- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
Yaa göndermeyinnn öyle zor geçiyorki zaman değil gün saatleri sayıyorum adetaAyy ne guzel yol bekliyonuz valla bende yeniden kocami askere mi gondersem napsam
Ahahah delinin zoruna bakbiz gelseler diye bakiyoruz buda bize özeniyo manyakk
Evet evet insallah usta birligide biran once biterCankaya bolgesine bagli 3btane askeriye var acaba hangiisinde belkide atakulenin hemen dibindedir
Biliyorm saka yaptigini :) ne ablasi kiz ayni yastayiz☺☺Ayy kizma ablaasaka yapiyoruz burda
Ben 22 o 28 canım
Okuyodu napsın yuksek lisans bitince gitmek zorunda kaldi
Kocan geldiginde kalk garı bi angara havasi oynayalim derse malum angaraliyiz Allahin adamiyiz hesabi ogrenmistirarmoni mızıkası komutanlığında canım gitmedim hiç o yüzden bilemiyorum nerelere yakın
Evet aynıymisiz bende tam senin profile bakiyordumBiliyorm saka yaptigini :) ne ablasi kiz ayni yastayiz☺☺
Olsun gec olsun guc olmasin☺
Kızz o ne ola kiiarmoni mızıkası komutanlığında canım gitmedim hiç o yüzden bilemiyorum nerelere yakın
Evet aynıymisiz bende tam senin profile bakiyordum
Ay bi an seni 30lu yaslarda sandim
Kac yillik evlisin canim
Hem geç oldu hem güc oldu bizimki
ALLAHIM SAGA SALIM BIRAN ONCE GELMEYI NASIP ETSIN. AMIN.deli yaaa kasimda iki bitcek iste canim iste olsun dua et sagsalimgelsin
Aminnnnnnnnn bebegimmmALLAHIM SAGA SALIM BIRAN ONCE GELMEYI NASIP ETSIN. AMIN.
Kocan geldiginde kalk garı bi angara havasi oynayalim derse malum angaraliyiz Allahin adamiyiz hesabi ogrenmistir
Kızz o ne ola kiiaiyy bende bilmiyorum
Kalk oyna sende angaranin baglari buklum buklum yollari hobaaaBiz evli değiliz henüz dönünce evleneceğiz inşallah ama her türlü diyeceği kesin
Amin canim aminn gelsinler tabi hiran onceHahhaha valla öyle çok komutanlık var ki hepsi aynı zorlukta bir an önce gelsinler
Atarsa matarsa o ney kizBugün şafak 99 atarsa 98
Ocakta gelecek inşallah
Hadi yaaa olsun imsallah hayirlisiyla evleninde dugunde oynarsiniz :)Biz evli değiliz henüz dönünce evleneceğiz inşallah ama her türlü diyeceği kesin
Atarsa matarsa o ney kiz
Bak bak nasilda ogrenmis gun saymayi
Masallah az kalmis :)
Hadi yaaa olsun imsallah hayirlisiyla evleninde dugunde oynarsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?