Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Başına gelmeden anlar umarım bebeğim
Yapmaz kuzum, şurda zamanınız az kaldı seni üzmemek için yapmaz

Annemle sırf çiçek desenliler için kavga ediyoruz

İnşAllah bebeğim arıyorum hiiiiiç duymuyor uyuyo heralde çünkü 4 tane mesaj yazdım 4 kere de aradım e görse dönerdi herhaaal

Anneni dinlemelisin benceeeee

İnşAllah bebeğim arıyorum hiiiiiç duymuyor uyuyo heralde çünkü 4 tane mesaj yazdım 4 kere de aradım e görse dönerdi herhaaal

Anneni dinlemelisin benceeeee

Uyuyordur bebeğim, seninkininde uykusu ağır heralde

Annemi dinlersem herşeyi kontrolu altına alır

Uyuyordur bebeğim, seninkininde uykusu ağır heralde

Annemi dinlersem herşeyi kontrolu altına alır

Gece uyumadığı için gündüz uyuyo canımm telefonun sesi tireşimi kapalı kız duyamaz zaten

Herşeyi almasın canım o kadar da değil

Bence güzel kuzum uygundur ikinci şarkınız da benden olsun o zaamaaan

Ferhat Göçer -Sarıl bana

O da çok güzel vallahi, seni mi kırcam 2. de bu olsun
Kına için müzikleri falan ayarlattım şimdiden seroş iyi mi yapmışm bilemedim ki o zaman yoğun olurum falan diye :44:

Gece uyumadığı için gündüz uyuyo canımm telefonun sesi tireşimi kapalı kız duyamaz zaten

Herşeyi almasın canım o kadar da değil

Haa doğru ya, artık bizim telefon sessizden çıktı ya seroş kafam uçtu gitti. Kışlasından çıktığında ilk mesajı 'Artık telefon genelde' Az gülmemiştim
Sen annemi bilmiyon iştee

Kızlar ben kaçar, abimlere gideceğim. Öpüldünüüzz

O da çok güzel vallahi, seni mi kırcam 2. de bu olsun
Kına için müzikleri falan ayarlattım şimdiden seroş iyi mi yapmışm bilemedim ki o zaman yoğun olurum falan diye :44:

Haa doğru ya, artık bizim telefon sessizden çıktı ya seroş kafam uçtu gitti. Kışlasından çıktığında ilk mesajı 'Artık telefon genelde' Az gülmemiştim
Sen annemi bilmiyon iştee

Kızlar ben kaçar, abimlere gideceğim. Öpüldünüüzz

Huhuu süpersin İyi yapmışsın canım evet uğraşamazsın o zaman yoğunluktan

Çabuk unuttun askerliği hahaha ben daha gülemiyorum maleseeeeeeff

Haydi bakalım sana iyi gezmeler bizden de öpücükler

Hııı sen bana ne dediinn şimdiikk Ahahha o zaman her şeye bi topik açalım
'Kavuşanların topiciğii.' olsun

yok... bana ne... bunu da sevmedim çünkü biz daha tam anlamıyla kavuşmadık hep çok genel yavrum ya daha bize özgü olsun :26: ben de çok fenayım ha, kendim bulamıyom bi de kulp buluyom

Bizimki anlamaz işte öyle şeyleriii...
Bana dönüş yaparsa söyleyeceğim kuzum inşAllah bir daha yapmaz

Yaaa ben bayılırım minik minik çicekli böcekli

ayy serabım ben de bayılırım böyle çiçek böcek kelebek... uçuş uçuş her şey... açık renkler, pastel tonlar, pembeler maviler beyazlar ohh mis gibi

hee sen öyle düşündün, inşallah yapmamıştır canım ya. gerçi yapamaz öyle bir şey bir daha alamamaktan korkar tehlikeye atmaz kendini.esinin dediği gibi durumlar da çıkabilir ortaya mehmeti şikayet etmişti tartıştığı biri. komutan fellik fellik aramıştı da bulamamıştı teli, hatta kafayı baya takmıştı kurtuldum sanma bulcam o teli falan demişti. bak o daha etkili bi yol olabilir canım, bi dene bakalım

