Dogru diyosun canm illaki gecinirz yani aslnda ayri kalmak da bosa bi yerde.. aslnda zaten karar verirsek bikac hafta icinde vermemiz lazm ki nisanda yeri hallederiz bu durumda ins bakalm ya hayirlisi ins Allah hakkimizda hayirlisini versn canm benm
Sizin icn inanki cok seviniyorm canm ya cok guzel bi durum gercekten beraber hemen halledn tayin isini de siz de ayarlayn balayi falan ins)
Arkadaşlar merhaba. Bu topikte herhangi bir yorumum falan yok ama konu başlığı olduğundan dolayı ben de yazmak ve sevincimi sizlerle paylaşmak istedim :) Dün sevdiceğimin yemin töreni vardı. Ne büyük gurur öyle..Çok güzeldi. Kayınvalidem ve görümcem Kayseri'den geldiler. Onlarla beraber Polatlı'ya gittik. Nişanlım kısa dönem acemi ve usta birliği Polatlı Topçu ve Füze Okul Komutanlığı'nda askerlik yapıyor. Törenden sonra evci işlemlerini de halledip aldık askerimizi. Doğru bizee :))) Sohbet muhabbet.. Nasıl özlemişim yar'imi Kurban olurum ona ben kararmış çok farklı olmuş ama yine de adam yakışıklı yahu Akşam herkes yorgun olduğu için erken yattı biz mutfakta oturup sohbet ettik. Nasıl özlemişim yaa. Sarılamadım bile sana sımsıkı dedim ve kalktı yanıma geldi sarıldı kocamaaannn Sonra dikkat çekmesin diye ben gittim odama. Biraz da feyste mesajlaştık :) (Telefonunu arkadaşına bırakmıştı gitmeden henüz alamadığı için) Rabbim hepimizi sevdiceğimize kavuştursun inşallah.. Kısa dönem olmasına rağmen o ve ben çok zorlanıyoruz sabretmekte.... Güzel günler olsun inşaallah herkes için..
Arkadaşlar merhaba. Bu topikte herhangi bir yorumum falan yok ama konu başlığı olduğundan dolayı ben de yazmak ve sevincimi sizlerle paylaşmak istedim :) Dün sevdiceğimin yemin töreni vardı. Ne büyük gurur öyle..Çok güzeldi. Kayınvalidem ve görümcem Kayseri'den geldiler. Onlarla beraber Polatlı'ya gittik. Nişanlım kısa dönem acemi ve usta birliği Polatlı Topçu ve Füze Okul Komutanlığı'nda askerlik yapıyor. Törenden sonra evci işlemlerini de halledip aldık askerimizi. Doğru bizee :))) Sohbet muhabbet.. Nasıl özlemişim yar'imi Kurban olurum ona ben kararmış çok farklı olmuş ama yine de adam yakışıklı yahu Akşam herkes yorgun olduğu için erken yattı biz mutfakta oturup sohbet ettik. Nasıl özlemişim yaa. Sarılamadım bile sana sımsıkı dedim ve kalktı yanıma geldi sarıldı kocamaaannn Sonra dikkat çekmesin diye ben gittim odama. Biraz da feyste mesajlaştık :) (Telefonunu arkadaşına bırakmıştı gitmeden henüz alamadığı için) Rabbim hepimizi sevdiceğimize kavuştursun inşallah.. Kısa dönem olmasına rağmen o ve ben çok zorlanıyoruz sabretmekte.... Güzel günler olsun inşaallah herkes için..
