Amin canım benim. Su gibi aksın zamanAminn doğru söylüyor canım aynen oyle oluyo. Rabbim korusun. Hakkimizda hayırlısı neyse onu versiinn
Amin canım, hepimiz o mutluluğu buraya yazcaz inşallah :))Aleyküm selam canım..
Allaha emanet ettik biz onları..
Hayırlısı ne ise o olsun dedik..
Sağ salim kavuşalım diye de dua ediyoruz..
Rabbim ferahlık versin gönlümüze..
Onlara da dayanma gücü versin..
İnşaAllah kavuştuğumuz gün mutluluğumuzu burada paylaşmak da nasip olur..
Ay canım benim yaa evdeyim ben evde geçiyor günlerim 20 Kasımda sınavım var ona çalışıyorum arkadaşlarım geliyolar Sağolsunlarr yalnız bırakmıyolar bende bayadir sınava çalıştıgim icin vakit geciyo ozel ders dershane falan derkeen baya zaman geçirdik bakalım bundan sonra hangi telaşa giricemGünleriniz nasıl geçiyor kızlar ?
Mümkün kadar evde durmayın, kaç ayı sadece evde geçirdim diyebilirim, geçirdiğim en berbat günlerdi..
Dışarı çıkınca hem kafa dağılıyor, hem zaman geçiyor..
Kaç gündür akşamları çıkıp camiye değil de cami gibi bir yere gidiyorum..
Hem bana çok iyi geliyor, hem orada dua ederken askerleri de dua ediyorlar hoşuma gidiyor :)
Bazen etmiyorlar hemen suratım düşüyor, insanlık hali unutmuş olabilir tabi adamcağız ama napim tesellim o dualar..
O dua edince oradakiler de amin diyor, birisinin amin demesi kabul olsa bile yeterNasıl dikmem gözümü o dualara dimi ama
Ay canım benim yaa evdeyim ben evde geçiyor günlerim 20 Kasımda sınavım var ona çalışıyorum arkadaşlarım geliyolar Sağolsunlarr yalnız bırakmıyolar bende bayadir sınava çalıştıgim icin vakit geciyo ozel ders dershane falan derkeen baya zaman geçirdik bakalım bundan sonra hangi telaşa giricem
Rabbim hepimize sabırlar versin bizim burdaki herkesin duâsi askerlerimizee hepimize gönül ferahlığı versin Rabbimm sağ salim kavuşalım İnşAllahh
Bende oyleyim canım inan hic bi şekilde canım istemiyo. Ama aramizda verilmiş sözler var bide geleceğimiz icinde bunu yapmak zorundayım biraz zorundayım demiyim de yapmam lazimm :) o yuzden cok zor da olsa çalışıyorum :) bende sende kendini şartlandirirsan zamanın nasıl geçtiğini anlamazsin bilee :)İnşaAllah canım..
Sana da Allah kolaylık versin valla ben olsam bu kafayla hiçbirşey çalışamam.. Aylardır bir sayfa bile kitap okumadım, okuyamadım.. Almıyor kafam napim.. sürekli meşgul, sürekli meşgull :))
Güya o gitmeden önce kitaplar ayırdım kendime, gelene kadar bunları okuyacağım diye.. Hem vakit de geçer diye..
Ama nerdeee, bir tanesini bile okuyamadım..
canım bende ilk bir ay hiç dışarı çıkmadım, hatta odamdan çıkmadım.. sürekli ağlıyordum, sonra mecbur alıştım.Günleriniz nasıl geçiyor kızlar ?
Mümkün kadar evde durmayın, kaç ayı sadece evde geçirdim diyebilirim, geçirdiğim en berbat günlerdi..
Hem bana çok iyi geliyor, hem orada dua ederken askerleri de dua ediyorlar hoşuma gidiyor :)
Bazen etmiyorlar hemen suratım düşüyor, insanlık hali unutmuş olabilir tabi adamcağız ama napim tesellim o dualar..