Kızlarr ilk dans müziği için bu uygun mudur

[video=youtube;v8Dt8dKiN7Q]http://www.youtube.com/watch?v=v8Dt8dKiN7Q[/video]

dinlemedim ben hiç bunu bi dinleyim de düşünim

iyiyim canım yaa bildiğin gibi devam ders ders ders süper canım yaa, bayılıyorum ben de oraya aman hemen de kılıbık oluyorlar, düğünü de orda yaparsınız artık. amin canım ya çok istiyoruz biz de evet gelmiyorlar ama bizim konuşmaları görüp gelmiyorlardır diye düşündüm :26: içinde askerlikle ilgili şeyler olmasa daha iyi olcak ama o zaman da bize özgü olmayacak sanırım. esin de beceremiyor isim bulma işini zaten

taze asker yareni olarak ben geleyim bariii yalnız sizin muhabbet de pek bi tatlı keyifli oluyo okumak

Şafak: 145

taze asker yareni olarak ben geleyim bariii yalnız sizin muhabbet de pek bi tatlı keyifli oluyo okumak

Şafak: 145

Allah kavuştursun, hayırlı teskereler teşekkürler güzel yorumun için, benim korktuğum gibi değilmiş demek ki durum. biz ayrı topik açsak da yine yazarız buralara daha teskere almamış arkadaşlarımız var

Allah kolaylık versin canm emeklerinin karşılığını alırsın inşallah
bende çok seviyorum orayı canm deniz kıyısı diğer nikah salonları gibi değil çok romantik özel biyer evlenmek için çok güsel evli olarak çıkıyorsun salondan ve ilk gördüğün manzara deniz huzur sevdiğin eşin yanında ohhh hayallere daldım inşallah sizinde herşey rayına oturur canm ortak oluruz sevincinize

Canm benm samimi yorumun icn cok sagol benm de fikirlerm gucleniyor arrk :) insallah beraber hallederz bend e oyle dusunuyorm artk

Bu arada sizin neden eylule kaldi canm hayirlisi olsn tabi de

Hakkınızda hayırlısı olsun canım herşeyin hayırlısı.
İstemeye geldiler beni geçen hafta babam vermedi Yusuf astsubaylığı kazandı babamda göreve başlamadan olmaz dedi haziranda eğitime gidecek 3 ay sürüyor eğitimde gelince olacak kısmetse hiloşum insan ne kadarda plan yapsa düşlediği gibi olmuyor bizim olay gibi ama Allahtan hayırlısı napalım bize yine beklemek düştü

Selencim noldu ya baban vermemiş ee baştan konuşmadın mı babanla durumu anlatmadın mı kötü olmuştur ya en azından tanımış oldu tanışmış oldunuz herşeyin hayırlısı canm babaların da var bi düşündüğü onlarda bizim iyiliğimizi istiyolar tabi işi garanti olsun askerliği olsun faln inşallah herşey yoluna girer canm balıkesirde mi eğitim görcek canm Yusuf

Konuştum canım ama bu şekilde olması için diretiyor bizde pes ettik yusufla eylülü bekliyoruz.
Bizde senin dediğin gibi düşündük zaten bir bildiği vardır büyüğümüz nasıl olsa diye beklemedeyiz tatlım.
İstanbulda görecek büyük ihtimal canım ama balıkesirde olabilir diyorlar mayısta belli olacak eğitim yeri.

amin canım az kaldı fatoşum o hayallere kavuşmana

canım hayırlısı olsun, biraz daha sabredin de sonrası çok daha güzel olur inşallah. en azından zaman belli, o günler de gelir

ben ders çalışmaya gidim artık, öpüldünüz :80:

Son düzenleme:

Allah kavuştrsun canm hoşgeldin asker yareni gördük bırakmayalım kendinden bahset askerin nerde sen nerdesin

teşekkür ederiim hoşbulduuuuum

7 şubatta başladı askerliğimiz, acemiliğimiz Tekirdağdaydı, cuma günü yemin törenimiz vardı, yarın usta birliğimiz olan Geliboluya geçecek.

Ben Gebzede bekliyorum askerimi

Orası öyle canım kabullendik artık bu durumu 12 ayı bitirdik bu günde gelir geçer hayırlısıyla.
Allah zihin açıklığı versin canım sende öpüldün

Amin canm inşallah ama abimle falan da konu açıldı erken diye diretecek bizimkiler sanırım ben de onu anladım ama bazen dediğin gibi çok da diretmemek gerekiyor, hayırlısı olsn kavuşulacaksa biraz daha beklenir herkesin rızasıyla olur daha güzel olur bakalım hayırlısı hepimiz için canm; senin baban da haklı benmkiler de alında tek istekleri rahat etmemz

İnşallah canm benm, bizimkiler biraz diretecek gbi ben de üzmücem yani bakalım belki de haklılar biraz daha sabırla daha güzel olur her şey..kısmet bakalımm

Haklısn canm aslında ya ben açarm topiği damlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…