Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Seni senii
Keyfini çıkartmak şuana kadar pek nasip olmadı tatlım, herşey dilediğimce istediğimce gitmeyince tırt çıktı heyecanlar
Bu saatten sonra başlıycam inşallah keyfini çıkartmaya
Yoğun baya yoğun kuzum, bi yer buldum ama ordada kararsız kaldım temiz bi yere benzetemedim açıkçası. Eee malum geç kaldık, bu yüzden seçenekler kısıtlı
Yazmayı çok isterim ama converse giyeceğim serapcım, nereye yazayım
Tabi bu işler meselesi, az daha sabır

Herşey yoluna girer keyfini bozma sen bebeğimm
Niye converse kııız

Allahım yarabbim oynak gelin taze gelin eniştemin gelini eklemek isteyen varsa eklesin
Nasıl rahatediceksen tabi bebeğimm

Seroşşşşş bak çok kızıyom belli etmiyom ama
En rahatı arkadaş hem, hemen hemen boylarımız aynı. Ne gereği var uzun durmaya, eşarpın topuzuda yeterli

Seroşşşşş bak çok kızıyom belli etmiyom ama
En rahatı arkadaş hem, hemen hemen boylarımız aynı. Ne gereği var uzun durmaya, eşarpın topuzuda yeterli

Tamam tamam kızma cadı
Evet haklısın boy fakını da düşünmek lazım ozaman benim bi 15 20 cm topuklu olmam gerekecek

Bak ben kocayı boyu boyuma buldum işaret parmağı kadar fark var aramızda
Olsun olsun rahatça topuklu giyebilcen en azından

Oh oh süper

Evet bana da iyi yönünden bakmak lazım pek topuklu giyen bir tip de değilim ama şimdiden diyor alışmalısın diye

Oh oh süper

Evet bana da iyi yönünden bakmak lazım pek topuklu giyen bir tip de değilim ama şimdiden diyor alışmalısın diye

Vallahi yavrum topuklu giymeye alış Oh ben çok rahatım, Allahtan topuklu seven tiplerden değilim
Artık öldürüyor resmen ya, ayak uyuşması, serçe parmağı acıması say say bitmez
Seroşum ben çıkıyorum, öpüyorum bolca Kendine çok iyi bak

niye girmiyorsun kız hayırlısı olsun canım, yok niye öyle diyelim edoşum ya özelde çalışmanın zorluğunu biliyoruz insan çektiği eziyete değsin istiyor. sevdiceğinle aran nasıl, alıştı mı sivil hayata? iyiyim ben de, çalışmaya devam sınava kadar. sonra da inşallah bir daha kpss lafını duymak istemiyorum

Ama ben buna çok ayar oluyom

ben de ammaaa yapacak bir şey yok kuzum :26: sonraki gelişmelere göz attım da düzeliyormuş aranız eviniz yapılmaya başlamış, nikah günü de ayarlanıyormuş uğur getirir inşallah canım

vayyy bu ne hız kız maşallah Allah tamamına erdırsın

Canım evleniyormusunuzzz aaa
Daha geçen gün bitti şafağın
MAşallah canım Allah bozmasın

canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin

hadi hayırlı uğurlu olsun fatoşum

Kizimm masallahhh yaaa hadi bakilim Allah hayirli etsn bikahra keramet vardirr tebrik edermm

Fatoşcummmmmm tebrik ederim canım bir yastıkta kocayın inşallah

hepinize teşekkürler arkadaşlar darısı isteyen herkesin başına inşallah

kızlaaar nerdesiniz yahu buralara kimse gelmiyo artık herhal sevdiğini alan kaçtı nikah elbisem hakkında fikir istiyorum altına ne renk ayakkabı saçım falan hadi bakalım
Eki Görüntüle 994352

ben de ammaaa yapacak bir şey yok kuzum :26: sonraki gelişmelere göz attım da düzeliyormuş aranız eviniz yapılmaya başlamış, nikah günü de ayarlanıyormuş uğur getirir inşallah canım

Ne çektik be nilüm, çekeceğimizde var geride :18:
Düzeliyor düzeliyor, sonra bi pohluk çıkıyor Temeli atıldı, çatısı kapandı. Dış cepheyi kapatacaklar işte hava bi düzelsinde..
Nikah içinde çarşamba falan ayarlayacağız işte yüzüklerimizi kuyumcuya bıraktı nazar mı nedir tek taşımın taşı düştü, onunda yüzüğü ortadan ayrıldı

bu kez çıkmaz inşallah canım o kadar kolay mıydı o evi yapmak biz de mehmetlerin bahçesine mi yaptırsak napsak nazardır kuzum nazar, bununla geçmiş olsun

bu kez çıkmaz inşallah canım o kadar kolay mıydı o evi yapmak biz de mehmetlerin bahçesine mi yaptırsak napsak nazardır kuzum nazar, bununla geçmiş olsun

İnşallah bacım inşallah Dalga mı geçiyon kız sen benimlee damarıma basma ha
Bak bu tarz birşey tatlım ilk resimdeki gibi çelik ev diye geçiyor nette

kızlaaar nerdesiniz yahu buralara kimse gelmiyo artık herhal sevdiğini alan kaçtı nikah elbisem hakkında fikir istiyorum altına ne renk ayakkabı saçım falan hadi bakalım
Eki Görüntüle 994352

Canım hayırlı olsn, güle güle giy, beyaz almışsınn benim fikrimce ayakkabı ve çanta (kullanacaksan) pudra tonlarındaki pembe ya da krem gibi bir şey olmalı, yani cart bir ton giyilmez beyaz bozulmamalı bence o kadar ama senin nikahın gene de sen içine sineni giy; beyaz da olabilir yani.. bence tüm üstün başın aynı renk olup da şık durduğu yer; nikah ve düğün yani

Düğünde topuz kullanacağımdan ben nikahımda açık saç düşünüyorum canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…