saol canmm evet girdik bi yola bakalım bugün gitcem izmire ptesi başlıcaz işlemlere nasip olursa tayin için mecbur beklemenin bi anlamı yok dedik hatta haftaya gitcektim daha geçen hafta tepsi gtrmeye die gittim çünkü bi iki hafta durayım dedim ama onur beklemeye gerek yok bi hafta gel dedi bizimkilerden de onay çıktı bakalım koşuşturms bizi bekliyo hayırlısıylaa şu tayinim olsa herşey rahat olcak darısı başınıza canm
sen nasılsın enişteyle durumlar iyidir inşallah tatilinide yaptın görüşmüşsnüzdür bol bol
Canım benm yolunda sağolasın, iyiyiz çok şükür, bugün yıldönümümüz ama biz geçen hafta kutladık mecburen napalımm
Sizde ne var ne yokk
Engel olanlar utansın
İnşallah kuzum inşallah hedefimiz o
TatlıımmmAramız düzeldi ama ev, düğün herhalt kafamın içindeki maymunların oynaşmasına sebep
İnşallah canım herşey bi yoluna girsin, o yoldan ayrılmamm
Sen nasılsın, heyecan dorukta
Öpüldün kuzum
Yakupu o dükkana sokmam bile nilüm banane yaa ben çalışırım giremezKapıya 'erkek girmesi yasak' yazısı yapıştırcam
Evlenince de orda çalışacak bebeğim yani şu düğün masrafları bitecek, yakupa ayrı bi araba alınacak falan derken sonrasında mağaza gelecek :26:
Kizlaaar dun basvurzu yaptik kanimizi verdik yarn snuclari alcz gnu beliricez sanirim 7 mart olcak en erkn o gun varmis hemde kardesmn dogum gnu
ayy canım çok sevindi
inş her şey gönlüne göre olur
iyiyim canım bende şükür her şey aynı evet 1 ay memleketteydim
her fırsatta görüşmeye çalıştık tabi
ahh ahh özel günlerde ayrı olmak insanı üzüyor biliyorum canım ama insanın elinde olmuoyor işte..
bizde ne hikmetse genelde özel günlerde hiç birlikte olamıyoruz..
bizde iyiyz hilalcim şükür bir sorun yok
düğün stresindendir canım ya..maymunlara söyle çok oynaşmasınlar ama aklını karıştırıp seni üzmesinler
bende iyiyim canım aynı işte geldim Ankaraya okul başladı yine özlem girdi bizde araya anlayacağın tatlım..
İyi akşamlar topiğimizin güzelleri nasılsınızz
kızlar bu topiğin halı ne resmen terk edilmiş gıbı artık hey hatunlar nerelerdesınızzzzzzzzzz
Deryoş naber tatlıııımBen yarıyıl tatilindeydim uğrayamadım buralara pek nasılsınız iyi misiniiiiz
Kizlaaar dun basvurzu yaptik kanimizi verdik yarn snuclari alcz gnu beliricez sanirim 7 mart olcak en erkn o gun varmis hemde kardesmn dogum gnu
Bizim ekip baya dagildi yahuuu :))
düğün stresindendir canım ya..maymunlara söyle çok oynaşmasınlar ama aklını karıştırıp seni üzmesinler
bende iyiyim canım aynı işte geldim Ankaraya okul başladı yine özlem girdi bizde araya anlayacağın tatlım..
Serapcımmm iyiyim tatlımm sen nasılsın özlettin kendını bea
Allah tamamına erdısın bı yastıkta kocatsın inşallahhhh
Darısı Tüm isteyenlereeee
hiç sorma hiloş yaa bız beylerımızı aldığımız halde hala buraları terk etmedik ama baksana yıne de terkedılıyor yavaş yavaş
Valla öyle oldu Deryacımm, neler yapıyosun keyfin yernde mii
ne yapım ev iş arasında mekik dokuyorum Allah bozmasın bomba gibiyim hiloşş çok şükür eşimden Allah razı olsun
sen nasılsın hiloşummm asıl haberler sende nasıl gıdıyor
Ohh Allah bozmasn canm benm çok sevindimm..
Ben de iiyim çok şükür Deryacımm, haftasonu ben bir sınaa gireceğim, 2 hafta sonra da Zafer girecek, o sınavlardan sonra bakacaz artık rotamıza sanırımmbiz de iyiyiz çok şükür, Zaferden de Allah razı olsn aldı gönlümü gene
amin kuzum cümlemızınkını maşallah
alsın yavrum alsın tabı benım hiloşum gıbısını nereden bulacak bıdaha inan evlılıktede genç evlılık cok güzel oluyor evlenın bır an once inşallahhhhh sınavlar güzel geçer müthiş gecerrr
Şafak 64 yârim çok uzaklarda ... Çok özledim elimden bir şey gelmeden zamanın geçmesini beklemek canımı yakıyo. inanın zamanın geçmesi için ne yapabilirim diyorum bi mucize olsa kaldığımda nisan ayında olsak diyorum,olmuyo tabi... Onsuz düğün hazırlıkları yapmak istemiyorum artıkpazar günü gelinlik bakmaya gittim yıllardır beklediğim anı yaşadım gelinliği denediğimde yaşadığım duygular tarifsizdi. herkes hayran hayran baktı ama ben sevdiceğimin bakışlarını aradım... İnşallah bir gün yârim bugün gelecek diyerek tarifsiz bir heycanla uyanırım...
Aminn canm aminn dua et bizee..
