Başına gelmeden anlar umarım bebeğim
Yapmaz kuzum, şurda zamanınız az kaldı seni üzmemek için yapmaz
Annemle sırf çiçek desenliler için kavga ediyoruz
İnşAllah bebeğim arıyorum hiiiiiç duymuyor uyuyo heralde çünkü 4 tane mesaj yazdım 4 kere de aradım e görse dönerdi herhaaal
Anneni dinlemelisin benceeeee
Kızlarr ilk dans müziği için bu uygun mudur
[video=youtube;v8Dt8dKiN7Q]http://www.youtube.com/watch?v=v8Dt8dKiN7Q[/video]
Uyuyordur bebeğim, seninkininde uykusu ağır heralde
Annemi dinlersem herşeyi kontrolu altına alır
Bence güzel kuzum uygundur ikinci şarkınız da benden olsun o zaamaaan
Ferhat Göçer -Sarıl bana
Gece uyumadığı için gündüz uyuyo canımm telefonun sesi tireşimi kapalı kız duyamaz zaten
Herşeyi almasın canım o kadar da değil
O da çok güzel vallahi, seni mi kırcam 2. de bu olsun
Kına için müzikleri falan ayarlattım şimdiden seroş iyi mi yapmışm bilemedim ki o zaman yoğun olurum falan diye :44:
Haa doğru ya, artık bizim telefon sessizden çıktı ya seroş kafam uçtu gitti. Kışlasından çıktığında ilk mesajı 'Artık telefon genelde'Az gülmemiştim
Sen annemi bilmiyon iştee
Kızlar ben kaçar, abimlere gideceğim. Öpüldünüüzz
Hııı sen bana ne dediinn şimdiikkAhahha o zaman her şeye bi topik açalım
'Kavuşanların topiciğii.' olsun
Bizimki anlamaz işte öyle şeyleriii...
Bana dönüş yaparsa söyleyeceğim kuzum inşAllah bir daha yapmaz
Yaaa ben bayılırım minik minik çicekli böcekli
Ben öyle düşündüm kuzum silmiştir diye bilmiyorum yani silip silmediğini daha..İşte insanlara iyilik yaparsın ama anlaamzlar cidden öyle yaptıysa çok ayıp..Zaten bir daha verirse atcm mesaj dicem ki bana bak hemen hi bişey demeden o telefonu geri veriyosun bi daha da istemiyosun gelip senin saçını başını yolarım
Böylece canımı sıktı işte
Kızlarr ilk dans müziği için bu uygun mudur
[video=youtube;v8Dt8dKiN7Q]http://www.youtube.com/watch?v=v8Dt8dKiN7Q[/video]
nilüü napıon canm görüşemedik bende heyecan devam ediyo çok az kaldı
nikahımız tabisi Karşıyakada canm kaçarmı benden hayalim zaten kskde evlenmektiOnurada en baştan demiştim zaten oda kılıbık yapcan beni dio düğün bizim o tarafta olur madem dedi bakarız dedim çok güsel duygular canm Allah sizede nasip eder tez zamanda inşallah
evet ya bende düşünüyodum bu topiği meşgul ettiğimizi ama alıştık buraya ya zaten yeni asker yarenleride gelmio pek buraya bize kaldı gibi bişey
ben açayım isterseniz tezkereci güzellerin bitmeyen dostukları die nasıl
taze asker yareni olarak ben geleyim bariiiyalnız sizin muhabbet de pek bi tatlı keyifli oluyo okumak
Şafak: 145
yok... bana ne... bunu da sevmedim çünkü biz daha tam anlamıyla kavuşmadıkhep çok genel yavrum ya daha bize özgü olsun :26: ben de çok fenayım ha, kendim bulamıyom bi de kulp buluyom
iyiyim canım yaa bildiğin gibi devam ders ders derssüper canım yaa, bayılıyorum ben de oraya aman hemen de kılıbık oluyorlar, düğünü de orda yaparsınız artık. amin canım ya çok istiyoruz biz de evet gelmiyorlar ama bizim konuşmaları görüp gelmiyorlardır diye düşündüm :26: içinde askerlikle ilgili şeyler olmasa daha iyi olcak ama o zaman da bize özgü olmayacak sanırım. esin de beceremiyor isim bulma işini zaten
Canm benm samimi yorumun icn cok sagol benm de fikirlerm gucleniyor arrk :) insallah beraber hallederz bend e oyle dusunuyorm artk
Bu arada sizin neden eylule kaldi canm hayirlisi olsn tabi de
taze asker yareni olarak ben geleyim bariiiyalnız sizin muhabbet de pek bi tatlı keyifli oluyo okumak
Şafak: 145
Hakkınızda hayırlısı olsun canım herşeyin hayırlısı.
