ohh ohh ne güzel
su gbi gecsn 32 gün :26:
şafaaaak 161gene şafağın sıkıştırmaya başladığı dönemlerden birisi 100 den düşsek bi
bunada şükür ne güzel... bzde 161 leri görürüz inş.
ŞAFAK= KaranLIk
inş cnm başlarda zorlanır insan ama sabretmeyi öğrenince inan anlamıyosun bile zaman nasıl geçiyoşubat hayaldi benim için daha kaç ay var diyodum 180 den düşmek için şubatı bitiriyoruz bile bazen tuttuğum defteri açıp okuyorum gönderdiğim gece yazdıklarımı ne çabuk geçmiş diyorum onlar iyi olsunda bize zaman bir şekilde geçer
amin inş yaasabırrrrrr
yazdklerımı derken??? anı defteri gbi bseymi tuttnuz ???
aaa ne güzel
bnde mailime yazyrm aklma geldkçe ara ara taslağa kaydedyrm
pekii o da yazyomu ???
mailine attıklarımda ayrıgittiğinden beri her ay mutlaka 2 tane bişi yollamışım mail olarak o bikere mektup yazdı da normalde onda öle bişi yoktur zaten pek usta birliğinde bi kere yazabilmş bişiler o kadar orası biraz sıkıydı şimdide eğitim çavuşu milletle uğraşmaktan yatağı zor buluyo garibim
bi kullanıcı vardı burda;o yazmş onun erkek arkadası yat kalk yaparken bile sewglsene romantk seyler yazmşş, cebne koymş yazmş defterii...ne güzel
bnmkide azcıkk odundur sanmyrm yazcagnı.
ama ynede bi sylcem yaz len dicem... uğrasmam der.. yontlmamş odunum bnm
bi kullanıcı vardı burda;o yazmş onun erkek arkadası yat kalk yaparken bile sewglsene romantk seyler yazmşş, cebne koymş yazmş defterii...ne güzel
bnmkide azcıkk odundur sanmyrm yazcagnı.
ama ynede bi sylcem yaz len dicem... uğrasmam der.. yontlmamş odunum bnm
hahhahahaha koptum yaa...
heh işte MYZT nin manitası bnu yapan...
Allah nazarlardan saklasın yazmaya dewam etsin
bnmde kübraaaaa bnde cok memenun oldum canm
Melike olması lazım :44::44::44:
Melike dimi kıs
evetçok deşifre etmiorm ama kendmi de bişi sorcam hazır yakalamışken şafağını gördüm 166 ben sayıyorm 161 ama bizim 13 gün izin var 4 gün yol var dağıtımdaki yol sayılıyosa 6 gün yol kafam karıştı:44::44: iice şafağım kaç benim bildiğim kadarıyla siz bütün izinleri kullanıcaktınız :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?