Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşaAllah canımmm, bir yandan heyecanlanırken bir yandan da boğuluyorum
Çok garip birşey, Rabbim herkese sabır versin..
Asıl boğulmalar gelmesine yaklaşırken oluyor ya plaka saymak zevkli oluyor hızlı da geçiyomuş gibi. o zaman da bitsin artık diye sabırsızlanmaya başlıyorlar sen sabır sabır desen de sana da yansıyor herşeyi. Şu aralar bizim öyle mesela iyice yaklaştık ama yaklaştıkça daha çok sıkılıyor tabi bana da geçmek bilmiyor takıldık kaldık sanki gibi. Hepimiz kavuşalım askerlerimize bitsin artık hakkaten..

Herkes öyle diyor zaten, sonlarında zaman geçmiyor gibi oluyormuşş..
Bizimki şimdiden durdu sankii, ama geçecek elbet..
Onlar iyi olsun da sabretmek en kolayı belki de..
İnşaAllah canım, çabucak bitsinn..

Herkes öyle diyor zaten, sonlarında zaman geçmiyor gibi oluyormuşş..
Bizimki şimdiden durdu sankii, ama geçecek elbet..
Onlar iyi olsun da sabretmek en kolayı belki de..
İnşaAllah canım, çabucak bitsinn..

Günler azaldıkça eve gelmek istiyorlar ya o yüzden de sabırsızlanıyorlar günler de geçmek bilmeyince stresli oluyorlar. illaki geçecek de işte hepimize sabırlar versin inşallah Allah canım..

bu arada nasılsın? az kaldı sizinde plakalara maşallah Dahlia_

Çok şükür bugün iyiyim, askerim resim göndermiş öğlen nasıl mutlu oldum anlatamam :)
Yoksa hiç iyi değildim, onunla toparlandım çok şükür..
Türkiye plakaları 81-den başlıyor yalnış bilmiyorsam, hem Türkiye hem Azerbaycan plakaları sayıcam :)
Bizimkine daha var ama 81-den saymaya başlayacağım inşaAllah Sonra ikisin birden :))

Sen nasılsın ? Konuşabiliyor musun askerinle ?

sen Azerbaycan'da mısın? bilmiyordum bunu :))
ne güzel ya resimle mutlu etmiş, sevindim senin için canım :)
aynen 81 le başlıyor plakalar, sen başla canım biz gelcez ardından plakalara

bende iyiyim canım, eylülden daha çabuk geçiyor ekim. akşamları konuşabiliyoruz çok şükür sıkıntı olmuyor.

Evet canım :)

İnşaAllah 3 gün sonra başlıyorum, hemen sizi de bekliyorum :)

Gerçekten öyle, ekim hızlı giriş yaptı öyle de devam ediyor çok şükür, hemen de biter inşaAllah :)

Bizde telefon sıkıntılı maalesef, ara sıra anca konuşabiliyoruz, aylardır ufacık telefonla idare ediyor mecbur, şimdi yeni telefon almış resim falan gönderiyor işte :) tesellimiz, sesleri, resimleri
Çok şükür siz konuşabiliyorsunuzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…