Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol canım iyiyim hoşgeldin sen nasılsın

Hoşbuldum,
Şükür canım iyiyim. Bir nevresim takımı gördüm de mail attım ellerinde varsa siperiş vereceğim

Hoşbuldum,
Şükür canım iyiyim. Bir nevresim takımı gördüm de mail attım ellerinde varsa siperiş vereceğim

Hadi bakalım canım çeyiz sepetine atmak lazım birşeyler
Zaman daralıyor

Ayyyyyy sıkıldım yaa nerdesiniz kızlar
Kimse yok ortalarda

iyi aksamlar canım nasılsın ?

Bu aralar iyi gidiyo ya baya rahatız bi de bugün tel soktu içeri daha da bi iyi oldu
Sizin nasıl gidiyo?

tamamsın canım o zaman tel çok büyük rahatlık gerçekten bizde agustostan beri kullanıyoruz .. bundan sonrası daha rahat geçer inşallah ..
bizimde iyi canım artık bitsin diye delirme modundayız sonlara gittikçe geçmiyor gibi

nerdeydi senin askerin ?

valla haklısın azaldıkça zaman duruyo sanki.Tel sokmasa da rahattık zatn ya akşam 5 buçuktan sonra istedğim zaman arayabiliyodum.Yozgatta canım sennki nerde?

valla haklısın azaldıkça zaman duruyo sanki.Tel sokmasa da rahattık zatn ya akşam 5 buçuktan sonra istedğim zaman arayabiliyodum.Yozgatta canım sennki nerde?

valla öyle söylyenlere sasardım ama şimdi ben yasıyorum o durumu geçmiyor gibi geliyor of
benim yarimde izmirde canım

174 -175 gününz falan kalmış inş. o da bi an önce biter canm.Ne kadar yakınız keşke benm askermde İzmirde olabilseydi.

Evet canım ya o kadar günümüz kaldı artık bitsede kurtulsak ...
Evet yakınız birbirimize, 32 gün sonrada geliyor izne inşallah ...

Darısı başınıza canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…