canm tayin için bi an önce yaalım dedik burda beklememen bi anlamı yok eşya bakcaz bakamıyoz ev bakcaz hazırlık olcak ben burda o orda haftasonlarıda yetmiyor yoruluom zaten yoldan gelyom işe gidiyom

iyi olmana sevindim canm çok şükür ooh enişteyle maşşalahınız var nazr değmesin marta ne kaldı ki bende ctesi gene gidiyom sevgller gnü için
inşallah zaferinde istediği olur canm hayırlısıyla bzmde düğün anca bayramdan sonra düşündük toparlanırız anca rahat rahat olsun

Kesinlikle haklısın canm ya bir an önce önünüze bakın en güzeli, biz de aynen öyle düşünüyoz valla, bekle bekle bir şey olcağı yok düzenin bir kısmı da evlenince hallolsun hayırlısıyla Biz sevgililer gününü yani yıldönümümüzü de aradan çıkardık haftasonu mecbur bana yine kelebek almış sevdiceğim ama gümüşten altına terfi ettik , çok seviyorum kelebeği yaa ben de ona istediği bir ayakkabı vardı lacostedan onu almıştımm..

Sağol canm benm, ben de size çok sevindm inşallah her şey istediğiniz gibi olur, biz de karar verirsek, mecbur bir süre haftasonlarıyla idare edecez, yorucu oluyo dediğin gibi ama napak işte aşk için

evet canm bekleyerek bişey hallolmuyor eksiğimiz olur elbet evlenince zaten bi sene daha ıvırzıvır alınıyomuş tabi yeni ev anca düzene girer bakalım kısmet canm eniştemzde seni mutlu etceğini bilo he kelebekten vurmuş seni tabi artık altına terfinin zamanı
son dakika gelişmesini aktarıorum sevgiller gnü için gitmekten vazgeçtik direk nikah içn gidiyorum bi an önce yapalım dedi onur iki hafta gitgel yapcan yorulcan dedi kıyamam benide düşünürmüş cuma gidiyorum nasipse ptesi başlıoz işlemlere heyecan dorukta inşallah sizinde herşey yolunda istediğiniz gibi gider canm

Son düzenleme:
Selam kızlar ....hepinizi çok özledim ayrı ayrı öpüyorummm

Begüü nabersin nasılsın canımm

Öyle tabi canım hemen hallolur mu zamanla olur hepsi inşallahh
Evet benim gönlümü iyi bilir paşaamm
Canım ya son dk gelişmesine bayıldımm aferin kız size ne zamn kaybetceksinz en güzelini yapıyosunuzzz çok sevindm canımm

şaka maka evleniyorum ya çok heyecanlıyım şuan istemede yoktu heyecan anaam ne giycem ya elbise pudra rengi düşündüm başıma o şapkalardan taksam mı eldiven falan off :18:

şaka maka evleniyorum ya çok heyecanlıyım şuan istemede yoktu heyecan anaam ne giycem ya elbise pudra rengi düşündüm başıma o şapkalardan taksam mı eldiven falan off :18:

Canım elbise rengi sen bilirsin ama bence nikaha da en çok krem ya da kırık beyaz yakışıyor, yani pudra olsa da çok uçuk olmalı bence, nikah düğüne beyaz yakışıyor bence tabii... ve şapka çok hoş olur ben de istiyorum şapka bakalım hayırlısıyla ben de geleym de o günleree..

E kızım artık iş baya ciddiye bindi heyecanlan tabii ama çok güzel heyecanlar bunlarr.. ya fotoda paylaşmadın bak nikahtan da keisn paylaş sen d ebize örnek oll

beyaz die düşünmemştm ondan pudra olabilir mi dedm beyaz sürekli giyilcek bi renk değil sonuçtaaklma krem faln gelmdi bak iyi dedn canm öle alayım madem inşallah bulurum evet ya şapka eldiven falan çok hoş oluo eski filmlerden çkmış gibi inşallah canm senn heyecanını paylaşırım en kısa zamanda
foto aklımda canm bende pazar günü aldım onurdaydı resimler onlar çekmişti akşama atarım bişey çıkmazsa

Beyaz hep giyilmez evet ama hep giyilmediği için ben o gün istiyorum zaten ama kırık beyaz meselaa.. keyfine göre giy canm o gün senin günün olcak benmki de benm içimizde kalmasın da istediğimizi giyelimm
Bulursun canm ya bulunmaz şeyler değilll..dolanırsınz nişanlınla beraberr
Paylaş canm bekliyorumm

İyiyim Hiloşumm sen nasılsınnn ? napıosun ? bakıorm buraları evlilik telaşları sarmışşşş

evet canm içimde kalır herhalde kırık beyaz yada krem falan bakayım en iyisi dolancaz artık müstakbel eşimle resimleri attım sonunda canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…