Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çook teşekkür ederim Fatoş. Emine ben de çok memnun oldum. Dün beraberdik teslim olana dek haftasonunu iple çekiyorum :) tek şansımız şükürki aynı şehirde 1 saatlik uzaklıkta olmamız. Seve seve aranıza katılmak isterim İyi dileklerin için teşekkür ederim

kızlar 1 haftalık izinden sonra tekrar aranızdayım yoğun işler birikmiş geçmişi okuyamadım hepıcınıze selamlar

Çok haklısın canım herkesin rızası olması herkes için en güzeli bizde beklemeye aldık sayılı gün çabuk geçiyor hilalcim.
Bu kısmet işleri hakkımızda ne zaman hayırlıysa o zaman olsun çünkü biz tarih koyunca olmuyor aileler çok haklı hepsi bizim mutluluğumuz için çabalıyor sende ailen ne yönde gitmesini istiyorsa ona razı ol canım ilerde pişman olmayalım.

ooo bebekten önce başka planlar varmış zamanı gelince olur hepsi de hayırlısıyla canımcım, biz de bekleriz artık teyze olmayı napalım :112:

EVET VAR CANIM MEVLAM İNŞALLAH GERÇEKLEŞTİRMEYI NASIP EDER

Kızlaaar çıkış tarhi belli oldu 16.04.2014
Galiba artık bitiyo

SU GİBİ GECSIN INŞALLAH SERAPCIM

Kizlaarr naberr nasilsinizz bakalmm :***

Deryaaa Fatoss Niluuu Seross Beguuuss Zeynooo :))) daha saymadiklarmmm.. Nasil gidiyor hayatlarrr

OYY KUZUMMM KOŞTUEMACA TELAŞ ALLAH BUNDAN AŞAGI ETMESIN TATLIM SENDE NASIL GIDIYOR BAKALIM GECMİŞİ OKUDUM TATLIM hakkınızda inşallah hayırlısı OLUR

kız hiloş biz daha istişare halindeyken açıvermişin topiği

hoş geldin canım, yeni topiğimize de gel kolay gelsin...

GELDIM KUZUM GELDIM

slm kızlar nasılsınız ben pek giremiyorum siteye girince ilk işim burayı okumak oluyo ama yazamıyorum..bizimde çok az kaldı çıkış tarihi 10.15 güne belli olur heralde bir dahaki ay geliyo sevdiceğim şaka gibi..daha buraya ilk yazdığım günü hatırlıyorum şafak nerden nereye geldi çok şükür..şu son ayda bi geçse

İyiyim kuzuuuum iyiyim çok şükür şafağımı görüyon mu 39 Kırklareli memlektteyiz bugüüünn daha ne isterim

Hayırdır senin keyfin yok sanki

Görmem mii şafağın asilliğine bak maşallahh Geri sayım başlamış 1 ay kalmasını Hadi bakalım seroşş, yetiştin kız
Keyfim yok, canım sıkılıyor, düğün yaklaşıyor falan derken yuvarlanıp gidiyom nereye gittiğim belirsiz seroş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…