şafak sayar indirdim ben dün canım, kızlar konuşuyordu burda o bana 98 diyor kandırıyor mu beni
canım şöyle ki; programı gece 1 de indirdim belki ona göre 1'de değişir ve yol iznini falan dahil etmedimBak sen terbiyesizeeee
Gece saat 12den sonra sayıyor 12den sonra mı baktın canım ?
Benim telefondaki gece 12 olmadan eksilmiyor
canım şöyle ki; programı gece 1 de indirdim belki ona göre 1'de değişir ve yol iznini falan dahil etmedim
ayrıca çok güldüm o "bak sen terbiyesizeee" kısmına
hahah şimdi oldu 97 yüklediğim saatte değişti şafak 97
Sen geleceği günü yaz bakayım bana :)
Bir de ben hesaplayayım :)
hahah şimdi oldu 97 yüklediğim saatte değişti şafak 97
zaten unutkanım benimki gitti iyice leyla oldumHadi biz yol gözlüyoruz, bizim kafalar git gelli ola bilir, programlar niye manyak çıktı arkadaşş
Adam gibi gün bitince, yani 00:00 da değiştirsene şunu
Benimkini görenler gülüyor cidden bana
Şuna baksana 78 days 21 hours 53 minutes 53 seconds
Kafayı yediğimi düşünüyorlar artık
zaten unutkanım benimki gitti iyice leyla oldum
yarın gece bi daha yüklerim ben programı canım aklımda merak etme
ayrıca abartmışsın hakkaten o nedir
nişanlısı da kendi gibiAl benden de o kadar
Yok yani bu aslında internette bir site, geri sayım sitesi, beklediğin günü, saati yazıyorsun o da böyle sayıyor işte :)
Şafak sayar değil yani
Görünce ben de günü kaydettim, şimdi 31 aralık gece 12-ye kalan süreyi yazıyor
Son günü yılbaşı gecesi, şimdi bütün dünyada yeni yıla girmek için 10dan geriye sayıyorlar ya, nişanlım da bazen diyor bütün dünya bizim için geri sayacak diyeO benden daha beter
nişanlısı da kendi gibi
iyi bulmuşsunuz birbirinizi canım sizama haklısınız insan özlemekten ne ile teselli olacağını şaşırıyor.
başka çare yok ki depresyona girersin valla aynen devam canım benim :))Bunu söyleyen ilk kişi değilsin, bizi tanıyanların çoğu aynen senin gibi düşünüyor
Bak özlem konusunda da çok haklısın, mutlaka birşeylere sarıyorsan, yoksa zaman geçmiyor gibi, bir şeylerden mutlaka teselli alman şart, yoksa ne gecen kalıyor ne de gündüzün.. Kendi kendimizi avutuyoruz işte.
başka çare yok ki depresyona girersin valla aynen devam canım benim :))
iyi geceler olsun diyeyim şimdilik yine konuşuruz nasılsa burdayız :)
şafak sayar indirdim ben dün canım, kızlar konuşuyordu burda o bana 98 diyor kandırıyor mu beni
Normalde asle duygusal bi insan degilimdir kolay kolayde oyle herseye aglamam. Ama simdi en ufak bisey goreyim yada duyayim bitiyo o gün ya banaKıyamam, ağlama yaa, ağlayarak uyuyunca sabah da iyi uyanmazsın kesin, günün hiç iyi geçmez..
Ağlama, dua et rahatca uyu
Evet atacak çok şükür atiyo :) iste karşıma boyle seyler çıkınca tutamiyorum kendimi dinliyorum dinleyince de benim duygular gidiyooağlamaaa daha keyifli bişeyler dinle öyle uyu, yarın şafak yine atıcak.
hep yan yana olmak için kısa bir ara verdiniz sadece bunları düşün
bende öyle yapayım canım o zaman sağolasınBende de aynıydı askerime sordum o yanlış atarsa kısmını şafak olarak al doğrusu o dedi ama bilemiyorum
Normalde asle duygusal bi insan degilimdir kolay kolayde oyle herseye aglamam. Ama simdi en ufak bisey goreyim yada duyayim bitiyo o gün ya banaaynen şuan iyi uyandigim soylenemez çok fena duygularımla oynamışım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?