Kuzum ben bu msji niye gec gordum ya genelde telden giriyorum ondan oldu sanirim. Bebislerimize kavusalim sonra bebislerimiz oolsunayy ne güzel bişey söyledin kuzumm aminn İNŞALLAHHyeni yıl bize mutluluk huzur sağlık ve kocalarımızla birlikte uzuuuuuun ömürler nasip etsin,en geç 2 seneye kadar bebişler göndersin
aman canım sakın gitmesin revire.eğer revir de ki doktor komutansa gitsin.yoksa normal askerse gitmesin.eşim geçen ay izinden döndüğünde hasta oldu boğazından.revir e gitmiş ordaki de normal askermiş. ve sağlıkçılıkla hiç bi ilgisi yok.ona da o görevi vermişler.eşim antibiyotik istemiş o da bi tane var demiş onu vermiş.ben internetten baktım ne ilacı diye.mide ilacıymış meğersem.
iğne vurulmaya ya da serum taktırmaya göndericektik bizde o askere nerdeyse.bide benimkinin penisilin e alerjisi var .yanlış bişey yapmasından korktuk.
amiiin canım ya bende bu ara hep doğum vidyosu izliyorum.doğan bebişleri görünce çok istiyorum sonra bi dur diyorum sen daha gelinlik giyeceksin ,ondan sonra kendinizi toplayın bi diyorum ama nasip tabiKuzum ben bu msji niye gec gordum ya genelde telden giriyorum ondan oldu sanirim. Bebislerimize kavusalim sonra bebislerimiz oolsun. Allah korusun kuzum seninkide guvenmis tabi nerden bilsin oyle olacagini yine allah korumus.hasta olmasinlar yaa bizden uzakta bi de. Allahim korusun onlari
Ayy sorma kuzum yaa ne guzel olur oyle olsaa.amiiin canım ya bende bu ara hep doğum vidyosu izliyorum.doğan bebişleri görünce çok istiyorum sonra bi dur diyorum sen daha gelinlik giyeceksin ,ondan sonra kendinizi toplayın bi diyorum ama nasip tabibide bebişler aynı döneme denk gelirse ne güzel olur
amiinn kuzumm benimAyy sorma kuzum yaa ne guzel olur oyle olsaa.Bana gorede once nikahtan kalan borclarin bitmesi biraz toparlanmak ve ev alip sonra cocuk yapmak ama tabi ne olur bilemem Allah hepimize nasip etsin yaa o guzel gunleri.
Sen illerdesin ben illerin telefon kodunda Allah kavustursun istanbul alan kodu 212Sevdim kaşı karayı
Aşkı sarar yarayı
Yeter ki yarim olsun
Ne yapayım Aksaray'ı
Atarsa Aksaray 68
Bende zamanında oyleydim ahh ahh ... 365dedik çıktık yola çok sukur şimdi sadece 68olduk :)) aminn amin..Sen illerdesin ben illerin telefon kodunda Allah kavustursun istanbul alan kodu 212
Cok sukur canim Allah sıkıntısız kavusmayi.nasip etsinn. Bitsin artik su gunler yoksa ben bitecegim....Bende zamanında oyleydim ahh ahh ... 365dedik çıktık yola çok sukur şimdi sadece 68olduk :)) aminn amin..
Allah kavustursun uzulme gececek sabret sadece. Askerin nerede canim.
Allah kavustursun uzulme gececek sabret sadece. Askerin nerede canim.Allah yardim etsin korusun askerlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?