çok sevindim buna dersler sınavlar az da olsa üzüntünü alır canım, sıkıldıkça da yaz konuşalım.Okulum var canım okula gidiyorum allahtan. Okul başladıktan sonra daha bi geçiyor gibi ama yine de katlanılmıyor bazen. Aminn canım hepimize sabır versin allah
Günlük tutmak da çok iyi geliyor canım. Ben 'sen yokken neler yaptım' temalı bi günlük tuttum. Aslında okumasını istemediğim bi çok yeri de varAkşamları bazen 2 bazen 10 mesajda olsa mesajlaşabiliyoruz ama gün içinde hiç konuşamıyoruz. Askerlik olduğu için içimde hep korku oluyor yoksa hiç bir gün konuşmadığımız olmadı çok şükür
çok sevindim buna dersler sınavlar az da olsa üzüntünü alır canım, sıkıldıkça da yaz konuşalım.
İnşallah:) ediyorum ediyorum hepinize:)
Biz de değişmişizdir çok. Hele ben hahaha daha hiç hamile halimi görmedi bile. Kocaman Bi göbek her şeyim değişti tanıyamıycak adamcağız.. Bana bu gecelik müsaade, tatlı rüyalar herkeseee :*
Yaa bende günlük tutuyorum ve bazı yerlerini oda okumak istemeyebilir sitemlerim olduGünlük tutmak da çok iyi geliyor canım. Ben 'sen yokken neler yaptım' temalı bi günlük tuttum. Aslında okumasını istemediğim bi çok yeri de varçok üzgün olduğumda da yazdım.. Ama çok iyi geldi. Benim askerim de başkalede. Dun bir suru çatışma vardı, her gün twitterdan takip ediyorum. Aramadı da aradım da açmadı.. Çok karışık onların da olduğu yer. Sen içini hep ferah tut. Özlem falan o kadar da dert değil, tuz biber, can sağlığı olduktan sonra.. İnşallah sıkıntın tez zamanda geçer
Günlük tutmak da çok iyi geliyor canım. Ben 'sen yokken neler yaptım' temalı bi günlük tuttum. Aslında okumasını istemediğim bi çok yeri de varçok üzgün olduğumda da yazdım.. Ama çok iyi geldi. Benim askerim de başkalede. Dun bir suru çatışma vardı, her gün twitterdan takip ediyorum. Aramadı da aradım da açmadı.. Çok karışık onların da olduğu yer. Sen içini hep ferah tut. Özlem falan o kadar da dert değil, tuz biber, can sağlığı olduktan sonra.. İnşallah sıkıntın tez zamanda geçer
bende teşekkür ederim :) anlayan insanlarla sohbet ortamı olması çok iyi gerçekten de, hep beraber atlatacağız inşallah :) iyi geceler diliyorum :)Teşekkür ederim:) inşallah senin de zamanın su gibi aksın.. Buralar bana çok iyi geldi. Zaman zaman ben de kotu oldum çok. Hele bir ara ailem de çok goruşmuyordu benimle, eşim askerde, yapayalnızdım (bebişimle:)), dayanışmayla daha rahat geçti günler. hepberaber bitiricez bu günleri
Emin ol bizden daha guvenli orda güzelim kendini hic üzmeÇok haklısın canım çoğunlukla güçlüyüm ama böyle konuşamayınca yazışamayınca acayip düşüyor moralım. Aklıma bin bir türlü şey geliyor. Ama dediğin gibi bunlar hep geçici sayılı gün çabuk geçer diyorum. Bazen de kızıyorum kendime biraz daha sabır diye... öyle bir duygu öyle bir psikoloji ki bir iyisin bir kötü...
Evet bence de cok iyi olur bende bugün başlarım hemen. Duâlardan baska siginacagimiz hic bisey yok ben hergun duâ gonderiyorum normalde ama bunuda gonderirim.Bakın canlar, şimdi hem biz rahat olalım hem de Rabbim askerlerimizi korusun diye 40 günlük dua okuyalım..
