kızlar yazdıklarınızı okudum bizde öyle yapıyoruz sevgilimle oda acemi birliğinde bana bi defter tutmus verdi bana okudum bende ona neler neler yazdım okudu hala bende oda yazmaya devam edior.. benimki acemi birlikte o zorlu günlerde her yasadıklrını hissettiklerini saati saatine yazmıs çok ii geliyor okumak ..
telefon sırasında bile yazmıs bana ne günlerdi ya taaa haziranda
ayy ne güzel saati satinee yazmş
benim essek yazarmı bilmem
azcık odundur da
ne günlerdi hatırladıkça fena oluyorum defterde kokusu hala duruyor bazı yazılar yamuk yumuk sırada yazmıs ceplerinde tasımak yasak oldugu halde tasımız yerlerde sürünürken falan egitimlerde cıkarıp yazmıs .. kıyamam ya bizim acemi birliğimiz ankara zırhlı birliklerdeydi çok zordu askım cok cekti ordan
acemi birlik sıkıntılı gecer kızlar ustalık rahat
Benimki de yazmayı sevmez ama çok ısrar ettim .Bende yazacağım bir iki cümle bile olsa yaz dedim ama inşallah yazmıştır.
Hala aramadı da sesini duyamadım bugün daha
ayyyy pes vallahi helal olsun yaaa... heryerde yazmışş çok gzel aman nazar dgemesin
darısı başıma.. bnde sylym bakym... vercegi cvp şu olur; yaa derki askım cok zor yazamam nasıl yazym zmn yok yada uğrasmam askım
KIZlar bsey sorucam...
ACemi birliğinde foto çektirebilyolarmı?
bnm abm cektrmşti mesla fotoların üzerne canm aileme falan yazdrmştı..
ASkitomdanda istedm öle bşey....
Burdur ulaştırma canım
canım hiç belli olmaz orada öyle yalnızlık cekiyorlar ki oraya yazmak ona teselli gibi gelebilir rahatlamak falan ...
acemilik zor dedim kızlar aramak zor şimdi yıgınla işleri var bi kere yemin törenine kadar eğitim var ona hazırlanıyorlar bir sürü şey serbestdeğiller yani
benim askerim yemege bile tek sıra halinde gidiyorduk diyor .. tel hep sıra oluyor kalabalık ankesör kuyrugunda bazen tam sana sıra gelcek komutan bi bagrıyor herkes koguslara ah kuzum ah zamanla cok daha ii anlayacak alt devrelerinze siz tesselli verceksiniz
benim bu yazdıklarımı bana cok yazmıslardı
keşke alt devrelere teselli vereceğim zamanlar çabuk gelse canım bir türlü geçmek bilmiyor ki zaman
keşke alt devrelere teselli vereceğim zamanlar çabuk gelse canım bir türlü geçmek bilmiyor ki zaman
sağol canım.Burdur'dan genellikle Kıbrıs ve Antalya ya gidiyorlarmış dağıtım da ama hayırlısıyla rahat bir yere düşer İnşallah.Anladım canım hayırlı olsun inşallah ..
Ah canım o kadar iyi anlıyorum ki ama zamanla yaşarak göreceksin ..
Mayısta gelecek alt devreleriniz
Bende Mayısı bekliyorum sabırsızlıkla onlar bizim biletlerimiz, geçen sene Mayısta canımın yarısı gitti .. Yarım kaldım
Geçiyor kızlar bir şekilde geçiyor ben hala inanamıyorum buralara geldiğime ..
Cep tel içeri soktugu zaman daha rahat geçiyor..
sağol canım.Burdur'dan genellikle Kıbrıs ve Antalya ya gidiyorlarmış dağıtım da ama hayırlısıyla rahat bir yere düşer İnşallah.
Ya o kadar büyük bir boşluğa düştüm ki. Biz telefonla yarım saatte bir konuşurduk.Son 5 gün gece gündüz bir aradaydık.Yarın kendi evime gideceğim bir de tek yaşıyorum iyice kötü olacak biliyorum
slm kızlar yeniyim aranızda kocam teslim olalı 2 gün oldu şafak sayamıyorum daha saatleri sayıyorum arasa da sesini duysam diye eşi sevgilisi bir tanıdığı bilecik merkez 9. jandarma er eğitim alayında acemi birliğini yapan var mı nasıl bir yer nedir nasıldır nolur yardımcı olun aklım onda ruhum onda% 90 doğuya gönderdikleri doğru mu ayy çıldıracam ağlamaktan mahvoldum
Hayırlısı canım Burdur ulaştırma belli olmaz benimkinin yanınada düşebilir askerin..
Gaziemir Ulaştırmada benimkide ..
Anlıyorum canım seni ne desen anlıyorum .. Bizde uzaktan uzaga yürüttük ilişkimizi her dk tel kamera vs ..
6,5yıldır birlikteyiz uzaklıgımıza birde askerlik katıldı .. ARtık gelince evlilik inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?