Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bakın canlar, şimdi hem biz rahat olalım hem de Rabbim askerlerimizi korusun diye 40 günlük dua okuyalım..
Ben ilk başlarda kaç kere 40 günlük okudum yoksa sakinleşemiyordum..
Büyük birşey değil yani çok vaktinizi de almaz, mesela diyorum her gün 7 İnşirah okuyun, ya da başka bir dua, isteğe göre tabi..

Ben yarından İnşirah okumak istiyorum, 40 gün devam edeceğim tabi Allah izin verirse.. Şu sıralar huzura ihtiyacım var böyle içim rahatlar inşaAllah.. Hem askerim için okuyacağım, onun benden çok ihtiyacı var..

Günlük tutmak da çok iyi geliyor canım. Ben 'sen yokken neler yaptım' temalı bi günlük tuttum. Aslında okumasını istemediğim bi çok yeri de var çok üzgün olduğumda da yazdım.. Ama çok iyi geldi. Benim askerim de başkalede. Dun bir suru çatışma vardı, her gün twitterdan takip ediyorum. Aramadı da aradım da açmadı.. Çok karışık onların da olduğu yer. Sen içini hep ferah tut. Özlem falan o kadar da dert değil, tuz biber, can sağlığı olduktan sonra.. İnşallah sıkıntın tez zamanda geçer

çok sevindim buna dersler sınavlar az da olsa üzüntünü alır canım, sıkıldıkça da yaz konuşalım.

Aynen bende öyle düşünüyorum sınavlar başladı mı onlara koşturmaktan geçer diye. Çok teşekkür ederim valla bende her zaman yanınızdayım

Ben resim gönderdim de değişmemle ilgili birşey demedi ama resimde nasıl çıkmışsam gözlerin şaşı mı olmuş canım dedi Dalga geçiyor benle odunn

Sen kesin tanınmaz haldesindir Ben bir kere arkadaşın birini doğum yaptıktan kısa süre sonra gördüm resmen şok oldum çünkü kızı tanıyamadım Kaç aydır görmüyordum çünkü, şimdi eşin de seni tanımazsa alınma

İyi geceler canım, Allah rahatlık versin..

Yaa bende günlük tutuyorum ve bazı yerlerini oda okumak istemeyebilir sitemlerim oldu ah canım yaa valla bizi bizden başkası anlayamaz. Allah bütün askerleri korusun tez zamanda kavuşalım sağ salim inşallah

Çok zor durum sizinki de.. Rabbim sağ salim kavuştursun..
Ben hiç haberlere bakamıyorum aylardır, üzüyor beni, benim derdim bana yeter bir de haberler eklenince depresyonda kalıyorum resmen..

bende teşekkür ederim :) anlayan insanlarla sohbet ortamı olması çok iyi gerçekten de, hep beraber atlatacağız inşallah :) iyi geceler diliyorum :)

Emin ol bizden daha guvenli orda güzelim kendini hic üzme Dahlia_ dedigi gibi bol bol İnşirah oku banada söylemişti okudum iyi geldi Allah razi olsun en azindan Ankarada olmasi bile guzel ben bazen aradığım arkadan havan mermisi sesleri geliyodu tüm gecem zehir oluyodu. Keşke hic telefon kullanmasaydi da Ankarada yada başka yerde olsaydı böyle çok daha zor..

Evet bence de cok iyi olur bende bugün başlarım hemen. Duâlardan baska siginacagimiz hic bisey yok ben hergun duâ gonderiyorum normalde ama bunuda gonderirim.
Bana hep der senin duâlarin bana burda kalkan gibi oluyo der. Ben derim Rabbim gönül rahatliği versin. Çünkü onların buna cok ihtiyacı var..

Minişı İnşAllah sağ sağlim kucagina alirsin canim beniimm Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizim yerimize de koklaaa onuu Rabbim bi nefeste kurtarsin sağ salim inşAllah eşinde tez zamanda bitirsin yaninda olsun İnşAllahh

Ah kuzum benim ya çok haklısın. Psikoloji işte her türlü etkileniyor insan. Sen canını hiç sıkma. Bitecek geçecek zaman ve geldiğinde bütün bunlar geride kalıcak. Askerlerimizle anıp tatlı birer anı olarak kalıcak inşallah.

Başla canım..
Benimki de neredeyse her seferinde diyor dua et herşey güzel olucak diye..
Duasız günümüz olmasın, Rabbim bize de onlara da ferahlık versin...

Aynen öyle aynen herkesin psikolojisi cok farkli oluyo cidden. Alıstik cok şükür artik guluyoruz. InsAllah bitirip gelsin anacagimizi hic dusunmuyoruz inan

inşallah canımm. çok teşekkür ederim. koklarıım öperim ayacıklarını hihihi :)

Benim esiminde gelmesine 15 hafta kaldi artik gun saymayi biraktim hafta sayiyorum.. Bende cok korkuyom elden sadece dua etmek allaha siginmak geliyor rabbim hepimizinki ni korusun sag salim kavusalim. Benimde cok ayri dertlerim var kaynanamla bir yasiyoruz ve hic anlasamiyoruz cok mutsuzum kendimi siginti gibi hissediyorum heryerde hic bieyere sigamiyorum bide 6 bucuk ayluk kiz bebegim var onla oyalaniyorum. ara sira sizlerin yazdiklarini okuyorum teselli oluyor bana (

Canimm ya Allah kolaylik versin. Rabbim sabırlar versiin inşAllah bian once kavusun. Minicik bebisin babasina sağ sağlım kavussun. Rabbim dertlerinden tez zamanda kurtarsin sende bize katıl ne zaman isterseen okumayaa yetinmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…