- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Hoşbulduk canım amin hepimiz saga salim kavusalim inşallah ❤
Askerlerimiz hangi şehirlerde kızlarDahlia_
hoş geldiiin:) van'da benimki. seninki nerede canm?Hoşbulduk canım amin hepimiz saga salim kavusalim inşallah ❤
Askerlerimiz hangi şehirlerde kızlarDahlia_
canım benim allah kavuştursun. en azından kızınla birliktesin:) az kalmış, çoğu bitmiş.. geçecek bu günler de..Benim esiminde gelmesine 15 hafta kaldi artik gun saymayi biraktim hafta sayiyorum.. Bende cok korkuyom elden sadece dua etmek allaha siginmak geliyor rabbim hepimizinki ni korusun sag salim kavusalim. Benimde cok ayri dertlerim var kaynanamla bir yasiyoruz ve hic anlasamiyoruz cok mutsuzum kendimi siginti gibi hissediyorum heryerde hic bieyere sigamiyorum bide 6 bucuk ayluk kiz bebegim var onla oyalaniyorum. ara sira sizlerin yazdiklarini okuyorum teselli oluyor bana(
Askerligi nerde yapuyor orada mi burada mi canim düzce yazdın 81 plaka diye mi yazdin anlayamadim☆.¸¸.☼ Şafağımız 81 oldu ☼.¸¸.☆ Çok şükür.. ♡
☆☆☆ Düzce ☆☆☆
Kastamonu canim 10 gun sonrada nevsehirr :))hoş geldiiin:) van'da benimki. seninki nerede canm?
Düzce canım benimm ya cok sevindimm cidden ama bi yandan üzüldüm siz gidincee ben tek olucam burdaaa☆.¸¸.☼ Şafağımız 81 oldu ☼.¸¸.☆ Çok şükür.. ♡
☆☆☆ Düzce ☆☆☆
Askerligi nerde yapuyor orada mi burada mi canim düzce yazdın 81 plaka diye mi yazdin anlayamadim
Düzce canım benimm ya cok sevindimm cidden ama bi yandan üzüldüm siz gidincee ben tek olucam burdaaa
Darısı bitirip gelmeye olsun İnşAllaahh sağ saliimmm
Hiı ben biraz bu konulara yabancıyım
Yok canım burada yapıyor :)
Evet artık plakalarla sayıyorum çok şükür
Düzce de değilim ben canım :) Adanaliyim askerimde Şırnak'ta :)Hiı ben biraz bu konulara yabancıyım
Böyle böyle aliscam artik :))
Huzurkokulu
Canım bende Düzcedeyim :)
Benndee senin doğan güneş yazdığını gormek icin sabırsızlanıyorum İnsAllah çabucak gelir o gunlerr sanaa bende o zaman çift rakamlara düşmüş olacağımÇok sağol canım benimm, Allah razı olsunn
Üzülme siz bitirene kadar buradayım bennn şafak doğan güneş yazdığınızı görücem inşaAllah
Ay yanlis anlamisim ben pardonnDüzce de değilim ben canım :) Adanaliyim askerimde Şırnak'ta :)
Hiı ben biraz bu konulara yabancıyım
Böyle böyle aliscam artik :))
Huzurkokulu
Canım bende Düzcedeyim :)
Benndee senin doğan güneş yazdığını gormek icin sabırsızlanıyorum İnsAllah çabucak gelir o gunlerr sanaa bende o zaman çift rakamlara düşmüş olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?