burada kutlarııız :))
canımm Allah sabrını arttırsın
nerede asker? böyle sıkıntılı ilk seni duydum çok üzüldüm canım. İnşallah en kısa zamanda düzelir durum.
Teşekkür ederimm:) ben de duacıyım hepiniz için, tez vakitte sağ salim kavuşun diye sevdiklerinize.. darısı da isteyen herkesin başına:)
Canım benim sıkıldıkca yaz rahatlarsınnn...
Şükret bence, haftada bir bile olsa duyuyorsun sesini, benimki bazen 1 ayı geçiyor, ne ses var ne resimm.. Zaman eziyet dedin de hatırladım gerçekten öyle oluyorNapıyor, nasıl acana diye düşüne düşüne kafayı yemek üzere oluyor insan..
Öyle zamanlarda aç İnşirah oku, ben en kötü günlerimi okuyarak atlattım, Rabbim ferahlık veriyor..
Hem bu hasret, bu zorluk geçici canım, böyle düşün rahatlarsın..
Belki 3-5 ay ayrıyız sonra bir ömür beraberiz inşaAllah de.. Düşüncesi bile güzel değil mi ?
Benimkine bugün resmini görünce özlemişim yazdım, hemen başladı az kaldıı, biraz daha dayann ve s..
Hemen ben iyi olayım diye konuşmaya başladı, yani demem o ki, bizim kötü olmamız onları da etkiliyor, o yüzden her türlü kötü düşünceden, sıkıntıdan uzak durmaya çalışmalıyız ki konuşunca onlara da destek olalım..
Ankara'da birliğinde çok fazla üst var ve iki görevi var ordan oraya koşturuyor. Koğuşundan telefon çekmiyor dışarı çıkması lazım havalar güzelken dışarı çıkıyordu konuşuyorduk ama artık havalar çok soğuk oldu. Koğuştan da konuşamıyoruz kapanıp duruyor telefon. Hafta sonu gelse de rahat rahat konuşsak diye bir de onun gününü sanıyor. Askercell olduğu için hafta içi belli bir saatte zaten arama yok o yüzden canım sıkılıyor bu duruma napılır nasıl çözüm bulunur ki
ben olsam ooo :)) arkadaşlarıma baskı yaparıım
Olurr :)
Gerçekten hiç kutlama falan yok, bir tek askerimden mesaj beklerim o kadar :) O da bin kutlamaya değer zaten
Çok haklısın canım çoğunlukla güçlüyüm ama böyle konuşamayınca yazışamayınca acayip düşüyor moralım. Aklıma bin bir türlü şey geliyor. Ama dediğin gibi bunlar hep geçici sayılı gün çabuk geçer diyorum. Bazen de kızıyorum kendime biraz daha sabır diye... öyle bir duygu öyle bir psikoloji ki bir iyisin bir kötü...
Canım benim zor anlıyorum..
9 ayın neredeyse 7-8-ini telefon sıkıntısıyla geçirdik
Sonlara doğru biraz rahatlama oldu da şimdi kullanıyor çok şükür ama o da gizli.. Geçen diyor şarj sorunu var konuşamıyorum diye..
Mesaj yazın hiç değilse, biz kaç gündür 2-3 cümle mesajla idare ediyoruz, haber alıyorum ya yetiyor gerçekten..
Sen de haber alırsan iyi olursun bence.. Habersizlik insanı tüketiyor
Aynen canım bende öyle diyorum kendime de, ona da. Sen iyi ol sağ salim gel de herşey hallolur geçici diyorum.. ama işte bazen sabır mı tükeniyor ne olur modum düşüyorAynı bennn :) Çoğu şeye dayandım ama askerlik tüketti beni..
En çok da bir iyi bir kötü olmak bitiriyor insanı.. Bir günde kaç kere morali düşer ki insanın ?
Yaşamayan kimse de seni anlamaz...
Ya Sabır deyip dayanıyoruz canım, onlara dua edelim iyi olsunlar biz bir şekilde dayanırız..
ben olsam ooo :)) arkadaşlarıma baskı yaparıımsevgilim asker zaten mutsuzum bananee kutlayın doğum günümü
canım seni anlıyorum, şimdi bir kursa falan git bütün gün evdeysen can sıkıntını alır diyeceğim de başka bir şeye odaklanamıyor insan haberleşemeyince biliyorum.Ankara'da birliğinde çok fazla üst var ve iki görevi var ordan oraya koşturuyor. Koğuşundan telefon çekmiyor dışarı çıkması lazım havalar güzelken dışarı çıkıyordu konuşuyorduk ama artık havalar çok soğuk oldu. Koğuştan da konuşamıyoruz kapanıp duruyor telefon. Hafta sonu gelse de rahat rahat konuşsak diye bir de onun gününü sanıyor. Askercell olduğu için hafta içi belli bir saatte zaten arama yok o yüzden canım sıkılıyor bu duruma napılır nasıl çözüm bulunur ki
Akşamları bazen 2 bazen 10 mesajda olsa mesajlaşabiliyoruz ama gün içinde hiç konuşamıyoruz. Askerlik olduğu için içimde hep korku oluyor yoksa hiç bir gün konuşmadığımız olmadı çok şükür
Teşekkür ederim:) inşallah senin de zamanın su gibi aksın.. Buralar bana çok iyi geldi. Zaman zaman ben de kotu oldum çok. Hele bir ara ailem de çok goruşmuyordu benimle, eşim askerde, yapayalnızdım (bebişimle:)), dayanışmayla daha rahat geçti günler. hepberaber bitiricez bu günleriçok doğru söylüyosun Allah sabır versin yeter ki geçer :)
Rabbim yardımcın olsunsağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi
Aynen canım bende öyle diyorum kendime de, ona da. Sen iyi ol sağ salim gel de herşey hallolur geçici diyorum.. ama işte bazen sabır mı tükeniyor ne olur modum düşüyor
Okulum var canım okula gidiyorum allahtan. Okul başladıktan sonra daha bi geçiyor gibi ama yine de katlanılmıyor bazen. Aminn canım hepimize sabır versin allahcanım seni anlıyorum, şimdi bir kursa falan git bütün gün evdeysen can sıkıntını alır diyeceğim de başka bir şeye odaklanamıyor insan haberleşemeyince biliyorum.Dahlia_ arkadaşın dediği gibi İnşirah okumaya çalış, içini ferah tut. Rabbim kolaylık versin
İnşallah:) ediyorum ediyorum hepinize:)
Bak hamileliğin son günleri bol bol dua et, hamilesin diye duaların kabul olur inşaAllah :)
asker olmadıktan sonra içine sinen bir kutlama olmaz zaten de şımarmak olsun işte
Zaten kutlarlar eminim ama hiç içimden gelmiyor benim..
Hatta dediğin gibi mutsuz olduğum için yaparlar :)
Bugün beraberiz kızlarla muhabbet falann derken arkadaşımın biri diyor ona dokunmayın yaralı kuş zaten o
Hem sabrımız zorluyor hem özlem ağır basıyor..
Normalde iyiyiz, ama aniden özlem artıyor, evde olsa hemen ararsın, mesaj yazarsın, görüşürsün ama bunları yapamayacağını bilmek delirtiyor insanı.. O yüzden kötü oluyoruz..
İnşallah:) ediyorum ediyorum hepinize:)
Biz de değişmişizdir çok. Hele ben hahaha daha hiç hamile halimi görmedi bile. Kocaman Bi göbek her şeyim değişti tanıyamıycak adamcağız.. Bana bu gecelik müsaade, tatlı rüyalar herkeseee :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?