Allah Şafi ismiyle şifa versin canım, geçmiş olsun.. iyileş hepsini yaparsın inşallah :)
cuma günleri sela ile ezan arası bazı dualar var onları okuyacağım bende aklımda o var.
Şafak 99
Şükürler olsun
Çok şükürrr, sonundaaa :)
Masallah canim az kalmisÇok şükürrr, sonundaaa :)
Ben gordum gordugum gibi aklima geldiniz valla ☺☺olsun azaliyobak yavas yavas cani saolsun yeterkiBöyle bi topik varmi diye bakmak hic aklima gelmemisti :) tesekkurler G Greeneliton
Şafak 150 izinsiz tabi
Tabiki canı sagolsun yeter ❤ gelecegini biliyorum ya sesinide duyuyorum çok şukür ❤Ben gordum gordugum gibi aklima geldiniz valla ☺☺olsun azaliyobak yavas yavas cani saolsun yeterkiBexy
Kiyamammm ne demek yavru sen emanetine ii bak yeter ona :)Tabiki canı sagolsun yeter ❤ gelecegini biliyorum ya sesinide duyuyorum çok şukür ❤
Tesekkürler canim
O benim gözümün nuru ablasıKiyamammm ne demek yavru sen emanetine ii bak yeter ona :)
Allahım sana da nasip etsin inşallah canım benimOyyy yaaa masallah masallahhh
Hoşbulduk canım amin hepimiz saga salim kavusalim inşallah ❤Hoş geldiniz kızlarsağ salim kavuşursunuz sevdiklerinize inşallah
Hoşbulduk canım amin hepimiz saga salim kavusalim inşallah ❤
Askerlerimiz hangi şehirlerde kızlarDahlia_
Ayy ben Ankaraliyim kizz neresinde ?İnşallahbenim ki Ankara'da canım. Senin askerin nerde?
Ayy ben Ankaraliyim kizz neresinde ?
Kastamonu'da. 10 gun sonra Nevsehire gidicek :)
Ahahah delinin zoruna bakAyy ne guzel yol bekliyonuz valla bende yeniden kocami askere mi gondersem napsam
Evet evet insallah usta birligide biran once biterAaa dünya küçükÇankaya'da canım. Oh acemilik bitiyor yani gözünüz aydın
Manyak mi??? Doverim kiz seniiiAhahah delinin zoruna bakbiz gelseler diye bakiyoruz buda bize özeniyo manyakk
Evet evet insallah usta birligide biran once biterCankaya bolgesine bagli 3btane askeriye var acaba hangiisinde belkide atakulenin hemen dibindedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?