İnşallah evleniriz Deryacım biz de uzatmak istemiyoruz ama ailesi de pek uzatcak gibi değil zaten annesi beni sıkıştırıp duruyo bileZafer de şu sınav geçsin gelecez falan diyo bakalm.. sınavların sonucuna da pek bağlı değil aslında bakalım kısmetse biz her türlü tarih belirlicez sanırım Allah yardım etsn bizee.. herkesee
bu tatlı telaşlarında kendini sıkma bunaltma bence bak bızım kasım 30 da geldı eşim kaç ay geçmiş üzerinden ınan oyle günler gecıyorkı şuan aklımıza bıle gelmıyo sadece kendını sıkıp bunaltmaktan başka dua et bol bol üzme kendını
etmem mı hiloşş ederim tabı hayırlısıyla inşallah
ohhh ohhh ufukta düğün varrr
bu tatlı telaşlarında kendini sıkma bunaltma bence bak bızım kasım 30 da geldı eşim kaç ay geçmiş üzerinden ınan oyle günler gecıyorkı şuan aklımıza bıle gelmıyo sadece kendını sıkıp bunaltmaktan başka dua et bol bol üzme kendını
etmem mı hiloşş ederim tabı hayırlısıyla inşallah
ohhh ohhh ufukta düğün varrr
Yarıyıl tatilindeydim fıstıklar pek giremedim buralra hepiniz iyi misiniz çoook özlendiniz öncelikle
Hilalciğim düğün hazırlıkları nasıl gidiyor bu topiğe ilk geldiğim gün senin şafağın 70 li bişeydi şimdi ben nerdeyim inanılcak gibi değil dimi
Fatoooş evleniyormusun canııım okuyamadım yazıalrı ama son yazılardan bunu anladımm hayırlı uğurlu olsun inşAllah canım benimmm
Saoolasin hilalcmm darisi isteyen herkesin basina hayirlisiyla insallah:)Hay masallahhh tebrik ederm canm benimmm darisi basimizaa :))
Cok guzel canm benm yaa cok sevindmm..
Nerelerdesin kiz senn)
Bizim ekip baya dagildi yahuuu :))
Amin cnm amin bzim kizlar hizli cikti gidioz birbir :)Serapcımmm iyiyim tatlımm sen nasılsın özlettin kendını bea
Allah tamamına erdısın bı yastıkta kocatsın inşallahhhh
Darısı Tüm isteyenlereeee
hiç sorma hiloş yaa bız beylerımızı aldığımız halde hala buraları terk etmedik ama baksana yıne de terkedılıyor yavaş yavaş
Yarıyıl tatilindeydim fıstıklar pek giremedim buralra hepiniz iyi misiniz çoook özlendiniz öncelikle
Hilalciğim düğün hazırlıkları nasıl gidiyor bu topiğe ilk geldiğim gün senin şafağın 70 li bişeydi şimdi ben nerdeyim inanılcak gibi değil dimi
Fatoooş evleniyormusun canııım okuyamadım yazıalrı ama son yazılardan bunu anladımm hayırlı uğurlu olsun inşAllah canım benimmm
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor herşey yolundamı sevdiceğim cuma günü ailemle tanışmaya geliyor heyecan doruklarda
Yakupu o dükkana sokmam bile nilüm banane yaa ben çalışırım giremezKapıya 'erkek girmesi yasak' yazısı yapıştırcam
Evlenince de orda çalışacak bebeğim yani şu düğün masrafları bitecek, yakupa ayrı bi araba alınacak falan derken sonrasında mağaza gelecek :26:
:) saol cnm ya darsi basnza insallah vet nilum baslcz ptesi otogardym smdi aksam onur alcak 6. Sevgller gununde ilk defa yanmda olck gerci bu gnun onemi yok bzm icn kndi ozel gunlermz daha degerli
Evet ya Allah bozmasın ağız tadını topiciğimizinn
Güzel geçiridk çok şükür canm daha güzelleri olsn hepimiz için inşGüzel duaları kocaman bir aminn
Hadi bakalımm, bizim de bir sonraki Eskişehir8 Mart inşallahh ben arkadaşımın yanına gitmek istiyordum ne zmaandır, Zafer de o hafta Ankara'da sınava girecek, Eskişehir'de buluşacaz inş
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor herşey yolundamı sevdiceğim cuma günü ailemle tanışmaya geliyor heyecan doruklarda
Saoolasin hilalcmm darisi isteyen herkesin basina hayirlisiyla insallah:)
bak nasıl da biliyorum, ben olsam ben de öyle yapardımohh ohh sonrasında da değme keyfinize şu ev işini de istediğiniz gibi halledebilseniz belki de öylesi daha iyi olur esinim ya, ona da çok takılma
amin canım inşallah, ben umudumu kesmeye başladım gerçi, oyalanıyormuşum gibi hissediyorum bazenayy geç olmuş ama olsun dediğin gibi bi önemi yok, sevene her gün bayram kan sonuçlarını da almışsın geriye bir tek günü ayarlamak kalmış son gelişmeleri okudum, hadi hayırlısı fatoşum
amin hiloşumya ama ama biz göreşemeden siz yine görüşceksiniz ne yaman şeymiş şu nişanlılık, kıymetini bilin vallahi eskişehirde görüşme planı da süpermiş, ben çok merak ediyorum hiloş oraları benim için de gez. mehmetin babası eskişehirli biz de düşünüyoruz gitmeyi ama kim bilir ne zaman :106:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?