kızlar ben napıcam nasıl geçecek günler onsuzbu sene geçmeyecek sanki
ewet canım, başkası kesinlikle anlamaz, anlamıyor da.. Şafak kaç diolar, söyleyince aaa o kadar oldu mu gideli, daha dün gibi sanki, ne çabuk geçti diolar.. boğasım gelio o insanlarıDerya ne güzelde şeyler yazmışsın öyle ayy içim burkuldu.
Geçmez dedik bitmez dedik katalanamaz ölürüz dedik 15 ay asla geçmiyecek dedik ama seninde dedigin gibi geçiyormuş insan seviyorsa o günlere katlanıyormuş
Canım benim o çektigin acıları yalnız biz biliriz bunu yaşamayan asla bilemez :2:
Gececek bitecek bu kadar beklemek zordu ama geriye kolayı kaldı
ewet canım, başkası kesinlikle anlamaz, anlamıyor da.. Şafak kaç diolar, söyleyince aaa o kadar oldu mu gideli, daha dün gibi sanki, ne çabuk geçti diolar.. boğasım gelio o insanları
o 1 yıl içinde neler yaşandı, neler oldu bitti... kimse bilmiyor nasıl geçtiğini
ewet canım, az kaldı artık.. Hee bu arada "Aaa daha varmış!" diyenlere de ayrı bir gıcık oluyorumÖzelliklede 'daha dün gitmiş gibi' demeleri çok sinir bozucu sanki sen bekledin heralde sana dün gibi gelecek.
Çok şükürki bugünlerde geçiyo herşeye herkeze inat zorlada olsa geçiyo.
Az kaldı günümüzün aydınlanmasına
ewet canım, az kaldı artık.. Hee bu arada "Aaa daha varmış!" diyenlere de ayrı bir gıcık oluyorum1 yılı geçirmişiz, 3 ay bize çerez gibi gelir bee
Selam Yaseminn
Bende bugün ne giyseme bakıyorumm
Geliyorummmm
Bu kıza ufaktan uyuz oldum cok bilmiş havası var
ayy depükle walla beni depükle tatlımyersin tabi kuzum sen ya sen yersin de ben yemezmiyim seni çok fena depüklicem... 3 aydan da düştük kuzum helal sana
selam canım nasılsın?Selam Yaseminn
Bende bugün ne giyseme bakıyorumm
Bende begenmedim
ben begenmedim kıyafetini falan ne dediysem dedi jüridekiler saten çok tehlikeli hayatımda hiç tercih etmedim etmemde
hakan süper ya
ayy depükle walla beni depükle tatlımee keyfin nasıl canım?
selam canım nasılsın?
Bende begenmedim
Aynen hakanın yorumları fln öldürüyor insanı
Selammmm
Ben iyiyim sen nasılsınnn
Hiç konuşamıyoruzzz
gelirim kuzum depüğüne gelmem mi hiçsen beni depüklemede olmazsın ama
ben seni özlerim
iyilik sağlık be canım nossun aynı
ben de iyiyim tatlım, topikler arası koşturuyorum, bide işler de yoğun bu ara, eskisi kadar yazamıyorum maalesef.. ama yine de okumaya çalışıyorum..Selammmm
Ben iyiyim sen nasılsınnn
Hiç konuşamıyoruzzz
senin bana depük atman enfes bi keyif olmalıgelirim kuzum depüğüne gelmem mi hiçinternetim olduğu sürece burdayım ben, merak etme, hem gelmezsem ben de özlerim ki seni:26:
tabi yaa, özleşirizzzsenin bana depük atman enfes bi keyif olmalı
özleşiriz biz kuzumhem artık baska topiklerde bile karsılasabiliriz evlilik vs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?