Saymıyorum ki ben artık bıraktım böyle daha iyi olacak bence
benim defterimde şafak çizelgem var ya, onu her gece saat 12'yi geçince boyamak çok süper oluyor, o yüzden sayıyorum ben, orda kırmızı kutucukların arttığını görmek iyi geliyo
inşallah en kısa zamanda aklındaki sorular bir bir gider canım
Ankara bizide ayırdı ama ara ara kaçamak yapıyoruz ya işte o zaman çok seviyorum
Çok saol canım Allahım herkese tattırsın ailesiyle gelecek kısmet olursa sanada hayırlı olsun canım nikah günü almışsınız Allah pişman etmesin
Çok saol hiloşum heyecan dorukta hazırlıklar tam gaz devam darısı nişana inşallah.
Çok sevindim düzelmenize beğüşüm kötü günler geride kalsın artık darısı sana olsun en kısa sürede inşallah
ne güzel canım ya, maşallahbiz de 2 ayda bir görüşmeye çalışıyoruz. mehmet mayısta bir kere daha gelecek ben de ramazan bitince gitmeyi düşünüyorum. böyle böyle geçcek işte zaman :26: bi sorun yok kuzum ama sıkılıyorum çok, mehmete sarıyorum bir de maşallah kimsede gözüm yok nasip kısmet işleri bunlar ama bizden sonra askerden gelenler bir bir ciddiye bindiriyor bu işleri. bizde hala tık yok. 10 ay oldu geleli. ben de atanmadan evlenmek istemiyorum ama ya atanamazsam diye de düşünüp duruyorum. şimdi nişanlananlar kaç yıldır birlikteler biz daha yeniyiz ama insan istiyor. benden kaynaklı engeller de var ondan kaynaklı da olamıyor bu yüzden :97:
oyy yavrum ya nolcek sizin bu haliniz? yapmayın artık canım ya vallahi eziyet ediyorsunuz kendinize, en heyecanlı anlarınızı zehir ediyorsunuz
deryacım, merhaba canımnasılsın, nasıl gidiyor hayat? bebek mebek yok mu ufukta hatırladım ben onu, onun için de hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin, iletirsin güzel dileklerimizi
hadi hayırlı uğurlu olsun fatoşum
edoş bebeğim nasılsın, napıyorsun, nerelerdesin, konuşamıyoruz kızım
as begüşolur öyle arada tuzu biberi inşallah bir an evvel bulur işini sevdiceğin, sen de atanırsın ohh
Kizimm masallahhh yaaa hadi bakilim Allah hayirli etsn bikahra keramet vardirr tebrik edermm
Begusum o is bulma sureci inanki cok sancili oluyor mumkun mertebe az hasarla siyirmaya bakin onlarn tel derdi hadi yuzuk takalm degil onun sorumlulugunu tasiyabilmek ayni zamanda... Maddi olarak da..
Canm benm ya az bi sure degil ama hep askerde gecen bi nisanlillik, bence ailenle konusup biraz daha zaman isteyebilirsin, sen iyice dusunup emin ol tek derdimiz o bizim yani pisman olma hic bi zman.. Zaten ayrilik falan demedm ama emin olman icn zaman lazm gibi gibi..
Amin canm yakin zamanda nisan haberlerini de bekleri insallahhh
Cok haklisin Nilum hepimizin yaninda oldn her zman ve senin de istemek en dogal hakkin ama hayat her zmaan istedigini vermiyor insana iste adil de olmuyor bazen.. Demek istedigim belli de en zor sen gecirdin askerlik donemini mutlulugu ill hakedenlerdendin ama neye gore tabi her seyde vardir bir hayir.. Siz birbirinize sarmayin da sarilin ins mutlu gunler cok uzak degil. Atanirsin Allah' izniyle ins bi guzel ve muradiniza erersinizz
hakkınızda hayırlısı olsun canım güzel harıka bi iş bulur inşallah
kız serapcım sen benım yazdıklarımı nıye gormuyorsun bea
merhaba canım yok canım hayırlısı inşallah ama şuanlık erken kuzum daha yenı kavuştuk bı hasret gıderek kocacıgımla dımı bı ev alalım sonra ben işten cıkım bebek ole ınş. Bebişimiz oldugunda calışmak ıstemıyorum kısmetse canım o yuzden daha baya var onumuzde 5 seneden once değil en azından, bebek beklemede teyze yapamıyom sızı .-( hayat telaşı bacımmm
onlarda gokten zembılle ınmedı oralara canım sende sabır et sonra goreceksın bır bır güzellıklerını dua et bol bol gececek bıtıp gıdecek ınşallah
Çok saol serapcım kavuştuk sonunda arayı soğutmadan hemen görüşme faslına geçtik 10 martta Yusuf astsubaylık eğitimine gidecek çünkü gelincede nişan olacak kısmese darısı tüm bekarlara olsun tatlım.
