Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak nasıl da biliyorum, ben olsam ben de öyle yapardım ohh ohh sonrasında da değme keyfinize şu ev işini de istediğiniz gibi halledebilseniz belki de öylesi daha iyi olur esinim ya, ona da çok takılma

Halledebileceğimizi sanmıyorum ki :26: Geçen çok şiddetli tartıştık, bunalıma soktu beni iyice çok ağır şeyler söyledim ona ama inan özür dileyesim bile yok ki. Herşeyden soğuttular beni bu ne ya

Canım bu durumlarınız açıkcası kafamı karıştırıyor yahu, bak evlilik gibi çok önemli bir müesseseye gireceksin, emin misin?? Bence biraz daha uzatın canm siz bu işi ben emin olamıyorum abi ki senin hayatın bu ama sorgulamanı istedm

Amin cnm amin bzim kizlar hizli cikti gidioz birbir :)

hiç sorma askerden sevdiğini kapan girişti bu işlere hele bu aralar tanışmalar falan uuu bır suru

eskıden buralarda tubaoğuzhan vardı bılmem tanıyanlar varmı aranızda onlarda bayanlar tanıştı geldı gıdıldı bu hafta sonu erkekler gelecek tanışmaya sonra söz tarihi belırleyecekler

Selam kızlar ,,,

Herkes koşturma halinde evlilikler nişanlar tanışmalar Allah hepsini tamamına erdirsin ...Bizim aramızda ilk zamanlara göre çok iyi zaman zaman atışsakta iş bulma sancısı var en azından iş bulsam tanıştırırız isteriz söz falan olur falan diyo bakalım bu iş bulma süreci de çok kötü bir süreç sonuçta evlilik için maddi olarakta sorumluluk bakalımmm hakkımızda hayırlısı ...

Benim kafamın karışıklığı düşün hiloş birde.. Aslında kesin bi karar verebilmek için 4 ay uzun bi zaman.. 1,5 yıl nişanlılığın ardından diye düşündük, düşündü ailelerimiz. Ooooff bilmiyorum! Canım çok sıkkın napacağım ne düşüneceğim

Ohh bzim tayfa hizli cikti yaw ne gusel cnm hesy gusel gecer insallah sadece yusuf mu gelck
Çok saol canım Allahım herkese tattırsın ailesiyle gelecek kısmet olursa sanada hayırlı olsun canım nikah günü almışsınız Allah pişman etmesin

Çok saol hiloşum heyecan dorukta hazırlıklar tam gaz devam darısı nişana inşallah.

Çok sevindim düzelmenize beğüşüm kötü günler geride kalsın artık darısı sana olsun en kısa sürede inşallah

Son düzenleme:

Selenciiim öncelikle gözünaydın
hiiiç giremediğim için sana gözünaydın diyememiştim sanırım..Tanışma faslına geçilmiş maşallah maşallah diyoruuum Rabbim ağzınızın tadını bir ömür bozmasın inşAllah

ne güzel canım ya, maşallah biz de 2 ayda bir görüşmeye çalışıyoruz. mehmet mayısta bir kere daha gelecek ben de ramazan bitince gitmeyi düşünüyorum. böyle böyle geçcek işte zaman :26: bi sorun yok kuzum ama sıkılıyorum çok, mehmete sarıyorum bir de maşallah kimsede gözüm yok nasip kısmet işleri bunlar ama bizden sonra askerden gelenler bir bir ciddiye bindiriyor bu işleri. bizde hala tık yok. 10 ay oldu geleli. ben de atanmadan evlenmek istemiyorum ama ya atanamazsam diye de düşünüp duruyorum. şimdi nişanlananlar kaç yıldır birlikteler biz daha yeniyiz ama insan istiyor. benden kaynaklı engeller de var ondan kaynaklı da olamıyor bu yüzden :97:

oyy yavrum ya nolcek sizin bu haliniz? yapmayın artık canım ya vallahi eziyet ediyorsunuz kendinize, en heyecanlı anlarınızı zehir ediyorsunuz

deryacım, merhaba canım nasılsın, nasıl gidiyor hayat? bebek mebek yok mu ufukta hatırladım ben onu, onun için de hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin, iletirsin güzel dileklerimizi

