Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saymıyorum ki ben artık bıraktım böyle daha iyi olacak bence

benim defterimde şafak çizelgem var ya, onu her gece saat 12'yi geçince boyamak çok süper oluyor, o yüzden sayıyorum ben, orda kırmızı kutucukların arttığını görmek iyi geliyo

benim defterimde şafak çizelgem var ya, onu her gece saat 12'yi geçince boyamak çok süper oluyor, o yüzden sayıyorum ben, orda kırmızı kutucukların arttığını görmek iyi geliyo

Bende ilk başta senin gibi 12'yi geçince yaptığım takvimde çiziyodum günleri ama çizdikçe önümde kalan günleride görüyordum, o yüzden vazgeçtim her 1 ay geçtiğinde karalayacam :)

Son düzenleme:
inşallah en kısa zamanda aklındaki sorular bir bir gider canım
Ankara bizide ayırdı ama ara ara kaçamak yapıyoruz ya işte o zaman çok seviyorum

İnşallah canım denilecek birşey yok ki zaten
O zaman tabi sevilesi olur kız
Çok büyük ya hu orası ben hiç sevmiyorum

Sağolun kızlar inşallah iyi bir iş bulur en azından daimi bir işi olursa ilerde başka yerlerede baksa farketmez diceksiniz sen çalışmıcan mı valla benim o konuda pek şansım yok iş konusunda bulamıorum falan kpss olur olmaz onun da garantisi yok ama bulursam çalışıcam tabi hep diodm çalışıp çeyizimi yaparım ama şimdiye kadar nasio olmadı bakalım zaman ne göstercek keşkee durumlar süper olsada hiç çalışmasa hiç bi kadın valla hem ev hem iş cidden zor bakalım Allah ne göstercek hakkımzda hayrlısı diye dua ediyorum

Son düzenleme:
Çok saol serapcım kavuştuk sonunda arayı soğutmadan hemen görüşme faslına geçtik 10 martta Yusuf astsubaylık eğitimine gidecek çünkü gelincede nişan olacak kısmese darısı tüm bekarlara olsun tatlım.
Sen nasılsın sevdiceğin nasıl az kaldı sizinde göz açıp kapayıncaya kadar geçsin inşallah

3 ay sonra kısmetse hilalim eğitime gidecek çünkü 3 aylık dönüşüne düşünüyoruz kısmetse

En kısa zamanda gönlüne göre iş bulur inşallah beğüşüm sıkma canını Allahım hayırlısını versin

Son düzenleme:

inşallah düzelir canım ya, onun için de zor. bence senle ailesi arasında sıkışıp kaldı :26:

ooo bebekten önce başka planlar varmış zamanı gelince olur hepsi de hayırlısıyla canımcım, biz de bekleriz artık teyze olmayı napalım :112:

öyle canım ya, bekliyoruz bakalım olcak zamanı ama sabırsızlanıyor insan. yaş kaç oldu baksana, erteliyoruz hep hayatı nereye kadar sürerse artık. istemek de yetmiyor işte bazı şeyler için "siz birbirinize sarmayın da sarılın" ne güzel söyledin canım, kesinlikle bunu yapmak gerek

Son düzenleme:
edoş bebeğim nasılsın, napıyorsun, nerelerdesin, konuşamıyoruz kızım

girmiyorum hiç canım ya bir aklıma geldi bakayım dedim herşey aynı iş bakıyorum hala bir yer oldu işe alındım ama ben reddettim beğenmedim egoya bak bu zamanda iş beğenmio diceksiniz belki ama napayım içime sinmedi allaha şkür ailemden dolayı rahatm girmedm daha yanii
sen nasıLsn cnm kpss ye çalışmaya devam dimi
[/U]

Ağlicam şimdi ya

Kızlar buralar iyice boş kaldı :26:

Benden haberleri hemen ileteyim, öncelikle nişanlımla aram düzeldi. Ve eskisi gibi olma gayretini görüyorum artık sorunlarımızı çok şükür ki aştık Ev durumu ise, evimiz yapılmaya başladı. Artık daha ılımlı bakıyorum. Gelinlikçi olarak nereye karar vereceğim diye düşünmekten uyuyamıyorum. Yatak odamızın, tavanınında cam olacak gözküyüzü gözükecek falan
Salı günü nikah salonuna gideceğiz, gereken evrakların ne olduğunu öğrenmek için.. Son 118
Allahın izniyle şu şafağıda hayırlısıyla bitirelimde başka bi dileğim yok

Son düzenleme:

Zeynooooommmmm

Nasılsıııın napıyosun bebeğiim seni özlediim

Zeynooooommmmm

Nasılsıııın napıyosun bebeğiim seni özlediim

Senin saçını yolarım kızım sen nerelerdesin!
Bende seni özledimmmm
İyiyim canım sancım var birazcık :26: Çeyiz hazırlıklarına devam yani
Sen nasılsın, napıyosun şafağa bak hey maşallah

Tatildeydim bebeğim bir haftadır yeni döndüm ama seninle hiç denk gelemedik bu süreçte döv beni döv
Öncelikle gözünaydın bebeğim beniiiiiim bitti ne kadar zaman bile geçtii tartışmalar atışmalar olmuş sanırım arada ama olsun tuzu biberi diyeliiim bundan sonra çok çok mutlu ol inşAllah en güzelini hakediyosuun

Malum günündemiisn sancıllaar Oyy çeyiz hazırlıkları heyecanlar düğün yaklaşıyooorrr

Bende iyiyim bebeğim biz hala geri sayıma devaaam
Vallahi ben bile inanamıyorum ama çok şükürr bugün Rize deyiz yarın da senin memeleketteyiz inşAllah Adanayı görelim tez zamanda

Farkındayım kuzum hiç denk gelemiyoruz
Sağol kardeşim sonunda bitti bitti de vallahi iyi bi geçirdi bana Şaka gibi 2 hafta-3 gün oluyor geleli
Aynen tuzu biberi oldu vallahi tatlım, hiç sevmem ya biberide
Malum günümde değilim ama neden böyle oldu anlamadım canım ya, üşüttüm sanırım :44:
Çok kafam karışıktıda geçti kafamın karışıklığı bi nikah günü almak kaldı bebeğim bi onu da halletsek tamamdır

İnanılacak gibi değil ki insana şok etkisi yaratıyor, şimdi bide şafak sıkıştırıyordur sizi öyle daha zor oluyordur. Yarın bana selam vermeden geçme ulan Adana da nasip olacak canımm son 53

Son düzenleme:

Geçmiş olsun o zaman dikkat taze gelin adayııı
Ahh sendeki heyecanlar nasıl tatlıdır şimdiii Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın kiiiii

Nikah gününe kaldıysa sadece tamamdır çok sevindim Esiniiiim bekledin ve muradına eriyorsuun
Vallahi şafak sıkıştırması nasıl birşeydir bilemedim kii canım sıkılıyo hep böyle zzaman durdu sanki gitmiyo şu mart gelse hayırlısıyla eve gidceğim öyle de bir 10 gün geçecek hızla sevgiliciğim babası Bld.Bşk.Adayı Esiiin dua et bize

Taze gelin deme kız Zaten yeğenimde 'eniştemin gelini' diye değiştirmiş adımı sinir oldum
Heyecanlar pek başlamadı aslında kuzum, yani şey gibi işte farklı tuhaf bişey. Her kafamı yastığa koyduğumda şu şöyle oldu bu böyle olsun diye kurmaktan uyuyamıyorum. Balayı için yer bakıyoruz. Beğendiğimiz bi yer vardı balıkesir tarafında orasıda doluymuş. Malum bizim düğünden bi hafta sonra ramazan olduğundan çabamız o hafta içinde gitmek ama nasip yavrum ya..
Darısı başına artık yavruşumm
Ya işte ona şafak sıkıştırması deniliyor kuzum, normal günlerden çok farklı geçiyor plakadan sonrası :18: Bi şey kalmadı Allahın izniyle oda bitecek aha bak benim şafağı düşün bide şimdi bak halime O zaman inşallah kayınpederin başkan olur

Ama öylesin yani taze gelin pek hoşuma gitti bu sözcüük Yeğeninde az değilmiş Tatlı telaşlar kuzum keyfini çıkar bol bol herşeyi gönlünün istediği gibi yap evin tamamlanınca fotoları da görmek isteriz
Balayı eveeet yoğundur o tarihler araştır hemen ayarlayın yavrucumAmin kuzum amin darısı tüm bekleyen ve isteyenlere inşAllah ayakkabının altına bizi yazmayı unutmaAynen bi yandan hızlı geçiyo gibi geliyo bi yandan durmuş gibi işte anlayamıyorum bendee
İnşAllah olur bebeğim ilk denemesinde olmamıştı bu sefer kısmet bide seçimden tam 17 gün sonra geliyor babasının yanında olmayı çok istedi ama kısmet işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…