Selenciiim öncelikle gözünaydınhiiiç giremediğim için sana gözünaydın diyememiştim sanırım.. Tanışma faslına geçilmiş maşallah maşallah diyoruuum Rabbim ağzınızın tadını bir ömür bozmasın inşAllah
3 ay sonra kısmetse hilalim eğitime gidecek çünkü 3 aylık dönüşüne düşünüyoruz kısmetseKizimm masallahhh yaaa hadi bakilim Allah hayirli etsn bikahra keramet vardirr tebrik edermm
Begusum o is bulma sureci inanki cok sancili oluyor mumkun mertebe az hasarla siyirmaya bakin onlarn tel derdi hadi yuzuk takalm degil onun sorumlulugunu tasiyabilmek ayni zamanda... Maddi olarak da..
Canm benm ya az bi sure degil ama hep askerde gecen bi nisanlillik, bence ailenle konusup biraz daha zaman isteyebilirsin, sen iyice dusunup emin ol tek derdimiz o bizim yani pisman olma hic bi zman.. Zaten ayrilik falan demedm ama emin olman icn zaman lazm gibi gibi..
Amin canm yakin zamanda nisan haberlerini de bekleri insallahhh
Cok haklisin Nilum hepimizin yaninda oldn her zman ve senin de istemek en dogal hakkin ama hayat her zmaan istedigini vermiyor insana iste adil de olmuyor bazen.. Demek istedigim belli de en zor sen gecirdin askerlik donemini mutlulugu ill hakedenlerdendin ama neye gore tabi her seyde vardir bir hayir.. Siz birbirinize sarmayin da sarilin ins mutlu gunler cok uzak degil. Atanirsin Allah' izniyle ins bi guzel ve muradiniza erersinizz
Sağolun kızlar inşallah iyi bir iş bulur en azından daimi bir işi olursa ilerde başka yerlerede baksa farketmez diceksiniz sen çalışmıcan mı valla benim o konuda pek şansım yok iş konusunda bulamıorum falan kpss olur olmaz onun da garantisi yok ama bulursam çalışıcam tabi hep diodm çalışıp çeyizimi yaparım ama şimdiye kadar nasio olmadı bakalım zaman ne göstercek keşkee durumlar süper olsada hiç çalışmasa hiç bi kadın valla hem ev hem iş cidden zor bakalım Allah ne göstercek hakkımzda hayrlısı diye dua ediyorum
Ben ağzıma geleni saydırdım nilüm içim çok rahatDün yengem bize gel canım geldiğinden beri görüşmedik falan diye onu aramış. Gelirim yenge demiş. Yengem aradı yakup gelecek abine haber verdim sende gel diye. Neyse yenge çok umutlanma, bak görürsün cayar o dedim. Ki öyle de oldu. Hepten sinirimi tepeme çıkarttı
Heyecan falan kalmadı ki nerde heyecan?
merhaba canım yok canım hayırlısı inşallah ama şuanlık erken kuzum daha yenı kavuştuk bı hasret gıderek kocacıgımla dımı bı ev alalım sonra ben işten cıkım bebek ole ınş. Bebişimiz oldugunda calışmak ıstemıyorum kısmetse canım o yuzden daha baya var onumuzde 5 seneden once değil en azından, bebek beklemede teyze yapamıyom sızı .-( hayat telaşı bacımmm
inşallah düzelir canım ya, onun için de zor. bence senle ailesi arasında sıkışıp kaldı :26:
edoş bebeğim nasılsın, napıyorsun, nerelerdesin, konuşamıyoruz kızım
Şafak 64 yârim çok uzaklarda ... Çok özledim elimden bir şey gelmeden zamanın geçmesini beklemek canımı yakıyo. inanın zamanın geçmesi için ne yapabilirim diyorum bi mucize olsa kaldığımda nisan ayında olsak diyorum,olmuyo tabi... Onsuz düğün hazırlıkları yapmak istemiyorum artıkpazar günü gelinlik bakmaya gittim yıllardır beklediğim anı yaşadım gelinliği denediğimde yaşadığım duygular tarifsizdi. herkes hayran hayran baktı ama ben sevdiceğimin bakışlarını aradım... İnşallah bir gün yârim bugün gelecek diyerek tarifsiz bir heycanla uyanırım...