Ben ilk başlarda kaç kere 40 günlük okudum yoksa sakinleşemiyordum..
Büyük birşey değil yani çok vaktinizi de almaz, mesela diyorum her gün 7 İnşirah okuyun, ya da başka bir dua, isteğe göre tabi..
Ben yarından İnşirah okumak istiyorum, 40 gün devam edeceğim tabi Allah izin verirse.. Şu sıralar huzura ihtiyacım var böyle içim rahatlar inşaAllah.. Hem askerim için okuyacağım, onun benden çok ihtiyacı var..
Minişı İnşAllah sağ sağlim kucagina alirsin canim beniimm Rabbim isteyen herkese nasip etsin114?! bir yıl mir yıl geçiyor gene de, Allahım sağlık ve sabır versin de.. kızlar bu arada çok uzak kaldım sizden acayip bi telaş var burada:) sanırım 7-8 güne doğuma, sezaryene gireceğimşans dileyin bize :) hepinizi çok öpüyorum
Emin ol bizden daha guvenli orda güzelim kendini hic üzmeDahlia_ dedigi gibi bol bol İnşirah oku banada söylemişti okudum iyi geldi Allah razi olsun en azindan Ankarada olmasi bile guzel ben bazen aradığım arkadan havan mermisi sesleri geliyodu tüm gecem zehir oluyodu. Keşke hic telefon kullanmasaydi da Ankarada yada başka yerde olsaydı böyle çok daha zor..
Evet bence de cok iyi olur bende bugün başlarım hemen. Duâlardan baska siginacagimiz hic bisey yok ben hergun duâ gonderiyorum normalde ama bunuda gonderirim.
Bana hep der senin duâlarin bana burda kalkan gibi oluyo der. Ben derim Rabbim gönül rahatliği versin. Çünkü onların buna cok ihtiyacı var..
Aynen öyle aynen herkesin psikolojisi cok farkli oluyo cidden. Alıstik cok şükür artik guluyoruz. InsAllah bitirip gelsin anacagimizi hic dusunmuyoruz inanAh kuzum benim ya çok haklısın. Psikoloji işte her türlü etkileniyor insan. Sen canını hiç sıkma. Bitecek geçecek zaman ve geldiğinde bütün bunlar geride kalıcak. Askerlerimizle anıp tatlı birer anı olarak kalıcak inşallah.
Boylelikle birbimize daha cok destek olmus oluruzzzBaşla canım..
Benimki de neredeyse her seferinde diyor dua et herşey güzel olucak diye..
Duasız günümüz olmasın, Rabbim bize de onlara da ferahlık versin...
Aynen öyle aynen herkesin psikolojisi cok farkli oluyo cidden. Alıstik cok şükür artik guluyoruz. InsAllah bitirip gelsin anacagimizi hic dusunmuyoruz inan
inşallah canımm. çok teşekkür ederim. koklarıım öperim ayacıklarını hihihi :)Minişı İnşAllah sağ sağlim kucagina alirsin canim beniimm Rabbim isteyen herkese nasip etsinbizim yerimize de koklaaa onuu Rabbim bi nefeste kurtarsin sağ salim inşAllah eşinde tez zamanda bitirsin yaninda olsun İnşAllahh
Canimm ya Allah kolaylik versin. Rabbim sabırlar versiin inşAllah bian once kavusun. Minicik bebisin babasina sağ sağlım kavussun. Rabbim dertlerinden tez zamanda kurtarsinBenim esiminde gelmesine 15 hafta kaldi artik gun saymayi biraktim hafta sayiyorum.. Bende cok korkuyom elden sadece dua etmek allaha siginmak geliyor rabbim hepimizinki ni korusun sag salim kavusalim. Benimde cok ayri dertlerim var kaynanamla bir yasiyoruz ve hic anlasamiyoruz cok mutsuzum kendimi siginti gibi hissediyorum heryerde hic bieyere sigamiyorum bide 6 bucuk ayluk kiz bebegim var onla oyalaniyorum. ara sira sizlerin yazdiklarini okuyorum teselli oluyor bana(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?