Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzum ben bu msji niye gec gordum ya genelde telden giriyorum ondan oldu sanirim. Bebislerimize kavusalim sonra bebislerimiz oolsun. Allah korusun kuzum seninkide guvenmis tabi nerden bilsin oyle olacagini yine allah korumus.hasta olmasinlar yaa bizden uzakta bi de. Allahim korusun onlari

amiiin canım ya bende bu ara hep doğum vidyosu izliyorum.doğan bebişleri görünce çok istiyorum sonra bi dur diyorum sen daha gelinlik giyeceksin ,ondan sonra kendinizi toplayın bi diyorum ama nasip tabi bide bebişler aynı döneme denk gelirse ne güzel olur

Ayy sorma kuzum yaa ne guzel olur oyle olsaa. Bana gorede once nikahtan kalan borclarin bitmesi biraz toparlanmak ve ev alip sonra cocuk yapmak ama tabi ne olur bilemem Allah hepimize nasip etsin yaa o guzel gunleri.

Sevdim kaşı karayı
Aşkı sarar yarayı
Yeter ki yarim olsun
Ne yapayım Aksaray'ı

Atarsa Aksaray 68

Olmaz boyle sey
yoksa ruyami
tam mutlu oldum derken
Safak sardi dunyami
Ben bu dertten olursem
Soyle asker kocacim
Hic mi izin vermezler
Olmaz boyle seyy. 212 den 210 ciksin artik

Allah kavustursun uzulme gececek sabret sadece. Askerin nerede canim. Allah yardim etsin korusun askerlerimizi

Amin canım, cümlemizi..
Elimde değil, nefes alamıyorum sanki..
Ben azeriyim canım, yeni Azerbaycanda yaşıyorum, nerde olduğunu söylememin bir anlamı yok sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…