Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bak sen terbiyesizeeee
Gece saat 12den sonra sayıyor 12den sonra mı baktın canım ?
Benim telefondaki gece 12 olmadan eksilmiyor
canım şöyle ki; programı gece 1 de indirdim belki ona göre 1'de değişir ve yol iznini falan dahil etmedim
ayrıca çok güldüm o "bak sen terbiyesizeee " kısmına

hahah şimdi oldu 97 yüklediğim saatte değişti şafak 97

Hadi biz yol gözlüyoruz, bizim kafalar git gelli ola bilir, programlar niye manyak çıktı arkadaşş
Adam gibi gün bitince, yani 00:00 da değiştirsene şunu

Benimkini görenler gülüyor cidden bana
Şuna baksana 78 days 21 hours 53 minutes 53 seconds

Kafayı yediğimi düşünüyorlar artık

zaten unutkanım benimki gitti iyice leyla oldum
yarın gece bi daha yüklerim ben programı canım aklımda merak etme
ayrıca abartmışsın hakkaten o nedir

zaten unutkanım benimki gitti iyice leyla oldum
yarın gece bi daha yüklerim ben programı canım aklımda merak etme
ayrıca abartmışsın hakkaten o nedir

Al benden de o kadar

Yok yani bu aslında internette bir site, geri sayım sitesi, beklediğin günü, saati yazıyorsun o da böyle sayıyor işte :)
Şafak sayar değil yani
Görünce ben de günü kaydettim, şimdi 31 aralık gece 12-ye kalan süreyi yazıyor
Son günü yılbaşı gecesi, şimdi bütün dünyada yeni yıla girmek için 10dan geriye sayıyorlar ya, nişanlım da bazen diyor bütün dünya bizim için geri sayacak diye O benden daha beter

nişanlısı da kendi gibi

iyi bulmuşsunuz birbirinizi canım siz ama haklısınız insan özlemekten ne ile teselli olacağını şaşırıyor.

nişanlısı da kendi gibi

iyi bulmuşsunuz birbirinizi canım siz ama haklısınız insan özlemekten ne ile teselli olacağını şaşırıyor.

Bunu söyleyen ilk kişi değilsin, bizi tanıyanların çoğu aynen senin gibi düşünüyor

Bak özlem konusunda da çok haklısın, mutlaka birşeylere sarıyorsan, yoksa zaman geçmiyor gibi, bir şeylerden mutlaka teselli alman şart, yoksa ne gecen kalıyor ne de gündüzün.. Kendi kendimizi avutuyoruz işte.

başka çare yok ki depresyona girersin valla aynen devam canım benim :))
iyi geceler olsun diyeyim şimdilik yine konuşuruz nasılsa burdayız :)

başka çare yok ki depresyona girersin valla aynen devam canım benim :))
iyi geceler olsun diyeyim şimdilik yine konuşuruz nasılsa burdayız :)

Aynen öyle :)
Ben gece biraz sesler duydum, tam olarak ne olduğunu algılayamadım o yüzden rahatsız olup kaçtım yatağıma
İyi geceler bile diyemedim..

Kıyamam, ağlama yaa, ağlayarak uyuyunca sabah da iyi uyanmazsın kesin, günün hiç iyi geçmez..
Ağlama, dua et rahatca uyu
Normalde asle duygusal bi insan degilimdir kolay kolayde oyle herseye aglamam. Ama simdi en ufak bisey goreyim yada duyayim bitiyo o gün ya bana aynen şuan iyi uyandigim soylenemez çok fena duygularımla oynamışım :)

ağlamaaa daha keyifli bişeyler dinle öyle uyu, yarın şafak yine atıcak.
hep yan yana olmak için kısa bir ara verdiniz sadece bunları düşün
Evet atacak çok şükür atiyo :) iste karşıma boyle seyler çıkınca tutamiyorum kendimi dinliyorum dinleyince de benim duygular gidiyoo

Normalde asle duygusal bi insan degilimdir kolay kolayde oyle herseye aglamam. Ama simdi en ufak bisey goreyim yada duyayim bitiyo o gün ya bana aynen şuan iyi uyandigim soylenemez çok fena duygularımla oynamışım :)

Diyorum bu askerlik bizim psikolojimizi bozdu diye inanmıyorlar bana
Asker psikolojisi denilen birşey var, askerlerden çok biz çekiyoruzz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…