biz delirmeden gelselerdi :))İyi yapıyorsun canım, ben de mümkün oldukca kaçıyorum öyle şeylerden, balık değilim ama duygusallığın dibindeyim :))
çarşı iznini mi soruyorsun canım? bizde yok malesef.Kızlar sizin askerlerinize pazar gunleri tatil oluyor mu
Yaaa değiştiremiyorum isteeyüzsüz ben hemen konuyu değiştiriyorumartık işlemiyor cidden söz verdim pazartesi kütüphanedeyim
Çay izini degil pazar günleri iştimaya falan kalkmiyolar full yatış günleri onu soruyorum. O zaman sizde yoktur guzelimmçarşı iznini mi soruyorsun canım? bizde yok malesef.
Kızlar sizin askerlerinize pazar gunleri tatil oluyor mu
biz delirmeden gelselerdi :))
Anladım bizde dışarı cikamadiklari icin yani dışarı cikacak bi çarşı yokYani yalnış hatırlamıyorsam 8 ay sonra ilk defa pazar günü dışarı çıkmıştı..
2 hafta önce yine çıktı, kısaca 9 ayda sadece 2 pazar dışardaydı :)
bu defa bende istekliyim çalışacağım dersimi o sınavlar geçilecekYaaa değiştiremiyorum isteeDaha fazla zaman kaybetmeden sözunuu yerine getirr
aynen canım yok heralde hiç öyle bişeyden bahsetmediÇay izini degil pazar günleri iştimaya falan kalkmiyolar full yatış günleri onu soruyorum. O zaman sizde yoktur guzelimm
İnşAllaahh güzelimmbu defa bende istekliyim çalışacağım dersimi o sınavlar geçilecek
Anladım bizde dışarı cikamadiklari icin yani dışarı cikacak bi çarşı yoko yuzden pazar gunleri yatış gunleri kamuflaj giymiyolar o gün bizde ona tatil diyoruz
böyle bişeyden bahsetti doğru hafta sonu nöbet varsa kamuflaj giyiyor içtima vs durumlarını bilemiyorum ama.Anladım bizde dışarı cikamadiklari icin yani dışarı cikacak bi çarşı yoko yuzden pazar gunleri yatış gunleri kamuflaj giymiyolar o gün bizde ona tatil diyoruz
Aynen öyle vallaha canım biz pazarları iple çekiyoruz sivil giyince daha bi sakin daha bi iyi oluyolar. Sanırım bizim çok Doğu olduğu için öyle birazcık serbert Irak sınırına cok yakınlar çünküDediğim gibi dışarı yok, senin dediğin hiç yok
Her günleri aynı maalesef, kamuflaj giymemek bile büyük birşey bence, hele o postallar, görünce içim sıkılıyor..
Aynen o zaman sizde de öyledir canım çarşı izini yoksa çarşıya çıkmıyolarsa öyledirböyle bişeyden bahsetti doğru hafta sonu nöbet varsa kamuflaj giyiyor içtima vs durumlarını bilemiyorum ama.
Aynen öyle vallaha canım biz pazarları iple çekiyoruz sivil giyince daha bi sakin daha bi iyi oluyolar. Sanırım bizim çok Doğu olduğu için öyle birazcık serbert Irak sınırına cok yakınlar çünkü
@cokpembix aasker esi safak kac
Ben de şimdi onu çağıracaktım :))
Kızlar sizin askerlerinize pazar gunleri tatil oluyor mu
Amiinn güzelim aminnAllah yardımcıları olsun..
Bizimki sınırda değil ama birşey olduğu zaman ölüp ölüp diriliyorum resmen
Sınıra yakın daha çok zor olsa gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?