- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Rabbim sağ salim kavuştursun sizi de, hayırlı teskereleramiiinnn
çoook teşekkür ederim
evet canm hayırlısı artık er yada gec olcak tabi hepimiz isteriz dertsiz borçsuz herşey rayındayken yeni bi hayata başlamak ama bazı şeyleri birlikte aşmak da ayrı yanyana olduktan sonra herşey hallolur
inşallah canm haftaya dilekçemi vercem bakalm bi kaç haftaya izmirdeyim inşallah darısı başınıza artık canm
merhaba canm hoşgeldin Allah kavuştursun bu arada ben Fatoş :) yemin törenine ben gidemedm içimde kaldı tabi ama yarim geldi çok şükür onunda acemi birliği polatlı topçuydu :) sonra kıbrıs yedek subay
senin adına çok sevindim canm inşallah rahat bi dönem olur sizin için
bizim burda sohbet çok iyidir askerlerimizi aldık ama kopmadık burdan üzüntümüz sevincimiz herşeyimizi paylaşıyoz iyiki varlar yani senide aramızda görmek isteriz
Kızlar buyrun yeni topiğimize
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=697155&p=34265125#post34265125
kızlar 1 haftalık izinden sonra tekrar aranızdayım yoğun işler birikmiş geçmişi okuyamadım hepıcınıze selamlar
Amin canm inşallah ama abimle falan da konu açıldı erken diye diretecek bizimkiler sanırım ben de onu anladım ama bazen dediğin gibi çok da diretmemek gerekiyor, hayırlısı olsn kavuşulacaksa biraz daha beklenir herkesin rızasıyla olur daha güzel olur bakalım hayırlısı hepimiz için canm; senin baban da haklı benmkiler de alında tek istekleri rahat etmemz
İnşallah canm benm, bizimkiler biraz diretecek gbi ben de üzmücem yani bakalım belki de haklılar biraz daha sabırla daha güzel olur her şey..kısmet bakalımm
Haklısn canm aslında ya ben açarm topiği damlarız
ooo bebekten önce başka planlar varmışzamanı gelince olur hepsi de hayırlısıyla canımcım, biz de bekleriz artık teyze olmayı napalım :112:
Kızlaaar çıkış tarhi belli oldu 16.04.2014
Galiba artık bitiyo
Kizlaarr naberr nasilsinizz bakalmm :***
Deryaaa Fatoss Niluuu Seross Beguuuss Zeynooo :))) daha saymadiklarmmm.. Nasil gidiyor hayatlarrr
kız hiloş biz daha istişare halindeyken açıvermişin topiği
hoş geldin canım, yeni topiğimize de gelkolay gelsin...
Geçer mi be geçer mi şafak 442 biter mi :44:
Geçmiyor diyenlerden biride bendim, nişanlımı alalı tam 1 ay/ 2 gün oldu.
darısı başımızaaa
Tabii canım, plakalara düşmenede pek birşeycik kalmamış. Hadi hayırlısı
biz yeni başladık zaten daha, 1 ay oldu işte tam bugün
Daha taze sevgili mi oldunuz canım anlamadım
Daha taze sevgili mi oldunuz canım anlamadım
yok, göndereli 1 ay oldu yani dahaa
Zeynooooomm
Nasılsın kuzucuuum
Seroşşş
Eh bebeğim, iyi diyelim iyi olalım.Sen nasılsın fıstık
İyiyim kuzuuuum iyiyim çok şükür şafağımı görüyon mu 39 Kırklareli memlektteyiz bugüüünn daha ne isterim
Hayırdır senin keyfin yok sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?