- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Maşallaahh canim benimm Rabbimm bi daha ayrılık yaşatmasiinnŞuraya 315 yazdığım günlerde 15 diyeceğimi düşünemiyordum bile ama şafak 15 artık çavuşummmadım adım kavuşmaya doğru...
Kesinlikle vallaha canım gelene kadar aklimizaa sahip cikalimmDiyorum bu askerlik bizim psikolojimizi bozdu diye inanmıyorlar bana
Asker psikolojisi denilen birşey var, askerlerden çok biz çekiyoruzz valla
Şuraya 315 yazdığım günlerde 15 diyeceğimi düşünemiyordum bile ama şafak 15 artık çavuşummmadım adım kavuşmaya doğru...
Şuraya 315 yazdığım günlerde 15 diyeceğimi düşünemiyordum bile ama şafak 15 artık çavuşummmadım adım kavuşmaya doğru...
Maşallaahh canim benimm Rabbimm bi daha ayrılık yaşatmasiinnDarısı bizlere olsun İnşAllaahhh
Çok şükürr çok azz kaldıııı
Maşallah canım benimson ayrı kalışlarınız olsun inşallah allah bize de nasip etsin bu günleri inşallah.
İnşallah canım benim ya .. Burda birbirimizi tanımadan şafaklarımızın azalmasına sevinmemiz ne güzel bir duygu. İnşallah hepimizin doğan güneş dediği zamanları görürüz hayırlısıyla
Sirnagin neresinde askerlik yapiyor benimkide sirnak ta cok korkuyomDüzce de değilim ben canım :) Adanaliyim askerimde Şırnak'ta :)
senin de azalıyor kuzum artık plakalardan sonra daha bi geçiyor gibi çabucak doğan güneş diyelim hepimiz de
Sirnagin neresinde askerlik yapiyor benimkide sirnak ta cok korkuyom(
Silopi Hisar da canım. Ilk bende oyleydi korkuyorum hala korkuyorum hala geceleri uykular haram ama cok şükür. Batidakilerden daha rahat zor donemlerden gecti geciyoruz da duâlarla duâlarımızla zaman geciyo. Hic korkma güzelim Rabbime emanet hepsi. Korkma neyden korkarsan basina gelir derler benim geldi.. o yuzeen gönlümü ferah tutuyorum ben yani elimden geldiğince tutmaya çalışıyorum yardimci olacağım bişe olursa özelden de konuşuruz guzelimmSirnagin neresinde askerlik yapiyor benimkide sirnak ta cok korkuyom(
Günayydıınn canım beniimmmGünaydın Asker Yarenleri
Sabrınız bol olsun...
Aminn doğru söylüyor canım aynen oyle oluyo. Rabbim korusun. Hakkimizda hayırlısı neyse onu versiinnSelam kızlar bende çok korkuyorum da benimki sürekli olacak olan her yerde olur sakın korkma diyor.. düşününce hak verdim bende. siz içinizi ferah tutun, Rabbim korusun inşallah hepsini, hainlere fırsat vermesin
Selam kızlar bende çok korkuyorum da benimki sürekli olacak olan her yerde olur sakın korkma diyor.. düşününce hak verdim bende. siz içinizi ferah tutun, Rabbim korusun inşallah hepsini, hainlere fırsat vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?