Aminnnn Aminnn bende o günleri görebilsem bi.Ne güzel canım özlem giderirsnz biraz da olsa.Benim askerm izin kullanmayı düşünmüyo bakalm ne yapcaz.
Evet canım ya o kadar günümüz kaldı artık bitsede kurtulsak ...
Evet yakınız birbirimize, 32 gün sonrada geliyor izne inşallah ...
Darısı başınıza canım ..
Aminnnn Aminnn bende o günleri görebilsem bi.Ne güzel canım özlem giderirsnz biraz da olsa.Benim askerm izin kullanmayı düşünmüyo bakalm ne yapcaz.
selam kızlarr.......
bnmde askitom dün teslim oldu..
braz önce aradı konştkk mutlym ama 4 dakkacık
sesi yorgun ve durgun.. yat kalk yapyolarmş..
sabah altıda akşam 10 da yatylarmşş..
gözüm yne telde beklyrmm bahriyeli yarimin aramsanı:2:
sağolasın canım bnm... 28 gn kaldı bahriyeli oldgu için 1 ay yapyolar snra dagtma gelcek 7 gün inş.
sabrszlıkla o gnü beklyrm... inş. snra hayrlı gzel bi yere düşe telefonunu sokablecegiii :26::26:
Kübra baktım İstanbul da yasıyorsun.. Benim bi arkadasın sevgilisi seninkinin orda hatayda yaptı iskenderunda, istanbula düştü usta birlik çarsılarda hep görüştüler valla inşallah sizde öyle olursunuz :)
ewet ist.da yaşyrm..
ayyy canm bnm nasıl sewndm yaa içime su serpttn Allah razı gelsin
herkes öyle dyoo inş. ist. gelr hafta sonları grsrz.. yaa peki ist. nersesi blymsn :18:
İnş. canım.Ne kadr ilginç bişey o öyle ya.bende şimdi konuştum askerimle de Ağustostan önce kullanamyomuş Eylül'de gelmeyi düşünüyomuş pek bi mutlu oldumgörürsün canım allah gösterir..
evet bi gelse o kadar özledim ki
bizde kullanmamayı düşünüyorduk ama sonradan dayanamıyorum gelip görmem lazım falan dedi geldi gitti sonrasını yani kalanını kullanmayalım dedik, orada mecburiymiş..
hepsini kullanmak zorunda yani anlıcagın .. kuzeni izin kullanmıcam dedi nerdeyse 75 gün var terhisine bi kagıt gelmiş hepsini kullanmak zorundasın die ..
bazı yerlerde zorunlu yani..
İnş. canım.Ne kadr ilginç bişey o öyle ya.bende şimdi konuştum askerimle de Ağustostan önce kullanamyomuş Eylül'de gelmeyi düşünüyomuş pek bi mutlu oldum
İnşallah düşer canım ...
burda sürekli geziyorlardı denizci ya gemi nereye çekerse falan ama hep istteydi yani ...
ben üsküdardayım genelde burdaydı ..
hımm anladım canım bnm sagolasın
inş ista. düşer:18:
Malesef askeriyede ilginçlik dolu mantık yok
Alıştık artık ..
Eylül ah Eylül aı bi gelse takıcam nişan yüzüğünü inşallah :116:
İnşllah kulanabilirsiniz canım izin .. Allah gönlünüze göre versin yani ..
Vayyy hayırlı olsun canım Allah tamamını erdirsin.Amin tatlım inş.
inş. canım
istanbulda düşsünde yerini bosver gidip görebilirsin sonucta carsılarda gezersiniz.. bizde cok istedik ist diye izmir cıktı neyse ki uzaklara gitmedi kuzum
ucakla 1 saat
gdymsun sen uçaklaa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?