Canııım çok mutluyum izinler açılmış. .ayy inşAllah kapanmaz bidahane demek kuzum icimden geçenler
aman MASSALLAH doyeite kapanmasn cok sevndm kuzum ya adına. unutmuyorz ayakkabina ismimi yazcksn bakCanııım çok mutluyum izinler açılmış. .ayy inşAllah kapanmaz bidaha
hiç unutur muyum kuzum hele bi olsun , ikisine de yazıcamaman MASSALLAH doyeite kapanmasn cok sevndm kuzum ya adına. unutmuyorz ayakkabina ismimi yazcksn bak
Hayirlisyla olur INSALLAH kuzum benim:) az kaldi hee gelmelerine .dhiç unutur muyum kuzum hele bi olsun , ikisine de yazıcam
Damla nasılsın canım benimmAtarsaaa 51..
Iyi diyelm iyi olsun Kuzum safak saymaca ah ah bi bitseDamla nasılsın canım benimm
inşAllah canım .. evet kuzum valla bi kavuşalım onlara da gerisi boşHayirlisyla olur INSALLAH kuzum benim:) az kaldi hee gelmelerine .d
Ah ah hayrlsyla INSALLAH kuzum sen naslsninşAllah canım .. evet kuzum valla bi kavuşalım onlara da gerisi boş
iyiyim canım Allah a şükür gelmesini bekliyorumAh ah hayrlsyla INSALLAH kuzum sen naslsn
Iyi diyelim iyi olaun kuzum ya gelsnler artk off cok özledimiyiyim canım Allah a şükür gelmesini bekliyorumsen nasılsın kuzum
kız valla senin yerinde olmak isterdimIyi diyelim iyi olaun kuzum ya gelsnler artk off cok özledim
Olursun kız bende hep oyle derdm 50lere geldklernde ama bakyorm zormus boyledekız valla senin yerinde olmak isterdim
olmaz mı canım şimdi de yaklaştığı için geçmek bilmezOlursun kız bende hep oyle derdm 50lere geldklernde ama bakyorm zormus boylede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?