Bende ogrencem iste zamanla :)Valla ben de bilmiyordum ki, bizde bu kadar özel şeyler olmuyor maalesef..
Burda kızların yazdıklarından öğreniyorum :)
Bende ogrencem iste zamanla :)
Mesela safak kac oldu bile saymayi unutuyorum
Telefondan giriyorum bi tane indirdim ama hep reklam yayini vardi beni sinir etti sildim tekrarda indirmedimTelefondan giriyorsan şafak programları var indir telefonuna..
Bilgisayardan giriyorsan itsalmo.st diye site var, tarihi kaydedince geri sayımı gösteriyor :)
Amiin canım aminn Allah yardimcilari olsun İnşAllaaahhAy yanlis anlamisim ben pardonn
Allahim hepimize sabır versin canım benim
Senin askerin yeni mi gitti canimm
Evet canım yeni gitti acemilik yeni bitiyorSenin askerin yeni mi gitti canimm
Telefondan giriyorum bi tane indirdim ama hep reklam yayini vardi beni sinir etti sildim tekrarda indirmedim
Anladiimm kısa donem mi :) cabucak gecer İnşAllah gunlerrrrEvet canım yeni gitti acemilik yeni bitiyor
Benim de Şafak sayar Online ama internet yokken de atiyo şafak cok guzel bi uygulamaaBexy
Şafak Sayar (Widgetli)
Beğenilen bir uygulamaymış, bilmiyorum belki sen de bunu indirmişsindir :))
Memnunsan Cokpembix-e adını söyle o da onu indirsin..Benim de Şafak sayar Online ama internet yokken de atiyo şafak cok guzel bi uygulamaa
Evett bende öyle yanlış sayiyorum sonra sevdicek diyo sen yanlış sayiyosun ilk zamanlar oyledi yanlış sayiyoduk hep düzene bindi ama şimdiii :)Memnunsan Cokpembix-e adını söyle o da onu indirsin..
Gün gün sayıyorum, hep aklımda ama bazen aniden günleri karıştırmak delirtiyor beni, o yüzden telefonda ayrı, bilgisayarda ayrı sayar var :)))
Ay kesin bunu indirdimBexy
Şafak Sayar (Widgetli)
Beğenilen bir uygulamaymış, bilmiyorum belki sen de bunu indirmişsindir :))
Tamam canım cok tesekkur ederim o + var dimi sonundaBexy Canim Şafak Sayar+ bunu indirirsen karıştırmazsin guzel uygulama :)
Ay senin düsünceni yerim benide düsünürmüs :)Memnunsan Cokpembix-e adını söyle o da onu indirsin..
Gün gün sayıyorum, hep aklımda ama bazen aniden günleri karıştırmak delirtiyor beni, o yüzden telefonda ayrı, bilgisayarda ayrı sayar var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?