Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani yalnış hatırlamıyorsam 8 ay sonra ilk defa pazar günü dışarı çıkmıştı..
2 hafta önce yine çıktı, kısaca 9 ayda sadece 2 pazar dışardaydı :)
Anladım bizde dışarı cikamadiklari icin yani dışarı cikacak bi çarşı yok o yuzden pazar gunleri yatış gunleri kamuflaj giymiyolar o gün bizde ona tatil diyoruz

Anladım bizde dışarı cikamadiklari icin yani dışarı cikacak bi çarşı yok o yuzden pazar gunleri yatış gunleri kamuflaj giymiyolar o gün bizde ona tatil diyoruz

Dediğim gibi dışarı yok, senin dediğin hiç yok
Her günleri aynı maalesef, kamuflaj giymemek bile büyük birşey bence, hele o postallar, görünce içim sıkılıyor..

böyle bişeyden bahsetti doğru hafta sonu nöbet varsa kamuflaj giyiyor içtima vs durumlarını bilemiyorum ama.

Dediğim gibi dışarı yok, senin dediğin hiç yok
Her günleri aynı maalesef, kamuflaj giymemek bile büyük birşey bence, hele o postallar, görünce içim sıkılıyor..
Aynen öyle vallaha canım biz pazarları iple çekiyoruz sivil giyince daha bi sakin daha bi iyi oluyolar. Sanırım bizim çok Doğu olduğu için öyle birazcık serbert Irak sınırına cok yakınlar çünkü

Allah yardımcıları olsun..
Bizimki sınırda değil ama birşey olduğu zaman ölüp ölüp diriliyorum resmen
Sınıra yakın daha çok zor olsa gerek..

Allah yardımcıları olsun..
Bizimki sınırda değil ama birşey olduğu zaman ölüp ölüp diriliyorum resmen
Sınıra yakın daha çok zor olsa gerek..
Amiinn güzelim aminn
Evet ilk zamanlar biraz zorlandı artık silah seslerinden falan baya psikolojisi bozulmuştu şimdi çok şükür alıştık üs bölgesi olduğu için bende rahatım oda bişe olduğu zaman koğuşlardan çıkarmıyolar falan tabi yinede huzursuzum hemde çok sağ sağlım kavuşmayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…