İstemeye geldiler beni geçen hafta babam vermedi Yusuf astsubaylığı kazandı babamda göreve başlamadan olmaz dedi haziranda eğitime gidecek 3 ay sürüyor eğitimde gelince olacak kısmetse hiloşum insan ne kadarda plan yapsa düşlediği gibi olmuyor bizim olay gibi ama Allahtan hayırlısı napalım bize yine beklemek düştü
Selencim noldu ya baban vermemiş ee baştan konuşmadın mı babanla durumu anlatmadın mı kötü olmuştur ya en azından tanımış oldu tanışmış oldunuz herşeyin hayırlısı canm babaların da var bi düşündüğü onlarda bizim iyiliğimizi istiyolar tabi işi garanti olsun askerliği olsun faln inşallah herşey yoluna girer canm balıkesirde mi eğitim görcek canm Yusuf
Allah kolaylık versin canm emeklerinin karşılığını alırsın inşallah
bende çok seviyorum orayı canm deniz kıyısı diğer nikah salonları gibi değil çok romantik özel biyer evlenmek için çok güsel evli olarak çıkıyorsun salondan ve ilk gördüğün manzara deniz huzur sevdiğin eşin yanında ohhh hayallere daldıminşallah sizinde herşey rayına oturur canm ortak oluruz sevincinize
İstemeye geldiler beni geçen hafta babam vermedi Yusuf astsubaylığı kazandı babamda göreve başlamadan olmaz dedi haziranda eğitime gidecek 3 ay sürüyor eğitimde gelince olacak kısmetse hiloşum insan ne kadarda plan yapsa düşlediği gibi olmuyor bizim olay gibi ama Allahtan hayırlısı napalım bize yine beklemek düştü
Allah kavuştrsun canm hoşgeldin asker yareni gördük bırakmayalım kendinden bahset askerin nerde sen nerdesin
amin canımaz kaldı fatoşum o hayallere kavuşmana
canım hayırlısı olsun, biraz daha sabredin de sonrası çok daha güzel olur inşallah. en azından zaman belli, o günler de gelir
ben ders çalışmaya gidim artık, öpüldünüz :80:
Rabbim sağ salim kavuştursun sizi de, hayırlı teskereleramiiinnn
oyy fatoşum ne güzel yaa, heyecanlı olunmaz mı hiçbu arada nikah nerede? karşıyaka nikah salonunda yapmak istiyordun diye hatırlıyorum ama :44:
hayırlısı olsun canım ama ne karar alırsanız alın hiç pişman olmayın e mi
şafağı biten güzeller bu arada bir önerim olcek sizlere. bizler buraları fazlasıyla meşgul ediyoruz gibi geliyor. şafak topiğinden daha çok evlilik topiğine döndü. yari askerde olanlar için sürekli kavuşmayla ilgili bir şeyler okumak biraz can sıkıcı olabilir. hesna bir topik açacaktı aslında ama bebiş falan derken fırsat olmadı sanırım. birimiz bir topik açsak da sohbete orda devam etsek. nasıl olur ki? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?