O dua edince oradakiler de amin diyor, birisinin amin demesi kabul olsa bile yeterNasıl dikmem gözümü o dualara dimi ama
Günleriniz nasıl geçiyor kızlar ?
ayy o sözler bizde de var benim kpss geçti kurum çalışmam lazım söz verdin yezda'nın deyip duruyor kapak açmıyorumBende oyleyim canım inan hic bi şekilde canım istemiyo. Ama aramizda verilmiş sözler var bide geleceğimiz icinde bunu yapmak zorundayım biraz zorundayım demiyim de yapmam lazimm :) o yuzden cok zor da olsa çalışıyorum :) bende sende kendini şartlandirirsan zamanın nasıl geçtiğini anlamazsin bilee :)
Amiinn Rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn
Bende oyleyim canım inan hic bi şekilde canım istemiyo. Ama aramizda verilmiş sözler var bide geleceğimiz icinde bunu yapmak zorundayım biraz zorundayım demiyim de yapmam lazimm :) o yuzden cok zor da olsa çalışıyorum :) bende sende kendini şartlandirirsan zamanın nasıl geçtiğini anlamazsin bilee :)
Amiinn Rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn
canım bende ilk bir ay hiç dışarı çıkmadım, hatta odamdan çıkmadım.. sürekli ağlıyordum, sonra mecbur alıştım.
kısçelerim olmasa napardım bilmem ama :)) bu sıkıntılı günlerimde hep yanımdalar onlarla oyalanıyorum, buraya yazıyorum bir de dediğin gibi dualar var onlara sığınıyorum
Bende olabildiğince dışarda yada bir uğraşla geçirmeye çalışıyorum yoksa hem psikolojim bozuluyor hem de zaman hiç geçmiyor canım. Kesnlikle bir şeylerle uğraşın kızlar. Dışarı çıkamıyorsanız. Yemekti diziydi yada başka bir hobi bulup uğraşın çünkü öbür türlü gerçekten negatif enerji salıyor dört bir yanımı...
aynen hepimiz yaşadık aynı sıkıntıları canım. bi süre sonra sabır kendiliğinden gelip yerleşiyor insanın yüreğine dayanıyorsun..Çok şükür bence en ağır dönemi atlatmışız..
İlk başlar nasıl zor geçiyor hepimiz biliyoruz..
Şimdi alıştık artık, sabretmemiz lazım deyip dayanıyoruz..
Dua en büyük yardımcımız zaten, duasız günümüz olmasın..
Hehehe bizde de oyle her gun beyimiz yoklama alıyo bide gaz veriyo hadi bak gelecegimiz senin elinde şu bu nasil calismayayiimmayy o sözler bizde de var benim kpss geçti kurum çalışmam lazım söz verdin yezda'nın deyip duruyor kapak açmıyorum
Evett ya o bugun yarinlar bitiriyo insanii :) Hakkımız da hayırlısı olsunn inşallah bakalimm :)Haklısın tabi canım, ders bu mutlaka çalışman lazım, geleceğin buna bağlı bile diyebiliriz..
Ben de olsam ben de mecbur çalışacaktım zaten :)
Aynen dediğin gibi şartlandırmak lazım, yoksa bugün gitti yarın yaparım, yarın olmadı o biri gün diye diye seneyi bitircem
aynen hepimiz yaşadık aynı sıkıntıları canım. bi süre sonra sabır kendiliğinden gelip yerleşiyor insanın yüreğine dayanıyorsun..
yine de dikkat ediyorum birlikte gittiğimiz yerlere gitmemeye, fazla duygusalım; balık burcu olmak bunu gerektirir :))
Evett ya o bugun yarinlar bitiriyo insanii :) Hakkımız da hayırlısı olsunn inşallah bakalimm :)
Hehehe bizde de oyle her gun beyimiz yoklama alıyo bide gaz veriyo hadi bak gelecegimiz senin elinde şu bu nasil calismayayiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?