Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben napıcam nasıl geçecek günler onsuzbu sene geçmeyecek sanki

22 Şubat 2011... Günlerden Salı...Hayatımın en sıkıntılı günüydü. Yüzüne bakıp bakıp ağlıyordum. Önümüzde uzunluk-kısalık kavramını çözemediğimiz sanki sonsuzzz bir 15 ay vardı.. Önümüzü göremiyorduk. Bitmez diyorduk. 15 ayda neler olmaz ki? İnsanlar evlenir, çocukları olur, insanlar ölür, hasta olur, iyileşir, sevgililerinden ayrılır, yeni insanlara aşık olur, hatta evlenirler...vs. 460 günde hayat çok değişebilir.. Peki ben nasıl sokağa çıkacağım, nasıl işe gideceğim, nasıl alışveriş yapacağım yalnız başıma? BU 1-2 ay değil ki! Tam 15 ay. Ben bu işleri hiç yalnız yapmadım ki, nereye nasıl gidilir bilmem bile... Herşeyden önemlisi nasıl nefes alırım ki sensiz? Balığı sudan çıkartınca nasıl nefesiz kalırsa ben de öyle kaldım işte 22 şubat Salı'yı 23 Şubat çarşambaya bağlayan gece... İlk kez bensiz bir otobüse binip km'lerce uzağa gittin.. Ve otobüs terminalden ayrıldığı anda şehir bomboş kaldı! Nefes alamadım!
Günler geçmedi, aylar geçmedi, ağladım sızladım, hasta oldum, öldüm öldüm dirildim sanki....

22 Şubat 2012... Günlerden çarşamba...Geriye bakınca nasıl da geçmiş zaman.. Ne kadar az kalmış kavuşmamıza... Meğer geçiyormuş zaman.
İnsan her türlü zorluğa alışıyormuş. Zor da olsa her türlü acıya dayanıyormuş. Ve acıdan ölmüyorsa insan, demek ki daha da güçleniyormuş, olgunlaşıyormuş

Bu duyguların hiç birisi abartılarak anlatılmadı.. her bir kelime yürekten çıkıp yazıldı.. Ve burada anlatılandan kat kat daha fazla bir acı yaşandı.. Kelimelerin tarif edemediği bir acı..

Şafak 82 <----> 88

Son düzenleme:
Derya ne güzelde şeyler yazmışsın öyle ayy içim burkuldu.

Geçmez dedik bitmez dedik katalanamaz ölürüz dedik 15 ay asla geçmiyecek dedik ama seninde dedigin gibi geçiyormuş insan seviyorsa o günlere katlanıyormuş

Canım benim o çektigin acıları yalnız biz biliriz bunu yaşamayan asla bilemez :2:

Gececek bitecek bu kadar beklemek zordu ama geriye kolayı kaldı

Son düzenleme:
ewet canım, başkası kesinlikle anlamaz, anlamıyor da.. Şafak kaç diolar, söyleyince aaa o kadar oldu mu gideli, daha dün gibi sanki, ne çabuk geçti diolar.. boğasım gelio o insanları
o 1 yıl içinde neler yaşandı, neler oldu bitti... kimse bilmiyor nasıl geçtiğini

Özelliklede 'daha dün gitmiş gibi' demeleri çok sinir bozucu sanki sen bekledin heralde sana dün gibi gelecek.

Çok şükürki bugünlerde geçiyo herşeye herkeze inat zorlada olsa geçiyo.

Az kaldı günümüzün aydınlanmasına

ewet canım, az kaldı artık.. Hee bu arada "Aaa daha varmış!" diyenlere de ayrı bir gıcık oluyorum 1 yılı geçirmişiz, 3 ay bize çerez gibi gelir bee

selam kızlar
neler yapıyorsunuz
bende ütü yaptım geldim
bugün ne giyseme bakıyorum

ewet canım, az kaldı artık.. Hee bu arada "Aaa daha varmış!" diyenlere de ayrı bir gıcık oluyorum 1 yılı geçirmişiz, 3 ay bize çerez gibi gelir bee

yersin tabi kuzum sen ya sen yersin de ben yemezmiyim seni çok fena depüklicem... 3 aydan da düştük kuzum helal sana

Geliyorummmm
Bu kıza ufaktan uyuz oldum cok bilmiş havası var

ben begenmedim kıyafetini falan ne dediysem dedi jüridekiler saten çok tehlikeli hayatımda hiç tercih etmedim etmemde
hakan süper ya

sen beni depüklemede olmazsın ama
ben seni özlerim

iyilik sağlık be canım nossun aynı

ben begenmedim kıyafetini falan ne dediysem dedi jüridekiler saten çok tehlikeli hayatımda hiç tercih etmedim etmemde
hakan süper ya
Bende begenmedim
Aynen hakanın yorumları fln öldürüyor insanı

ayy depükle walla beni depükle tatlım ee keyfin nasıl canım?

selam canım nasılsın?

Selammmm
Ben iyiyim sen nasılsınnn
Hiç konuşamıyoruzzz

Bende begenmedim
Aynen hakanın yorumları fln öldürüyor insanı

Selammmm
Hiç konuşamıyoruzzz

gitti hakan kıza şans verdi, ilk zamanlar ya bol keseden atıyorlar

sen beni depüklemede olmazsın ama
ben seni özlerim

iyilik sağlık be canım nossun aynı
gelirim kuzum depüğüne gelmem mi hiç internetim olduğu sürece burdayım ben, merak etme, hem gelmezsem ben de özlerim ki seni:26:

Selammmm
Hiç konuşamıyoruzzz
ben de iyiyim tatlım, topikler arası koşturuyorum, bide işler de yoğun bu ara, eskisi kadar yazamıyorum maalesef.. ama yine de okumaya çalışıyorum..
Şafakları azalttın sen de canım, keyfin nasıl peki?

gelirim kuzum depüğüne gelmem mi hiç internetim olduğu sürece burdayım ben, merak etme, hem gelmezsem ben de özlerim ki seni:26:

senin bana depük atman enfes bi keyif olmalı
özleşiriz biz kuzum hem artık baska topiklerde bile karsılasabiliriz evlilik vs :)

Kübra Beni Affeti izliyor musun sen kuzum

senin bana depük atman enfes bi keyif olmalı
özleşiriz biz kuzum hem artık baska topiklerde bile karsılasabiliriz evlilik vs :)
tabi yaa, özleşirizzz
walla ben zaten o topiklere de gidiyorum, beklerim yani, fikir olur, tecrübe edinirsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…