Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şuraya 315 yazdığım günlerde 15 diyeceğimi düşünemiyordum bile ama şafak 15 artık çavuşummm adım adım kavuşmaya doğru...

Maşallah canım benim son ayrı kalışlarınız olsun inşallah allah bize de nasip etsin bu günleri inşallah.

Maşallaahh canim benimm Rabbimm bi daha ayrılık yaşatmasiinn Darısı bizlere olsun İnşAllaahhh

Ayy inşallah canım aminn yaa tez zamanda askerlerimize kavuşalım sağ salim hepimiz sonra da ayrılmayalım bir daha. Ne kadar zor geçtiyse bu bir yıl ömrümüz de o kadar kolay geçer inşallah.. Size de çabucak yaşatsın Rabbim o günleri

Maşallah canım benim son ayrı kalışlarınız olsun inşallah allah bize de nasip etsin bu günleri inşallah.

İnşallah canım benim ya .. Burda birbirimizi tanımadan şafaklarımızın azalmasına sevinmemiz ne güzel bir duygu. İnşallah hepimizin doğan güneş dediği zamanları görürüz hayırlısıyla

Aynen öyle tanımıyoruz ama bir parçada olsa aynı kaderi yaşıyoruz canım... bizi bizden iyi kimse anlayamaz valla... amin canım inşallah doğan güneş diye yazacağız buraya

Sirnagin neresinde askerlik yapiyor benimkide sirnak ta cok korkuyom (

Belki benim sana korkma demem anlamsız, çünkü çok iyi anlıyorum seni, bir dönem benim de çok korktuğum oldu, kim ne derse desin sakinleşemiyordum..
Orada durumlar nasıl bilmiyorum ama burada her an savaş çıkacak gibiydi..
O günleri atlatana kadar ne gecem kaldı ne gündüzüm..
Duadan başka çaremiz yok, en büyük desteğimiz o..
Zaten dualarımız herşeye yeter..
Sen de İnşirah oku ferahlarsın, hergün 50 ayet okuyup askerini koruması için dua et..

Bunlar eminim sana iyi gelecektir..

Sirnagin neresinde askerlik yapiyor benimkide sirnak ta cok korkuyom (
Silopi Hisar da canım. Ilk bende oyleydi korkuyorum hala korkuyorum hala geceleri uykular haram ama cok şükür. Batidakilerden daha rahat zor donemlerden gecti geciyoruz da duâlarla duâlarımızla zaman geciyo. Hic korkma güzelim Rabbime emanet hepsi. Korkma neyden korkarsan basina gelir derler benim geldi.. o yuzeen gönlümü ferah tutuyorum ben yani elimden geldiğince tutmaya çalışıyorum yardimci olacağım bişe olursa özelden de konuşuruz guzelimm

Selam kızlar bende çok korkuyorum da benimki sürekli olacak olan her yerde olur sakın korkma diyor.. düşününce hak verdim bende. siz içinizi ferah tutun, Rabbim korusun inşallah hepsini, hainlere fırsat vermesin

Selam kızlar bende çok korkuyorum da benimki sürekli olacak olan her yerde olur sakın korkma diyor.. düşününce hak verdim bende. siz içinizi ferah tutun, Rabbim korusun inşallah hepsini, hainlere fırsat vermesin
Aminn doğru söylüyor canım aynen oyle oluyo. Rabbim korusun. Hakkimizda hayırlısı neyse onu versiinn

Aleyküm selam canım..
Allaha emanet ettik biz onları..
Hayırlısı ne ise o olsun dedik..
Sağ salim kavuşalım diye de dua ediyoruz..
Rabbim ferahlık versin gönlümüze..
Onlara da dayanma gücü versin..
İnşaAllah kavuştuğumuz gün mutluluğumuzu burada paylaşmak da nasip olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…