kız niye sildin vidyo yu çok güzeldi35 izmir
ayyy memmleketiim35 izmir
Sorma canim yok ilerlemiyo sanki kafayi yicem.şafak saymayı bırak canım o zaman sen ,mehtap saymaya başla .öyle daha hızlı geçer belki.sanki bu ara zaman durdu da günler hiç geçmiyor gibi geliyor kuzum sanada öyle oluyor mu
kız niye sildin vidyo yu çok güzeldi
ayy canım benim kıyamazmış kocasınaSorma canim yok ilerlemiyo sanki kafayi yicem.Bakiyorum hep ayni yaa off ocak sonu izne gelecek ama bi de zaman gecse cok iyi olacak kuzum ya. O orda sogukta nobet tutuyo ben evde sicakta. Bende ona dun gittim termal iclik aldim yine alma diyo ama napim duramiom usumesin kocisim
hıı tamam o zaman :)Silmem gerekirdi :) benim ki görse belki kendini kötü hisseder diye..
Yeni yilaayy canım benim kıyamazmış kocasınasorma canım ya benimkinin ordada 2 gündür kar yağıyor.dizine kadar geliyormuş yüksekliği
Yeni yil bize kocisleri kavustursun cok zor karda buz gibi sogukta nobet tutuyorlar bizi dusunerek.ayy canım benim kıyamazmış kocasınasorma canım ya benimkinin ordada 2 gündür kar yağıyor.dizine kadar geliyormuş yüksekliği
Artik niye 2 kere alinti yaptiysam aklim kociste ondan nobette simdi bebisimYeni yila
Yeni yil bize kocisleri kavustursun cok zor karda buz gibi sogukta nobet tutuyorlar bizi dusunerek.Hasta olmasalar bari yaa gitmiyo benimki revire cunku. Allahim Insallah yeni yilda guzelliklerin surekli olarak yasanacagi yuvalarimizin bolluk bereket ve huzur dolu kapisini acmayi ayni yastiga bir omur boyu saglikla askla bas koymayi nasip etsin
ayy ne güzel bişey söyledin kuzumm aminn İNŞALLAHHYeni yila
Yeni yil bize kocisleri kavustursun cok zor karda buz gibi sogukta nobet tutuyorlar bizi dusunerek.Hasta olmasalar bari yaa gitmiyo benimki revire cunku. Allahim Insallah yeni yilda guzelliklerin surekli olarak yasanacagi yuvalarimizin bolluk bereket ve huzur dolu kapisini acmayi ayni yastiga bir omur boyu saglikla askla bas koymayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?