Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
114?! bir yıl mir yıl geçiyor gene de, Allahım sağlık ve sabır versin de.. kızlar bu arada çok uzak kaldım sizden acayip bi telaş var burada:) sanırım 7-8 güne doğuma, sezaryene gireceğim şans dileyin bize :) hepinizi çok öpüyorum

Son düzenleme:
çok şükür 6 ay canım, insan yıpranıyor bu süreçte bayaa 1 yıl bekleyen arkadaşlara çok saygı duyuyorum zor yani..

Çok şükürr çookk, dediğim gibi biz sürünüyoruz bildiğin :))
Ne az ne çokk tam 282 gün geçmişş bizimkinden Onun 4 gününü saymazsak 278, 4 gün geç gitti çünkü..
10 gün de izne geldi, geri kalan günleri nasıl dayandım ya benn :))) Çok zordu gerçektennn...

inşallah su gibi geçsin ekim ayı canım :)

benimki de küçük telefon kullanıyor, resim hiç yok malesef ama memnunum küçük diye dikkat çekmiyor kimse bişey demiyor rahatça arıyor aynen tek teselli sesini duymak.

114?! ayy bir yıl mir yıl geçiyor gene de.. kızlar bu arada çok uzak kaldım sizden acayip bi telaş var burada:) sanırım 7-8 güne doğuma, sezaryene gireceğim şans dileyin bize :) hepinizi çok öpüyorum

Hoşgeldin canımmm :)
Gülerek gelmişsin çok şükürr, genelde asık suratla geliyoruz da buraya

Geçiyor dimi canım, sizin de az kaldı çok şükürrr

Doğuma hele sezeryana gireceğim deyip böyle gülen bir sen varsın herhalde
Gül canım, Allah yardımcın olsun gülerek gir gülerek de çık inşaAllah, daha doğrusu çıkın bebişle
Bebişin ismini merak ettimm :) Sormuşmuydum yoksa Kafa kalmadı ki

İnşaAllah...

Aynen, en küçüğünü kullanıyorlar genelde, bir süre kullandı sonra o da sorun oldu, üstlerini arıyorlar falan diye bu sefer de izne gelmişken en küçük micro telefon deniyor sanırım, ufacık birşey, telefon bile sayılmaz da işte ondan aldı götürdü saklaması kolay olsun diye..

Boş ver sesini duymak en güzeli, resim olmasa da olur :) Ben pek sesini duyamıyorum o yüzden tesellim resimler :))

çok doğru söylüyosun Allah sabır versin yeter ki geçer :)
Rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi

Allah yardım ediyor, sabrını veriyor işte canım gerisi de geçip gidecek inşallah :))

En güzel tatlı telaşlar bunlar allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım. Bir doğsun bak zaman sana nasıl tatlı gelecek bir bakmışsın eşin de yanına gelmiş

aynen canım ses önemli :))
onlara nasıl uygunsa öyle olcak mecbur biz idare etmesini bilcez canım napalım :))

ya kordon dolanmış dedi doktor boynuna, ama inşallah bi sıkıntı olmadan doğacak:) ben normal doğuma hazırlamıştım kendimi, sağlıklısı hayırlısı nasılsa öyle olsun dedim, doktoruma bıraktım. bebeğime kavuşacağım sonunda güleceğim tabi:) hayatımın en acayip karşılaşması olacak muhtemelen. hem de kocamdan bi parça artık yanıbaşımda olacak bebişin ismi biraz eski moda, Macit düşünüyoruz şimdilik. kimsenin dedesi falan da değil ama bana pek şirin geliyor..gene de tam belli değil, doğsun da bi bakalım neye benziyor.
sana da sevindim biz günde bir konuşabiliyoruz eşimle ancak, o da bazen. fotoğraf gerçekten çok çok çok iyi olmuş. benimki neye benziyor acaba çok merak ediyorum şaka maka neredeyse 250 gün falan saydık birlikte. İnşallah bitireceğiz. :) güle güle hem de:)

yaa çok tatlısın :))
24 yaşındayım tatlım sen kaç yaşındasın :)

21 :) 22 bile sayılırım 1 ay kalmış şuracıkta :))

Hiç kutlayacağımdan falan değil de sırf zaman geçmiş olsun diye çabuk doğum günümün gelmesini istiyorum.. Tam 1 ay geçmiş olucak şimdikinden :) Düşüncesi bile güzell :)

Kızlarrrrr
Dahlia_ yezdaasya shuuuu
İyi ki yazdınız okudukça rahatlıyorum. Son zamanlarda biz hiç konuşamıyoruz nerdeyse çok mutsuzdum. Değil resim. Sesini bile haftada bir duyabiliyorum. Sadece akşamları mesajlaşıyoruz. Ah ah... zaman nasıl eziyet bana bir bilseniz...

Sağlıklı olsun da varsın sezeryanla doğsun.. Çok güzel bir duygudur herhalde, tahmin edemiyorum tabi ki de :))
Eski diyorsun ama ben de sevdim ismi :)) Dediğin gibi bana da şirin geldi :)

Benimki neye benziyor dedin aklıma geldii Valla kaç tane fotoğrafı var hepsinde sanki ayrı kişi Hergün tıraş olmaktan mı ne anlamadım çocuğun tipi değişmişş Hele jiletle tıraş olmayan biri, şimdi mecbur jiletle oluyor..
Seninkinde de kesin değişiklik vardırrr :)

Bu kadar saydık Allah sonuna kadar sağsalim saymayı nasip etsin canım..

En güzel tatlı telaşlar bunlar allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım. Bir doğsun bak zaman sana nasıl tatlı gelecek bir bakmışsın eşin de yanına gelmiş
Teşekkür ederimm:) ben de duacıyım hepiniz için, tez vakitte sağ salim kavuşun diye sevdiklerinize.. darısı da isteyen herkesin başına:)

canımm Allah sabrını arttırsın

nerede asker? böyle sıkıntılı ilk seni duydum çok üzüldüm canım. İnşallah en kısa zamanda düzelir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…