Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şafaaaak 161 gene şafağın sıkıştırmaya başladığı dönemlerden birisi 100 den düşsek bi

bunada şükür ne güzel... bzde 161 leri görürüz inş.

ŞAFAK= KaranLIk

inş cnm başlarda zorlanır insan ama sabretmeyi öğrenince inan anlamıyosun bile zaman nasıl geçiyo şubat hayaldi benim için daha kaç ay var diyodum 180 den düşmek için şubatı bitiriyoruz bile bazen tuttuğum defteri açıp okuyorum gönderdiğim gece yazdıklarımı ne çabuk geçmiş diyorum onlar iyi olsunda bize zaman bir şekilde geçer

amin inş yaa sabırrrrrr

yazdklerımı derken??? anı defteri gbi bseymi tuttnuz ???

aaa ne güzel

bnde mailime yazyrm aklma geldkçe ara ara taslağa kaydedyrm

pekii o da yazyomu ???

mailine attıklarımda ayrı gittiğinden beri her ay mutlaka 2 tane bişi yollamışım mail olarak o bikere mektup yazdı da normalde onda öle bişi yoktur zaten pek usta birliğinde bi kere yazabilmş bişiler o kadar orası biraz sıkıydı şimdide eğitim çavuşu milletle uğraşmaktan yatağı zor buluyo garibim

bi kullanıcı vardı burda;o yazmş onun erkek arkadası yat kalk yaparken bile sewglsene romantk seyler yazmşş, cebne koymş yazmş defterii...ne güzel

bnmkide azcıkk odundur sanmyrm yazcagnı.
ama ynede bi sylcem yaz len dicem... uğrasmam der.. yontlmamş odunum bnm

O kullanıcı benim Yasemin

içinde varsa yazar tabi ama yoksa napalım gerçi yazmasada söyledikleri bile yetti

solovoi senin adını unuttum kıs ben çok sık girmiyorsun ya 91/2 den ysmehmt ben kullanıcı adımı değiştirdim heee
yabancı değilim yani

Son düzenleme:
Melike olması lazım :44::44::44:
Melike dimi kıs

Melike olması lazım :44::44::44:
Melike dimi kıs

evet çok deşifre etmiorm ama kendmi de bişi sorcam hazır yakalamışken şafağını gördüm 166 ben sayıyorm 161 ama bizim 13 gün izin var 4 gün yol var dağıtımdaki yol sayılıyosa 6 gün yol kafam karıştı:44::44: iice şafağım kaç benim bildiğim kadarıyla siz bütün izinleri kullanıcaktınız :26:

Allahım en korktugum sorular kafam karısıyor iice
Evet canım biz bütün izinlerimizi kullanmak zorundayız yani 27 gün .. 30 gün dediklerine bakma o 3 gün yani 27+3 .. 3 gün mazeret izniymiş onu kullandırtmıyorlarmış
Allah korusun ölüm,hastalık falan olursa kullandırtıyorlar o günler için yani ..

166 dediğim askerimin askeriyede bulunacağı gün sayısı canım 10 +2 dışarda olcak 10 gün izinli 2de yol hakkı gidiş-geliş ...
Askerliğimiz zaten 458 gün ..

2 türlü şafak sayıyorum ben ...

Esas askerlik kavramından kurtulacagımız gün sayısı atarsa 176

Son düzenleme:
Ayrıca bugün 165 atarsa 164 ...

164 gün daha uyuyacak yarim askeriyede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…