Citolesgen bumuda sesi cikmiyooo
Hadi ya ikimizde ayni dusunmusuz canimm senin kacc 77 mi nerde seninki
Kiz sen kendi kendine mi konusuyosunn bulamazsan konuscak kimse bana measaj atabilirsinAz önce gördüm forumda diye, çağıracaktım sohbete, kendi kendimle konuşmaya dalmışım, unuttum
Evet canım, çok şükür 77 oldu.. Azerbaycandayız biz :))
Amiinn güzelim aminn
Evet ilk zamanlar biraz zorlandı artık silah seslerinden falan baya psikolojisi bozulmuştuşimdi çok şükür alıştık üs bölgesi olduğu için bende rahatım oda bişe olduğu zaman koğuşlardan çıkarmıyolar falan tabi yinede huzursuzum hemde çok sağ sağlım kavuşmayı nasip etsin Rabbim
Kiz sen kendi kendine mi konusuyosunn bulamazsan konuscak kimse bana measaj atabilirsinohh masallah masallahhadi az kalmis oo azerbaycan severim aybalam cok yahşı
Hahahahah kiz o huy bendede var esimle kavga ederken kavga daha uzamasin diye telefonda diyemedigimi kendi kendime konusup duruyorum oyle rahatliyorumEvet canım maalesef var öyle bir huyum.. Sinirlenince konuşuyorum çoğu zaman, pek öyle sinirlenince bağırıp, çağırıp sinirini boşalta bien biri değilim, o yüzden yüzüne söyleyemediklerimi kendi kendime konuşurken buluyorum kendimiAnormalim ben birazz
Teşekkür ederim canımmbitse de gelse ben de kendi kendime konuşmayayım artıkk
Hahahahah kiz o huy bendede var esimle kavga ederken kavga daha uzamasin diye telefonda diyemedigimi kendi kendime konusup duruyorum oyle rahatliyorum
İnsallah gunler su gibi aksin sen yarenine kavuss
Yok yok degilsinn ne demek canmmmHa demek ki anormal değilmişimmm
Aynen kavga uzamasın, daha fazla kırılmasın falan da filan diye diye deliye çıkacak adımm
İnşaAllah canım, Allah razı olsun
Şafak 145 atarsa 144
Geceleri talan etmişsiniz canım ben uyuyordum :)Citolesgen bumuda sesi cikmiyooo
Hadi ya ikimizde ayni dusunmusuz canimm senin kacc 77 mi nerde seninki
Aa canım senin eşinde mi askerdeGeceleri talan etmişsiniz canım ben uyuyordum :)
Yok canım benim eşim yanımda. :) senin ki askerde sanırım. :) beni yanlışlıkla etiketledi sanırım hahaAa canım senin eşinde mi askerde
Az kalmış gözün aydın tatlım :)Şafak 94
HahahahYok canım benim eşim yanımda. :) senin ki askerde sanırım. :) beni yanlışlıkla etiketledi sanırım haha
Hadi hayırlı tezkerelere inş. Göz acıp kapanıncaya kadar biter inşllah canım. Bende birtanecik kardeşimi beklemiştim hergün konuşurduk şafak sayardık :)
Amin canım rabbim saga salim kavuşmayı nasip eder inşallahhhh ❤☺Hadi hayırlı tezkerelere inş. Göz acıp kapanıncaya kadar biter inşllah canım. Bende birtanecik kardeşimi beklemiştim hergün konuşurduk şafak sayardık :)
bencede aşk tazeliyorsunuz :) sevgili gibisiniz şuan dimi :)Amin canım rabbim saga salim kavuşmayı nasip eder inşallahhhh ❤☺
Beklemek zor ama birazda aşk tazeliyoruz sanki
Aynen aynen :) özlem dahada coşturuyor aşkıbencede aşk tazeliyorsunuz :) sevgili gibisiniz şuan dimi :)
çok mu uzakta askerlik yapıyor canım.Aynen aynen :) özlem dahada coşturuyor aşkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?