Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Az önce gördüm forumda diye, çağıracaktım sohbete, kendi kendimle konuşmaya dalmışım, unuttum

Evet canım, çok şükür 77 oldu.. Azerbaycandayız biz :))
Kiz sen kendi kendine mi konusuyosunn bulamazsan konuscak kimse bana measaj atabilirsin ohh masallah masallahhadi az kalmis oo azerbaycan severim aybalam cok yahşı

Canım benim yaa huzursuz olursun tabii hiç kolay değil
2 sene kadar önce kuzenim öyle bir yerde askerdi, kendisini bilmem de annesi gözümün önündeydi, kadın telefonla konuşuyor, oğlunun sesini duyduğuna sevinsin mi yoksa duyduğu silah seslerinden üzülsün mü bilemiyordu artık
O yüzden seni çok iyi anlıyorum..
İnşaAllah sağ salim gelecek hepsi, bugünleri şükür geçti deyip hatırlayacağız inşaAllah..

Kiz sen kendi kendine mi konusuyosunn bulamazsan konuscak kimse bana measaj atabilirsin ohh masallah masallahhadi az kalmis oo azerbaycan severim aybalam cok yahşı

Evet canım maalesef var öyle bir huyum.. Sinirlenince konuşuyorum çoğu zaman, pek öyle sinirlenince bağırıp, çağırıp sinirini boşalta bien biri değilim, o yüzden yüzüne söyleyemediklerimi kendi kendime konuşurken buluyorum kendimi Anormalim ben birazz

Teşekkür ederim canımm bitse de gelse ben de kendi kendime konuşmayayım artıkk

Hahahahah kiz o huy bendede var esimle kavga ederken kavga daha uzamasin diye telefonda diyemedigimi kendi kendime konusup duruyorum oyle rahatliyorum
İnsallah gunler su gibi aksin sen yarenine kavuss

Hahahahah kiz o huy bendede var esimle kavga ederken kavga daha uzamasin diye telefonda diyemedigimi kendi kendime konusup duruyorum oyle rahatliyorum
İnsallah gunler su gibi aksin sen yarenine kavuss

Ha demek ki anormal değilmişimmm
Aynen kavga uzamasın, daha fazla kırılmasın falan da filan diye diye deliye çıkacak adımm

İnşaAllah canım, Allah razı olsun

Hadi hayırlı tezkerelere inş. Göz acıp kapanıncaya kadar biter inşllah canım. Bende birtanecik kardeşimi beklemiştim hergün konuşurduk şafak sayardık :)
Amin canım rabbim saga salim kavuşmayı nasip eder inşallahhhh ❤☺
Beklemek zor ama birazda aşk tazeliyoruz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…