merhaba Hilooşben iyiym valla hafiften heyecan var tabi haftaya bugün eşim olcak Onur ayakkabımı aldım takı falan bakcam bi eksik kalmadı sayılır
sen neler yapıyon kilolar gidiyo herhalyaza hazırlık başladı mı
Canm benim cok sagoll :)) her acidan degerlendirip konusacaz artk napalm)
Hehe bence de Nilum yaa hepimiz hasretten bitmisken benmki de soru :))
şafağı biten güzeller bu arada bir önerim olcek sizlere. bizler buraları fazlasıyla meşgul ediyoruz gibi geliyor. şafak topiğinden daha çok evlilik topiğine döndü. yari askerde olanlar için sürekli kavuşmayla ilgili bir şeyler okumak biraz can sıkıcı olabilir. hesna bir topik açacaktı aslında ama bebiş falan derken fırsat olmadı sanırım. birimiz bir topik açsak da sohbete orda devam etsek. nasıl olur ki? :26:
Kızzllllaarr
Nabersiniiiiz
Seroşşşşşşşş
Benden iyidir kuzum, senden naber
İyiyim zeynoooom dişimin ve karnımın ağrısını saymazsak
Birazda beyefendiye tripliyim pek keyfim yok anlaşılan
Sen nasılsın canııım her şey yolunda mı
Huu güzel fikir nilüm, senin adına bu topiği açabilirim lakin ismi ne olacakHangi konuda açacağız
İyiyim zeynoooom dişimin ve karnımın ağrısını saymazsak
Birazda beyefendiye tripliyim pek keyfim yok anlaşılan
Sen nasılsın canııım her şey yolunda mı
yavrummmbenim adıma değil de hepimizin adına açalım, adını ben de bilmiyorum açıkçası ama içinde askerlik ve şafak gibi kelimeler olmazsa çok süper olur
Diş ağrısı hiçç çekilmeezzHayırdır kuzum regl döneminde misin?:18:
Benimde sancım var 3. gün oldu hala devam
Aaaa ne oldu size bakim ne yaptıda canını sıktı asker? :44:
Herşey yolunda çok şükür canım, alışveriş yapıyoruz sürekli. Yorulmaya başladım artık
geçmiş olsun serabımhayırdır niye kızdırdı asker bey güzelimizi
Evet hiç çekilmiyo yaa geçer inşAllah bi an önceee..Evet canıım 1.günüm bugün ondan ötürü karnımda çoook ağrıyo sende bendensin desene
Aslında mühim bişi değil ama canımı sıktııı..Şimdi bizim cep telefonumuz var ya orda herkeste telefon yok buda bi çocuğa veriyo arada telefonunu mesajlaşsın diye cuma akşamı da işte saat 10 da dediki aşkm vericem bir saat mesajlaşsın diye bende tamam ver tabiki dedim..Neyse o akşam saat 12 oldu hala msj atmadı bir saat demişti bidee ben yazdım msj sonra 2 de cevap yazıyo uyuyakalmışım falan diye bişey demedim tabi yorgun diye yin bir sorun yok yaniii..Dün akşamda yine mesaj vericekmiş onu sölüyo bişey demedim 12 gibi msj attım almadın mı hala diye cevap yok sonra uyudum sabah msj atıyo nabıyn askım bende hastaym yatıyorum dedm sadce noluyo böyle dedi bende dedim yok bişey sana kızgınım daha da cevap vermedi uyudu heralde şimdiii..Akşamda ben şey yazdım ona cevap vermeyince böyle beni ihmal ediceksen bi daha kimseye telefon vermeni istemiyorum dedim senin telfonun yokkken hi kimse vermiyodu sende vermek zorunda değilsin ben nasıl sabrettiysem herkes sabredicek dedim bir saat diyosun almıyosun dedim bide galiba telefonu vermedi o çocuk ve bnm attığım bu mesajları da sildi okumadı yani benimki çok sinir bi durum dimiiiiiiiii uzun oldu ama kusura bakma kuzucumm
Ohh alışveriş keyfi süper bebeğim ya aldıklarını gördüm iy günlerde kullaan
Sendenim seroşş sendenimBu ay zaten annem, teyzem hep aynı gün olduk
Ne uzunu yazcan tabi kızım aaaAçıkçası tamam demen yalnış bi durum, ben olsam izin vermezdim. İzin vermeyeceğimi bildiği içinde askerlik döneminde hayatta yapmadı böyle birşey. Seroş biraz aç ağzını yavrum olmaz böyle
Ortada birşey yok lakin vermesin telefonunu millete öyle herkese güven olmaz. Bakarsın tartışırlar, telefonu var diye söylenirler sonra..
