- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
İkili rakamlarınıza az kalmış kızlar ya maşallah Allahım plakalara gelmeyi de nasip etsin inşallah çabucak
Plakalara son dört artık yaa hadi inşallah canım bitiriyosunuz maşallah
Asıl boğulmalar gelmesine yaklaşırken oluyor ya plaka saymak zevkli oluyor hızlı da geçiyomuş gibi. o zaman da bitsin artık diye sabırsızlanmaya başlıyorlar sen sabır sabır desen de sana da yansıyor herşeyi. Şu aralar bizim öyle mesela iyice yaklaştık ama yaklaştıkça daha çok sıkılıyor tabi bana da geçmek bilmiyor takıldık kaldık sanki gibi. Hepimiz kavuşalım askerlerimize bitsin artık hakkaten..İnşaAllah canımmm, bir yandan heyecanlanırken bir yandan da boğuluyorum
Çok garip birşey, Rabbim herkese sabır versin..
Asıl boğulmalar gelmesine yaklaşırken oluyor ya plaka saymak zevkli oluyor hızlı da geçiyomuş gibi. o zaman da bitsin artık diye sabırsızlanmaya başlıyorlar sen sabır sabır desen de sana da yansıyor herşeyi. Şu aralar bizim öyle mesela iyice yaklaştık ama yaklaştıkça daha çok sıkılıyor tabi bana da geçmek bilmiyor takıldık kaldık sanki gibi. Hepimiz kavuşalım askerlerimize bitsin artık hakkaten..
Herkes öyle diyor zaten, sonlarında zaman geçmiyor gibi oluyormuşş..
Bizimki şimdiden durdu sankii, ama geçecek elbet..
Onlar iyi olsun da sabretmek en kolayı belki de..
İnşaAllah canım, çabucak bitsinn..
Günler azaldıkça eve gelmek istiyorlar ya o yüzden de sabırsızlanıyorlar günler de geçmek bilmeyince stresli oluyorlar. illaki geçecek de işte hepimize sabırlar versin inşallah Allah canım..
şafak 102her şey çok güzel olacak sevdiğim
çok heycanlııı :)) inanamıyorum 70 gün geçti gittiAz kaldııı 2 gün sonra 99 inşaAllah
çok heycanlııı :)) inanamıyorum 70 gün geçti gittiinşallah az kaldı canımm
aynen 70 gün bitti kısa dönem 6 ay canım.Aynenn aşırı heyecanlııı :))
Sen 70 gündür mü bekliyorsun ? Pek anlamıyorum kısa dönem uzun dönemden :)
Bizde kısa 1 sene, uzun 1.5 :)
aynen 70 gün bitti kısa dönem 6 ay canım.
sizde nasıl oluyor onu da ben anlamadım :))
sen Azerbaycan'da mısın? bilmiyordum bunu :))Çok şükür bugün iyiyim, askerim resim göndermiş öğlen nasıl mutlu oldum anlatamam :)
Yoksa hiç iyi değildim, onunla toparlandım çok şükür..
Türkiye plakaları 81-den başlıyor yalnış bilmiyorsam, hem Türkiye hem Azerbaycan plakaları sayıcam :)
Bizimkine daha var ama 81-den saymaya başlayacağım inşaAllahSonra ikisin birden :))
Sen nasılsın ? Konuşabiliyor musun askerinle ?
çok şükür 6 ay canım, insan yıpranıyor bu süreçte bayaa 1 yıl bekleyen arkadaşlara çok saygı duyuyorum zor yani..Ne güzel kısa dönemin 6 ay olmasıı, biz 1 sene sürünüyoruzz
Azeriyim canım ben o yüzden öyle dedim :)
ilk defa Azeri bir arkadaşım oluyor, mutlu oldum benNe güzel kısa dönemin 6 ay olmasıı, biz 1 sene sürünüyoruzz
Azeriyim canım ben o yüzden öyle dedim :)
sen Azerbaycan'da mısın? bilmiyordum bunu :))
ne güzel ya resimle mutlu etmiş, sevindim senin için canım :)
aynen 81 le başlıyor plakalar, sen başla canım biz gelcez ardından plakalara
bende iyiyim canım, eylülden daha çabuk geçiyor ekim. akşamları konuşabiliyoruz çok şükür sıkıntı olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?