07\03\2014 bizim gunumuuuuuzzz :))

hadi hayırlı uğurlu olsun fatoşum

Canım evleniyormusunuzzz aaa
Daha geçen gün bitti şafağın
MAşallah canım Allah bozmasın

edoş bebeğim nasılsın, napıyorsun, nerelerdesin, konuşamıyoruz kızım

as begüş olur öyle arada tuzu biberi inşallah bir an evvel bulur işini sevdiceğin, sen de atanırsın ohh

Son düzenleme:

Kizimm masallahhh yaaa hadi bakilim Allah hayirli etsn bikahra keramet vardirr tebrik edermm

Begusum o is bulma sureci inanki cok sancili oluyor mumkun mertebe az hasarla siyirmaya bakin onlarn tel derdi hadi yuzuk takalm degil onun sorumlulugunu tasiyabilmek ayni zamanda... Maddi olarak da..

Canm benm ya az bi sure degil ama hep askerde gecen bi nisanlillik, bence ailenle konusup biraz daha zaman isteyebilirsin, sen iyice dusunup emin ol tek derdimiz o bizim yani pisman olma hic bi zman.. Zaten ayrilik falan demedm ama emin olman icn zaman lazm gibi gibi..

Amin canm yakin zamanda nisan haberlerini de bekleri insallahhh

Cok haklisin Nilum hepimizin yaninda oldn her zman ve senin de istemek en dogal hakkin ama hayat her zmaan istedigini vermiyor insana iste adil de olmuyor bazen.. Demek istedigim belli de en zor sen gecirdin askerlik donemini mutlulugu ill hakedenlerdendin ama neye gore tabi her seyde vardir bir hayir.. Siz birbirinize sarmayin da sarilin ins mutlu gunler cok uzak degil. Atanirsin Allah' izniyle ins bi guzel ve muradiniza erersinizz

Ooo maşallah ya millet evleniyor :) Hayırlı olsun
Bizim şafak hala 150

hakkınızda hayırlısı olsun canım güzel harıka bi iş bulur inşallah

kız serapcım sen benım yazdıklarımı nıye gormuyorsun bea

deryacım, merhaba canım Nasılsın, nasıl gidiyor hayat? Bebek mebek yok mu ufukta Hatırladım ben onu, onun için de hayırlı olsun, rabbim tamamına erdirsin, iletirsin güzel dileklerimizi

merhaba canım yok canım hayırlısı inşallah ama şuanlık erken kuzum daha yenı kavuştuk bı hasret gıderek kocacıgımla dımı bı ev alalım sonra ben işten cıkım bebek ole ınş. Bebişimiz oldugunda calışmak ıstemıyorum kısmetse canım o yuzden daha baya var onumuzde 5 seneden once değil en azından, bebek beklemede teyze yapamıyom sızı .-( hayat telaşı bacımmm

ooo maşallah ya millet evleniyor :) hayırlı olsun
bizim şafak hala 150

onlarda gokten zembılle ınmedı oralara canım sende sabır et sonra goreceksın bır bır güzellıklerını dua et bol bol gececek bıtıp gıdecek ınşallah

oyy yavrum ya nolcek sizin bu haliniz? yapmayın artık canım ya vallahi eziyet ediyorsunuz kendinize, en heyecanlı anlarınızı zehir ediyorsunuz

Ben ağzıma geleni saydırdım nilüm içim çok rahat Dün yengem bize gel canım geldiğinden beri görüşmedik falan diye onu aramış. Gelirim yenge demiş. Yengem aradı yakup gelecek abine haber verdim sende gel diye. Neyse yenge çok umutlanma, bak görürsün cayar o dedim. Ki öyle de oldu. Hepten sinirimi tepeme çıkarttı
Heyecan falan kalmadı ki nerde heyecan?

Zaman istemek değil bu canım zaman istesek ne olacak, bitecek birşey şimdide biter düğünden 1 hafta öncede biter. Düz mantık düşününce emin ol benim düşündüğm gibi düşüneceksin. Ha 4 ha 6-7 ay dediğim gibi biten birşeyi beklemenin niyeti nedir ki

Çok karışık aklım bebeğim napcam bilmiyorum. Ne düşüneceğimi hele hiç bilmiyorum
Ah herşey dert ya! :26::26:
Ah Ankara ah ne bela okunası memleket ya

inşallah en kısa zamanda aklındaki sorular bir bir gider canım
Ankara bizide ayırdı ama ara ara kaçamak yapıyoruz ya işte o zaman çok seviyorum

Fatoşcummmmmm tebrik ederim canım bir yastıkta kocayın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…