benimde 70ler gecmemisti hicAynen kuzum 60lar geçmemisti hiç
Bundan sonrası kolay geçer insallah kuzum :)benimde 70ler gecmemisti hic
INSALLAH tatlımBundan sonrası kolay geçer insallah kuzum :)
Evet canım çok şükür zor da olsa geçiyor günler :)Seninde baya azalmış kuzum safağın :)
hayirlisi olsun ALLAH hepsuni korusunnn28inde yemin töreni oldu bayrama kadar acemiliğini yaptığı yerde kalacak. usta birlikler belli oluyor bu hafta, komutan %90 ınız doğuya gidicek demiş
Aynen kuzum izin kullandımı senin kiEvet canım çok şükür zor da olsa geçiyor günler :)
eylul de INSALLAH hizli gecer cnm yaAylardan olmus Eylül Şafak olmuş 60son iki ay sevgilim
Yok kuzum daha kullanmadı. Nikahımız için kullanıcak Allah ın izniyleAynen kuzum izin kullandımı senin ki
Evet canım malesef batıya çok çok az kişi gidiyor.sen bol bol dua et hakkınızda hayırlı olan yere düşer inşAllah28inde yemin töreni oldu bayrama kadar acemiliğini yaptığı yerde kalacak. usta birlikler belli oluyor bu hafta, komutan %90 ınız doğuya gidicek demiş
Gececcek inşallah bebeğim ya bayram falan var derken geçer hem günler de kisaliyooreylul de INSALLAH hizli gecer cnm ya
Sevindim adına kuzum :) kocanın teskeresini bekliceksin ne güzel :) biz bütün izini kullandık kuzum teskereyi bekliyorum artıkYok kuzum daha kullanmadı. Nikahımız için kullanıcak Allah ın izniyle
ayy evet kuzum kocacığımı bekliycem artık :) olsun canım ama sizinde az kaldı artıkSevindim adına kuzum :) kocanın teskeresini bekliceksin ne güzel :) biz bütün izini kullandık kuzum teskereyi bekliyorum artık
aaa tebrikler :)) Allah nazarlardan korusun, hayırlısıyla gelsin :) Ne güzel heyecanlar :)Yok kuzum daha kullanmadı. Nikahımız için kullanıcak Allah ın izniyle
çok sağ ol canım darısı isteyen herkese olsun inşAllahaaa tebrikler :)) Allah nazarlardan korusun, hayırlısıyla gelsin :) Ne güzel heyecanlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?