Kızlar buralar iyice boş kaldı :26:
Benden haberleri hemen ileteyim, öncelikle nişanlımla aram düzeldi. Ve eskisi gibi olma gayretini görüyorum artık sorunlarımızı çok şükür ki aştıkEv durumu ise, evimiz yapılmaya başladı. Artık daha ılımlı bakıyorum. Gelinlikçi olarak nereye karar vereceğim diye düşünmekten uyuyamıyorum. Yatak odamızın, tavanınında cam olacak gözküyüzü gözükecek falan
Salı günü nikah salonuna gideceğiz, gereken evrakların ne olduğunu öğrenmek için..Son 118
Allahın izniyle şu şafağıda hayırlısıyla bitirelimde başka bi dileğim yok
Zeynooooommmmm
Nasılsıııın napıyosun bebeğiim seni özlediim
Senin saçını yolarım kızım sen nerelerdesin!
Bende seni özledimmmm
İyiyim canım sancım var birazcık :26: Çeyiz hazırlıklarına devam yani
Sen nasılsın, napıyosun şafağa bak hey maşallah
Tatildeydim bebeğim bir haftadır yeni döndüm ama seninle hiç denk gelemedik bu süreçte döv beni döv
Öncelikle gözünaydın bebeğim beniiiiiim bitti ne kadar zaman bile geçtii tartışmalar atışmalar olmuş sanırım arada ama olsun tuzu biberi diyeliiim bundan sonra çok çok mutlu ol inşAllah en güzelini hakediyosuun
Malum günündemiisn sancıllaar Oyy çeyiz hazırlıkları heyecanlar düğün yaklaşıyooorrr
Bende iyiyim bebeğim biz hala geri sayıma devaaamVallahi ben bile inanamıyorum ama çok şükürr bugün Rize deyiz yarın da senin memeleketteyiz inşAllah Adanayı görelim tez zamanda
Farkındayım kuzum hiç denk gelemiyoruz
Sağol kardeşim sonunda bitti bitti de vallahi iyi bi geçirdi banaŞaka gibi 2 hafta-3 gün oluyor geleli
Aynen tuzu biberi oldu vallahi tatlım, hiç sevmem ya biberide
Malum günümde değilim ama neden böyle oldu anlamadım canım ya, üşüttüm sanırım :44:
Çok kafam karışıktıda geçti kafamın karışıklığı bi nikah günü almak kaldı bebeğim bi onu da halletsek tamamdır
İnanılacak gibi değil ki insana şok etkisi yaratıyor, şimdi bide şafak sıkıştırıyordur sizi öyle daha zor oluyordur. Yarın bana selam vermeden geçme ulanAdana da nasip olacak canımm son 53
Geçmiş olsun o zaman dikkat taze gelin adayııı
Ahh sendeki heyecanlar nasıl tatlıdır şimdiii Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın kiiiii
Nikah gününe kaldıysa sadece tamamdır çok sevindim Esiniiiim bekledin ve muradına eriyorsuun
Vallahi şafak sıkıştırması nasıl birşeydir bilemedim kii canım sıkılıyo hep böyle zzaman durdu sanki gitmiyo şu mart gelse hayırlısıyla eve gidceğim öyle de bir 10 gün geçecek hızla sevgiliciğim babası Bld.Bşk.Adayı Esiiin dua et bize
Taze gelin deme kızZaten yeğenimde 'eniştemin gelini' diye değiştirmiş adımı sinir oldum
Heyecanlar pek başlamadı aslında kuzum, yani şey gibi işte farklı tuhaf bişey. Her kafamı yastığa koyduğumda şu şöyle oldu bu böyle olsun diye kurmaktan uyuyamıyorum. Balayı için yer bakıyoruz. Beğendiğimiz bi yer vardı balıkesir tarafında orasıda doluymuş. Malum bizim düğünden bi hafta sonra ramazan olduğundan çabamız o hafta içinde gitmek ama nasip yavrum ya..
Darısı başına artık yavruşumm
Ya işte ona şafak sıkıştırması deniliyor kuzum, normal günlerden çok farklı geçiyor plakadan sonrası :18: Bi şey kalmadı Allahın izniyle oda bitecek aha bak benim şafağı düşün bide şimdi bak halimeO zaman inşallah kayınpederin başkan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?