Sağol bebeğimm amin inşallah. Mutfakta şef desenlilere taktım bu ara
Hepimize acil şifalar diliyorum o zaman
Vermesini istemedim tabi ama iyilik olsun işte salaklık bende..Kızıcam amaa bu böyle kalmaz
Bugünde çarşısı vardı yatağını düzeltmedi diye kilitlenmişşimdi uyuyor olmalı ya da bana trip yapıyo kendince of canımı sıktı gergin dönemimde hiiiç hoş olmadı bu
Ya da ben mi çok büyütüyorum
BEn çiçek desenlileri severiiimm
'Önce kavuştuk, şimdi konuşuyoruz' olsun mu
Ya da bulun yaavvv
Evet hiç çekilmiyo yaa geçer inşAllah bi an önceee..Evet canıım 1.günüm bugün ondan ötürü karnımda çoook ağrıyo sende bendensin desene
Aslında mühim bişi değil ama canımı sıktııı..Şimdi bizim cep telefonumuz var ya orda herkeste telefon yok buda bi çocuğa veriyo arada telefonunu mesajlaşsın diye cuma akşamı da işte saat 10 da dediki aşkm vericem bir saat mesajlaşsın diye bende tamam ver tabiki dedim..Neyse o akşam saat 12 oldu hala msj atmadı bir saat demişti bidee ben yazdım msj sonra 2 de cevap yazıyo uyuyakalmışım falan diye bişey demedim tabi yorgun diye yin bir sorun yok yaniii..Dün akşamda yine mesaj vericekmiş onu sölüyo bişey demedim 12 gibi msj attım almadın mı hala diye cevap yok sonra uyudum sabah msj atıyo nabıyn askım bende hastaym yatıyorum dedm sadce noluyo böyle dedi bende dedim yok bişey sana kızgınım daha da cevap vermedi uyudu heralde şimdiii..Akşamda ben şey yazdım ona cevap vermeyince böyle beni ihmal ediceksen bi daha kimseye telefon vermeni istemiyorum dedim senin telfonun yokkken hi kimse vermiyodu sende vermek zorunda değilsin ben nasıl sabrettiysem herkes sabredicek dedim bir saat diyosun almıyosun dedim bide galiba telefonu vermedi o çocuk ve bnm attığım bu mesajları da sildi okumadı yani benimki çok sinir bi durum dimiiiiiiiii uzun oldu ama kusura bakma kuzucumm
Ohh alışveriş keyfi süper bebeğim ya aldıklarını gördüm iy günlerde kullaan
Nilüüüm teşekkür ediyorum
Eşşek işte kuzum yazdım yukarda oku ordaan
cık, beğenmedimesinim sen isim bulma en iyisi ben hiç öyle orijinal değilimdir ki yavrum ya bulamam yani topiğe isim bulmak için de bi topik açalım
Aynen seroş cümleten geçmiş olsun bizlere
İyilik falan sonrada umursanmıyor ki kuzum askerlik döneminde.. En ufak bi tartışmada mesela yakupun son 2 ay bi tane arkadaşı vardı konuştuğu, telefonunu vermedi diye şikayet etmişlerdi falan.. Dikkatli olun yani bebeğim
Canını hiç sıkma, büyütülecek bi durum yok ortada bebeğim. Güzelce konuş sevdiceğinle o da anlayışla karşılar zaten kıskandığını düşünür
Bende çiçekli şeyleri hele hiç sevmem
Bizimki anlamaz işte öyle şeyleriii...
Bana dönüş yaparsa söyleyeceğim kuzum inşAllah bir daha yapmaz
Yaaa ben bayılırım minik minik çicekli böcekli
okudum canım ya sıkıntı hakkatenaskerin veriyor iyilik yapıyor da bence bu anlattığın diğer askerin eşşekliği. düşüncesizlik etmiş. abartmadan kullan sonra getir ver. hadi kullanıyor da mesajları okuyup silmek de neyin nesi. çok tuhaf, çok ayıp sen askerine hiç yüklenme boşuna bundan sonra o da vermez bence
Rabbim sağ salim kavuştursun sizi de, hayırlı teskereleramiiinnn
oyy fatoşum ne güzel yaa, heyecanlı olunmaz mı hiçbu arada nikah nerede? karşıyaka nikah salonunda yapmak istiyordun diye hatırlıyorum ama :44:
hayırlısı olsun canım ama ne karar alırsanız alın hiç pişman olmayın e mi
şafağı biten güzeller bu arada bir önerim olcek sizlere. bizler buraları fazlasıyla meşgul ediyoruz gibi geliyor. şafak topiğinden daha çok evlilik topiğine döndü. yari askerde olanlar için sürekli kavuşmayla ilgili bir şeyler okumak biraz can sıkıcı olabilir. hesna bir topik açacaktı aslında ama bebiş falan derken fırsat olmadı sanırım. birimiz bir topik açsak da sohbete orda devam etsek. nasıl olur ki? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?