Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ay maşallah gözün aydın canım benim
 
Offf canım çok sıkkın :/
Kaç gündür hastalık bir yandan, regl bir yandan psikolojim alt üst olmuştu zaten..
Bir de son günlerde asker canımı sıkıyordu, can sıkmak demeyelim de işte biraz kırılmıştım..
Ya kardeşleri falan uzun uzun konuştuk diyor, bana gelince selam, nasılsınn.. Bizim konuşmamız bu kadar..
Aslında hiç sorun etmiyorum bunu, telefon yasak çünkü, rahat rahat yazamıyor, konuşamıyor, şarj sorunu oluyor falann...
Ama başkalarıyla konuşabildiğinde de bana yazmaması sinirimi bozuyor..
Bir kaç gün önce ben de yazmıyorum artık, keyfi isterse kendi yazar dedim..
Ara sıra yazdı ben de uzatmadan sadece yazdıklarına cevap verdim o kadar..
Bugün artık dayanamayıp sordu noluyor, ne bu soğukluğun sebebi diye..
Anlatmadım tabi, öyle geçiştirmeye çalıştım, sorun bende ki açık açık konuşma özürlüyüm
Kıyamıyorum da bir yandan, iyi olmadığımı bildiğinden beri kaç mesaj yazmış, kendi morali de bozulmuş, kısacası üzgündü işte
Bilmiyorum ben mi duygusal dönemimdeyim, ben mi abartıyorum ama kırılıyorum işte..
Bir kere daha yapmıştı öncesinde..
Akşam öğrendim hastaymış da bugün, ilaç almış falann Bana söylememişti..
İyice moralim düştü..
Konuştuk akşam, güya düzeldim gibi yaptım ama hiç iyi değilim..
Belki de saçma sapan nedenden onu da üzdüm..
Normalde şimdi birşeyler yazıp gönlünü almaya çalışmalıydım ama hiç içimden gelmiyor
Sorun o da değil sanırım, ben genel olarak iyi değilim ama derdim ne ben de bilmiyorum..
Son günlerde herkesten uzaklaştım zaten, pek kimseyi görecek, konuşacak halde değilim..

Kusura bakmayın, niye buraya yazdım onu da bilmiyorum ama çok doluyum ya patlamak üzereyim hatta..
Konuşmaya ihtiyacım var ama yanımda konuşabileceğim kimse yok..
 

Hadi inşaAllah sağlıkla doğsun bebeğin Askerin de sağsalim gelsin..

Ben de işte iyi olmaya çalışıyorum ama pek başarılı olduğum söylenemez
 
heeeyy ne olmuş sana böyle?? ne kadar dolmuşsun? üzüntün alınganlığın birqz reglden biraz da haklısın canım benim. asker ihmal etmiş sanki. bunu açık açık konuş benim de senin desteğine ihtiyacım oluyor diye. ama unutma o orda tek ve başkaları ile de konuşmak istemesi çok normal. üzme kendini konuş halledersiniz inşallah hepsi çok özlemekten canım benim.
 
heeeyy ne olmuş sana böyle?? ne kadar dolmuşsun? üzüntün alınganlığın birqz reglden biraz da haklısın canım benim. asker ihmal etmiş sanki. bunu açık açık konuş benim de senin desteğine ihtiyacım oluyor diye. ama unutma o orda tek ve başkaları ile de konuşmak istemesi çok normal. üzme kendini konuş halledersiniz inşallah hepsi çok özlemekten canım benim.
 
Dahlia_ heeeyy ne olmuş sana böyle?? ne kadar dolmuşsun? üzüntün alınganlığın birqz reglden biraz da haklısın canım benim. asker ihmal etmiş sanki. bunu açık açık konuş benim de senin desteğine ihtiyacım oluyor diye. ama unutma o orda tek ve başkaları ile de konuşmak istemesi çok normal. üzme kendini konuş halledersiniz inşallah hepsi çok özlemekten canım benim.
 
ben niye bi mesajı 3 kere gönderiyorum bunu silmeye bilen var mı? söylesin :))
 

Ne bileyim canım ya doldum da doldummm :)))
Haklısın tabi ki başkaları ile konuşacak, hele benimki ailesine, kardeşlerine, akrabalarına çok bağlı, onlarsız yapamaz yanii.. Kimseyle konuşmasın bir tek benimle konuşsun demiyorum zaten, bu kadar bencil değilim çok şükür..
Durum şu ki, onlarla bazen 1 saat belki daha fazla konuşurken bizim konuşmamız 3-5 dakikayı geçmiyor..
Çok şükür elbette, değil 3-5 dakika bazı günler bir tane iyiyim mesajına hasret kalıyorum, yazamıyor anlıyorum, ben de merak ediyorum ama yapabileceğimiz birşey yok..
Ama yazabildiği zamanlarda da yazmaz mı insan ??
Geçen gün ben deli gibi yazmasını beklerken, uzun uzun whatsapp gruplarında takılmış beyefendi
Ara sıra bana da yazsaydı sesimi bile çıkarmazdım, onlar seni özlüyor, merak ediyorsa ben kat kat daha fazlasını yaşıyorum.. Bunu anlamak çok da zor olmasa gerek..

Şimdi düşünyorum birşeyler yazsam mııı yazmasam mıııı diye..
Bir yanım yaz derken, diğer yanım bekle bakalım yarın nasıl olacak görelim diyor :)

Yok ben anladım derdimi, aylardır kavga falan etmiyoruz ya ben de kaşınıyorum şimdi
 
tabiki de bencil falan değilsin, zaten kendini çok güzel ifade ediyorsun hiç öyle bi anlam çıkarmadım :)
seninle 3 dakika çok az ben olay çıkarırdım net. (gaza gelme sakın sakin ol ) burda bize anlattığın gibi ona da anlat canım anlar hatasını.
 

