Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şafak saymayı bırak canım o zaman sen ,mehtap saymaya başla .öyle daha hızlı geçer belki. sanki bu ara zaman durdu da günler hiç geçmiyor gibi geliyor kuzum sanada öyle oluyor mu
Sorma canim yok ilerlemiyo sanki kafayi yicem. Bakiyorum hep ayni yaa off ocak sonu izne gelecek ama bi de zaman gecse cok iyi olacak kuzum ya. O orda sogukta nobet tutuyo ben evde sicakta. Bende ona dun gittim termal iclik aldim yine alma diyo ama napim duramiom usumesin kocisim

ayy canım benim kıyamazmış kocasına sorma canım ya benimkinin ordada 2 gündür kar yağıyor.dizine kadar geliyormuş yüksekliği

ayy canım benim kıyamazmış kocasına sorma canım ya benimkinin ordada 2 gündür kar yağıyor.dizine kadar geliyormuş yüksekliği
Yeni yila
Yeni yil bize kocisleri kavustursun cok zor karda buz gibi sogukta nobet tutuyorlar bizi dusunerek. Hasta olmasalar bari yaa gitmiyo benimki revire cunku. Allahim Insallah yeni yilda guzelliklerin surekli olarak yasanacagi yuvalarimizin bolluk bereket ve huzur dolu kapisini acmayi ayni yastiga bir omur boyu saglikla askla bas koymayi nasip etsin

Artik niye 2 kere alinti yaptiysam aklim kociste ondan nobette simdi bebisim

"●○•°Şafak 33 mersin°•○●"

ayy ne güzel bişey söyledin kuzumm aminn İNŞALLAHH yeni yıl bize mutluluk huzur sağlık ve kocalarımızla birlikte uzuuuuuun ömürler nasip etsin,en geç 2 seneye kadar bebişler göndersin
aman canım sakın gitmesin revire.eğer revir de ki doktor komutansa gitsin.yoksa normal askerse gitmesin.eşim geçen ay izinden döndüğünde hasta oldu boğazından.revir e gitmiş ordaki de normal askermiş. ve sağlıkçılıkla hiç bi ilgisi yok.ona da o görevi vermişler.eşim antibiyotik istemiş o da bi tane var demiş onu vermiş.ben internetten baktım ne ilacı diye.mide ilacıymış meğersem.
iğne vurulmaya ya da serum taktırmaya göndericektik bizde o askere nerdeyse.bide benimkinin penisilin e alerjisi var .yanlış bişey yapmasından korktuk.

°●○•°Şafak 32 - Isparta●○•°●

Şafak 29
Bitiyor 29 gün sonra yalnızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…