bak nasıl da biliyorum, ben olsam ben de öyle yapardımohh ohh sonrasında da değme keyfinize şu ev işini de istediğiniz gibi halledebilseniz belki de öylesi daha iyi olur esinim ya, ona da çok takılma
Halledebileceğimizi sanmıyorum ki :26: Geçen çok şiddetli tartıştık, bunalıma soktu beni iyice çok ağır şeyler söyledim ona ama inan özür dileyesim bile yok ki. Herşeyden soğuttular beni bu ne ya
Amin cnm amin bzim kizlar hizli cikti gidioz birbir :)
07\03\2014 bizim gunumuuuuuzzz :))
Kizlaaar dun basvurzu yaptik kanimizi verdik yarn snuclari alcz gnu beliricez sanirim 7 mart olcak en erkn o gun varmis hemde kardesmn dogum gnu
Canım bu durumlarınız açıkcası kafamı karıştırıyor yahu, bak evlilik gibi çok önemli bir müesseseye gireceksin, emin misin?? Bence biraz daha uzatın canm siz bu işi ben emin olamıyorum abi ki senin hayatın bu ama sorgulamanı istedm
Çok saol canım Allahım herkese tattırsın ailesiyle gelecek kısmet olursa sanada hayırlı olsun canım nikah günü almışsınız Allah pişman etmesinOhh bzim tayfa hizli cikti yaw ne gusel cnm hesy gusel gecer insallah sadece yusuf mu gelck
Çok saol hiloşum heyecan dorukta hazırlıklar tam gaz devam darısı nişana inşallah.
Vayy bir atak daha geldii , tebrik ederm canımmne güzel heyecanlarrr başlıyorrr..
Amin canım inşallahhhsiz bir halledin de bakalım şu işleri bize de önayak olursun
Biz biraz öyleyizHe ya nişanlılık da etkiliyor illa ki zırp pırt gelip gidiyoz
Eskişehir'e ben daha önce de gittim, baya da beğenmiştim ama Zaferimle gitmek de başka olacak tabii, senin yerine de gezeym ama sen de inşallah gez canm benm, az daha sabredin de siz de muradnııza erin artık inşallah, bir sorun yok değil mi??
Selam kızlar ,,,
Herkes koşturma halinde evlilikler nişanlar tanışmalar Allah hepsini tamamına erdirsin ...Bizim aramızda ilk zamanlara göre çok iyi zaman zaman atışsaktaiş bulma sancısı var en azından iş bulsam tanıştırırız isteriz söz falan olur falan diyo bakalım bu iş bulma süreci de çok kötü bir süreç sonuçta evlilik için maddi olarakta sorumluluk bakalımmm hakkımızda hayırlısı ...
Çok saol canım Allahım herkese tattırsın ailesiyle gelecek kısmet olursa sanada hayırlı olsun canım nikah günü almışsınız Allah pişman etmesi
Çok saol hiloşum heyecan dorukta hazırlıklar tam gaz devam darısı nişana inşallah.
Çok sevindim düzelmenize beğüşüm kötü günler geride kalsın artık darısı sana olsun en kısa sürede inşallah
Biz biraz öyleyizHe ya nişanlılık da etkiliyor illa ki zırp pırt gelip gidiyoz
Eskişehir'e ben daha önce de gittim, baya da beğenmiştim ama Zaferimle gitmek de başka olacak tabii, senin yerine de gezeym ama sen de inşallah gez canm benm, az daha sabredin de siz de muradnııza erin artık inşallah, bir sorun yok değil mi??
Halledebileceğimizi sanmıyorum ki :26: Geçen çok şiddetli tartıştık, bunalıma soktu beni iyice çok ağır şeyler söyledim ona ama inan özür dileyesim bile yok ki. Herşeyden soğuttular beni bu ne ya
hiç sorma askerden sevdiğini kapan girişti bu işlere hele bu aralar tanışmalar falan uuu bır suru
eskıden buralarda tubaoğuzhan vardı bılmem tanıyanlar varmı aranızda onlarda bayanlar tanıştı geldı gıdıldı bu hafta sonu erkekler gelecek tanışmaya sonra söz tarihi belırleyecekler
Canım evleniyormusunuzzz aaa
Daha geçen gün bitti şafağın
MAşallah canım Allah bozmasın
Selam kızlar ,,,
Herkes koşturma halinde evlilikler nişanlar tanışmalar Allah hepsini tamamına erdirsin ...Bizim aramızda ilk zamanlara göre çok iyi zaman zaman atışsaktaiş bulma sancısı var en azından iş bulsam tanıştırırız isteriz söz falan olur falan diyo bakalım bu iş bulma süreci de çok kötü bir süreç sonuçta evlilik için maddi olarakta sorumluluk bakalımmm hakkımızda hayırlısı ...