Cansın ya :))

Anlatabilsem ortada sorun kalmayacak zaten
Başta da söylemiştim anlatma özürlüğüm benn
İnanır mısın sürekli bu yüzden hatta aramızdaki sorunlar %95 benim konuşamamdan, kendimi anlatamamdan dolayı çıkıyor
Delirttim onu da sonunda, diyor evlenince konuşmamayı unut, ne olur olsun anlatacaksınn, şimdilik geçiyorum senin için ama o zaman geçmeyeceğim
Üstelik ben bunu çok hatta aşırı anlayışlı, bazen kendini psikolog gibi gören birine karşı yapamıyorum
1 cümle söylesem 2.sini söylemeden anlar halimi de gel de konuşş
 
e ama burda bize ne güzel anlatıyosun ona da söyle bitsin canım :))
sen böyle kendini yoruyorsun haliyle sevdiğini de hem bişeyler söylesem anlar hemen de dedin, yine de sonunda kavga etmeyin de sen bilirsin canım :)
 
e ama burda bize ne güzel anlatıyosun ona da söyle bitsin canım :))
sen böyle kendini yoruyorsun haliyle sevdiğini de hem bişeyler söylesem anlar hemen de dedin, yine de sonunda kavga etmeyin de sen bilirsin canım :)


Yok canım benim anormalim benn, bunun başka açıklaması yok çünkü
Buraya yazdıklarımı sonunda kopyalayıp ona atıcam o olacak Bu sefer de delirdin mi niye türkçe yazdın der

Çok teşekkür ederim canım benim, gece gece kafanı şişirdim
 
Oyy canım benim yaa ben bunu bi kac kişiden daha duymuştum sanırım buda askerlik psikolojisi ben de de bi ara aynısı oluyo ama hatta belki bugunde olmus olabilir :) zaman geçtikce artık yorgunluk başlıyo canım benim simdiden başladı seni düşünemiyorum diğer mesajlar da kendimi ifade etmekte zorlaniyorum demissin ama bence hic öyle düşünme gayet kendini cok güzel ifade ediyosun :) eğer bunlari ona soylersen hic bi sorun kalmaz emin ol. Şimdi biz diyoruz, soylemeyelim morali bozulur falan inan onun icin baazi seyler kolay degilse bizim de degil onun kafasi doluysa bizimde kafamiz dolu. Geçen benimde boyle bi patlamam oldu tuttum tuttum kendimi sonunda dedim. Senin icin kolay degilse benim icinde kolay değil, keşke ben senin yaninda olsaydım da o 4 duvar arasinda olsaydım nefes alıyorum ama nasıl geliyorum gel bide bana sor dediim. Yaninda olmama izin vermeyeceksen ben neyim ki o zaman dedim. Herkes diyo soyleme asker psikolojisi falan falan tamam zaten susuyorum o kadar şeyler soyledi hic birini duymadim bile. Ama yeri gelince de onun da bana destek olması lazım. Ben böyle bi konuşma yapınca ben düşünemedim falan oldu şuan hic oyle sorun yaşamıyorum cok şükür. O yuzden onu uzucem kiricam diye korkama bu sefer kendine yaparsın bazı şeyleri uygun bi dille soylemen yeterli olucak sadece :)
Az kalmış az daha sabır az daha sen boyle yaparsa ben güç alamam kii senden güç alıyorum çünkü ben :)
Rabbim bi an önce askerine de sana da gönül rahatlığı versinn canım benim
 
Dahlia_ ay sanırım ben asker psikolojisini çözdüm yaa önceden nerde nasıl davranicak napicak hiç kesitiremiyodum. Ilk başlarda ben bunun üstesinden nasıl gelicem Rabbim diyordum. Hic kolay dönemlerden geçmedik inan. Ama baktım ki zamanmış herseyi yola getiren..
Halda kestiremiyorum bazı şeylerin sonunu ama olduğu yere kadar artık hepmiz onlar için elimizden gelenin fazlasını yaptığımızı düşünüyorum O yüzden de onlardan az birazcık anlayış bekliyoruzz
 

Canım yaa ne kusuru burda birbirimize destek için varız. Anlattıkça rahatlıyor insan yük hafifliyor... Bence haklısın ihmal var ama bence bu askere giden erkeğin çoğunda var. Biz kızlar çok detaycıyız ve onla o kadar konuşuyor benimle de bu kadar konuşabilir diye bunu bende yapıyorum canım. Ama onlar öyle düşünmüyor ben zaten burda sıkıntıdayım diye bakıyorlar. Daha önce bir kaç arkadaşımında sevgilileri gittiğinde değiştiklerini, psikolojilerinin bozulduğunu söylemişti. Aslında askerlik güçten ziyade psikolojik bir savaş. Bu süreçte biraz iş bize düşüyor alttan alabildiğimiz kadar almak ama şunuda eklemeliyiz yaparken normalde olsa hayatta yapmam ama orda olduğun için alttan alıyorum diye. Benimde başıma geldi bir kaç kere bu şekilde söyledim haklısın özür dilerim dedi kapandı bir dahada yapmadı canım. Canını sıkma. Benimde regli dönemimdi :) çok normal böyle şeylerin olması. Olmaması garip olur. Özlem var bizimde psikolojimiz iyi değil ama geçicek bak şafağına az kaldı canım 2sy sonra yanyanasınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…