Ama öylesin yani taze gelin pek hoşuma gitti bu sözcüük Yeğeninde az değilmişTatlı telaşlar kuzum keyfini çıkar bol bol herşeyi gönlünün istediği gibi yap evin tamamlanınca fotoları da görmek isteriz
Balayı eveeet yoğundur o tarihler araştır hemen ayarlayın yavrucumAmin kuzum amin darısı tüm bekleyen ve isteyenlere inşAllah ayakkabının altına bizi yazmayı unutma Aynen bi yandan hızlı geçiyo gibi geliyo bi yandan durmuş gibi işte anlayamıyorum bendee
İnşAllah olur bebeğim ilk denemesinde olmamıştı bu sefer kısmet bide seçimden tam 17 gün sonra geliyor babasının yanında olmayı çok istedi ama kısmet işte
Seni senii
Keyfini çıkartmak şuana kadar pek nasip olmadı tatlım, herşey dilediğimce istediğimce gitmeyince tırt çıktı heyecanlar
Bu saatten sonra başlıycam inşallah keyfini çıkartmaya
Yoğun baya yoğun kuzum, bi yer buldum ama ordada kararsız kaldım temiz bi yere benzetemedim açıkçası. Eee malum geç kaldık, bu yüzden seçenekler kısıtlı
Yazmayı çok isterim ama converse giyeceğim serapcım, nereye yazayım
Tabi bu işler meselesi, az daha sabır
Herşey yoluna girer keyfini bozma sen bebeğimmNiye converse kııız
Topuklu sevmiyorum ben yavHem ben oynak gelin olcam, o yüzden rahat olmam lazım
Allahım yarabbim oynak gelin taze gelin eniştemin gelini eklemek isteyen varsa eklesin
Nasıl rahatediceksen tabi bebeğimm
Seroşşşşş bak çok kızıyom belli etmiyom ama
En rahatı arkadaş hem, hemen hemen boylarımız aynı. Ne gereği var uzun durmaya, eşarpın topuzuda yeterli
Tamam tamam kızma cadı
Evet haklısın boy fakını da düşünmek lazım ozaman benim bi 15 20 cm topuklu olmam gerekecek
Heee enişte senden uzun mu la
Uzun kuzum uzun ben 167 falan o da 180
Oha oha adam tavana değecek la, elinden tut çek aşağıya
Keşke yapabilsem
Bak ben kocayı boyu boyuma buldum işaret parmağı kadar fark var aramızda
Olsun olsun rahatça topuklu giyebilcen en azından
Oh oh süper
Evet bana da iyi yönünden bakmak lazım pek topuklu giyen bir tip de değilim ama şimdiden diyor alışmalısın diye
girmiyorum hiç canım ya bir aklıma geldi bakayım dedim herşey aynı iş bakıyorum hala bir yer oldu işe alındım ama ben reddettim beğenmedimegoya bak bu zamanda iş beğenmio diceksiniz belki ama napayım içime sinmedi allaha şkür ailemden dolayı rahatm girmedm daha yanii
sen nasıLsn cnm kpss ye çalışmaya devam dimi[/U]
Ama ben buna çok ayar oluyom
vayyy bu ne hız kız maşallah Allah tamamına erdırsın
Canım evleniyormusunuzzz aaa
Daha geçen gün bitti şafağın
MAşallah canım Allah bozmasın
canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin
hadi hayırlı uğurlu olsun fatoşum
Kizimm masallahhh yaaa hadi bakilim Allah hayirli etsn bikahra keramet vardirr tebrik edermm
Fatoşcummmmmm tebrik ederim canım bir yastıkta kocayın inşallah
ben de ammaaa yapacak bir şey yok kuzum :26: sonraki gelişmelere göz attım da düzeliyormuş aranızeviniz yapılmaya başlamış, nikah günü de ayarlanıyormuş uğur getirir inşallah canım
Ne çektik be nilüm, çekeceğimizde var geride :18:
Düzeliyor düzeliyor, sonra bi pohluk çıkıyorTemeli atıldı, çatısı kapandı. Dış cepheyi kapatacaklar işte hava bi düzelsinde..
Nikah içinde çarşamba falan ayarlayacağız işte yüzüklerimizi kuyumcuya bıraktı nazar mı nedir tek taşımın taşı düştü, onunda yüzüğü ortadan ayrıldı
bu kez çıkmaz inşallah canımo kadar kolay mıydı o evi yapmak biz de mehmetlerin bahçesine mi yaptırsak napsak nazardır kuzum nazar, bununla geçmiş olsun
kızlaaar nerdesiniz yahu buralara kimse gelmiyo artık herhal sevdiğini alan kaçtınikah elbisem hakkında fikir istiyorum altına ne renk ayakkabı saçım falan hadi bakalım
Eki Görüntüle 994352
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?