Selam kızlar ,,,
Benim kafamın karışıklığı düşün hiloş birde.. Aslında kesin bi karar verebilmek için 4 ay uzun bi zaman.. 1,5 yıl nişanlılığın ardından diye düşündük, düşündü ailelerimiz. Ooooff bilmiyorum! Canım çok sıkkın napacağım ne düşüneceğim
Çok saol canım Allahım herkese tattırsın ailesiyle gelecek kısmet olursa sanada hayırlı olsun canım nikah günü almışsınız Allah pişman etmesin
Çok sevindim düzelmenize beğüşüm kötü günler geride kalsın artık darısı sana olsun en kısa sürede inşallah
ne güzel canım ya, maşallahbiz de 2 ayda bir görüşmeye çalışıyoruz. mehmet mayısta bir kere daha gelecek ben de ramazan bitince gitmeyi düşünüyorum. böyle böyle geçcek işte zaman :26: bi sorun yok kuzum ama sıkılıyorum çok, mehmete sarıyorum bir de maşallah kimsede gözüm yok nasip kısmet işleri bunlar ama bizden sonra askerden gelenler bir bir ciddiye bindiriyor bu işleri. bizde hala tık yok. 10 ay oldu geleli. ben de atanmadan evlenmek istemiyorum ama ya atanamazsam diye de düşünüp duruyorum. şimdi nişanlananlar kaç yıldır birlikteler biz daha yeniyiz ama insan istiyor. benden kaynaklı engeller de var ondan kaynaklı da olamıyor bu yüzden :97:
oyy yavrum ya nolcek sizin bu haliniz? yapmayın artık canım ya vallahi eziyet ediyorsunuz kendinize, en heyecanlı anlarınızı zehir ediyorsunuz
deryacım, merhaba canımnasılsın, nasıl gidiyor hayat? bebek mebek yok mu ufukta hatırladım ben onu, onun için de hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin, iletirsin güzel dileklerimizi
hadi hayırlı uğurlu olsun fatoşum
edoş bebeğim nasılsın, napıyorsun, nerelerdesin, konuşamıyoruz kızım
as begüşolur öyle arada tuzu biberi inşallah bir an evvel bulur işini sevdiceğin, sen de atanırsın ohh
selam kızlar ,,,
herkes koşturma halinde evlilikler nişanlar tanışmalar allah hepsini tamamına erdirsin ...bizim aramızda ilk zamanlara göre çok iyi zaman zaman atışsaktaIş bulma sancısı var en azından iş bulsam tanıştırırız isteriz söz falan olur falan diyo bakalım bu iş bulma süreci de çok kötü bir süreç sonuçta evlilik için maddi olarakta sorumluluk bakalımmm hakkımızda hayırlısı ...
selenciiim öncelikle gözünaydınhiiiç giremediğim için sana gözünaydın diyememiştim sanırım.. tanışma faslına geçilmiş maşallah maşallah diyoruuum rabbim ağzınızın tadını bir ömür bozmasın inşallah
deryacım, merhaba canımNasılsın, nasıl gidiyor hayat? Bebek mebek yok mu ufukta Hatırladım ben onu, onun için de hayırlı olsun, rabbim tamamına erdirsin, iletirsin güzel dileklerimizi
ooo maşallah ya millet evleniyor :) hayırlı olsun
bizim şafak hala 150
oyy yavrum ya nolcek sizin bu haliniz? yapmayın artık canım ya vallahi eziyet ediyorsunuz kendinize, en heyecanlı anlarınızı zehir ediyorsunuz
Canm benm ya az bi sure degil ama hep askerde gecen bi nisanlillik, bence ailenle konusup biraz daha zaman isteyebilirsin, sen iyice dusunup emin ol tek derdimiz o bizim yani pisman olma hic bi zman.. Zaten ayrilik falan demedm ama emin olman icn zaman lazm gibi gibi..
onlarda gokten zembılle ınmedı oralara canım sende sabır et sonra goreceksın bır bır güzellıklerını dua et bol bol gececek bıtıp gıdecek ınşallah
Çok karışık aklım bebeğim napcam bilmiyorum. Ne düşüneceğimi hele hiç bilmiyorum
Ah herşey dert ya! :26::26:
Ah Ankara ah ne bela okunası memleket ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?