Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım yaa ne kusuru burda birbirimize destek için varız. Anlattıkça rahatlıyor insan yük hafifliyor... Bence haklısın ihmal var ama bence bu askere giden erkeğin çoğunda var. Biz kızlar çok detaycıyız ve onla o kadar konuşuyor benimle de bu kadar konuşabilir diye bunu bende yapıyorum canım. Ama onlar öyle düşünmüyor ben zaten burda sıkıntıdayım diye bakıyorlar. Daha önce bir kaç arkadaşımında sevgilileri gittiğinde değiştiklerini, psikolojilerinin bozulduğunu söylemişti. Aslında askerlik güçten ziyade psikolojik bir savaş. Bu süreçte biraz iş bize düşüyor alttan alabildiğimiz kadar almak ama şunuda eklemeliyiz yaparken normalde olsa hayatta yapmam ama orda olduğun için alttan alıyorum diye. Benimde başıma geldi bir kaç kere bu şekilde söyledim haklısın özür dilerim dedi kapandı bir dahada yapmadı canım. Canını sıkma. Benimde regli dönemimdi :) çok normal böyle şeylerin olması. Olmaması garip olur. Özlem var bizimde psikolojimiz iyi değil ama geçicek bak şafağına az kaldı canım 2sy sonra yanyanasınız.

Canım benim yaa ne güzel anlatmışsınnn...
İşte o üzülmesin, kırılmasın diye sustukca şiştim ben de...
Ama dediğin gibi bizimki de can yani, biz de üzülüyoruz, bizim de gücümüz bir yere kadar, hele böyle durumlarda tek başına kalmak çok daha zormuş ben bunu gerçekten yeni yeni anlıyorum..
Desteğine ihtiyacım var ama ben derdimi bile anlatamıyorum..
Bugün sakin sakin konuşmaya çalışcam, nasıl becereceksem artık

Allah razı olsun, gerçekten iyi ki varsınızz..
Yanımda böyle anlatabildiğim kimse yok, anlatsam bile anlamıyorlar, benimle aynı durumda değiller çünkü..

Çok normal canım benim, bizi de asker psikolojisine soktular artık
Hepimiz aynı yoldan geçtik, nasıl olacak, nasıl geçecek, nasıl dayanacağım diye diye buralara geldik..
Şimdiki durumumuz eminim o ilk başlardakinden çok çok daha iyi..
Dediğin gibi zaman herşeyi yoluna koydu, bize sadece sabretmek kaldı..
İşte onlardan anlayış beklemek sıkıntılı, burada kilit nokta "ben askerim" oluyor..
Yani siz beni üzmeyin, kırmayın, ilgi gösterin.. Sonuçta asker olan benim..
Belki de haklılar, düşünsene evden, aileden uzak, belli kurallarla kaç ay yaşamak zorundalar..
Bazen onu düşününce Allah korusun ama yetim gibi görüyorum, ne kadar çok insan olursa olsun yanında ama hiç yakını, akrabası yok.. Böyle yaşamak hiç kolay olmasa gerek..
Yazdım yazdım yumuşadım yaa, yine kıyamama durumu başladı bende

Çok sağol canım benim..
İnsanı böyle anlayanların olduğunu bilmesi bir nimet bence :)
Çok şükür, iyi ki varsınız..
Dün buraya yazarak rahatladım zaten..
Hiç onunla bu konuyu konuşup, onun da canını sıkmayı düşünmüyorum artık..
Düne kadar sinirden çatlayan benn, bugün pamuk gibiyimm
Hepsi özlemden bence de.. Nasıl desem sanırım kimseyle paylaşamıyorum onu..
Normalde bu kadar sıkıcı değilim ama bu durum farklı işte anlıyorsunuz :)
Dediğin gibi 2 ay kaldı, ne konuşup da canını sıkayım diyorum kendime..
Gelince zaten hepsinin hesabını sorarım
Bu yazdığımı görürse gelmiyorum ben diyecek kesinnn

Valla seni o kadar iyi anlıyorum ki canım aynı şeyleri yaşıyoruz resmen hepsi geçici azıcık sabır edicez ondan sonra bitecek herşey. Yanyana atlatıcaz canım benim ne zaman sıkılırsan yaz asker yareninin halinden yine asker yareni anlar

Gerçekten bizi bizden başka anlayan yok ki..
Şimdi geriye bakınca diyorum ben 10 ayı nasıl dayandım acaba
Sonlara doğru herşey ağır basıyor artık, yaşamadığım sinir stres kalmadı, şimdi de kendi kendimi yiyorum
Geçecekk geçecekkkk az daha sabırrr..
Bitince de artık askerlerin kafasının etini nasıl yediğimizi anlatırız bir birimize
Güzelce bir ifadelerini almak lazımm

Evet fark ettim canım o kırılmasin diye hep olan bize olduğunu. Ama onu kirmayayim diye hep ben kırılıyorum ben üzülüyorum ona kalsa nolcak gider bi hava alirsin gecer ama oyle olmuyo iste neyse ben bunu soyleye soyleye anlattim o yokken hic seyin yolunda olmadığını.. bak sen diyosun destege ihtiyacım var bu destegi sana bi yere kadar verebiliriz ama onun verdiği destek cok başka olur sen bunlari soyle uygun bi dille kirilmaz ertesi gün unutur zaten :) sende iyi ki varsın canım benim kendini kırma üzme az zaman kaldı. Biliyorum yoruldun ama biraz daha sabır Rabbimden bu zamana kadar geldin bundan sonra da geçer Allahin iziniyle

Haklısın canım..
Ufak ufak ben de derdimi anlatmaya çalışırım.
Anlar zaten beni..
İçime ata ata bi hal oldum ben de..
Allah razı olsun canım, desteğiniz olmasa napardım bilmiyorum gerçekten

Aynenn oyle aynen bişe söyleyince ben askerim oluyo. Oyle soyleyince bende diyorum bende asker yareniyim bana kolaymi diyorum ona yuz versem birazcık ohooo
Kiyamaa ama en azından uygun bi dille söyle çünkü sen şimdi yumusarsin yarin tekrar başlar sende o yuzdenn uygun bi dillee soylee.
Kimsem yokta deme benimde kimsem yok anlatsam anlamayiyolar bazen hasasslasiyorum ne var yani diyolar ne zaman istersen olursa yazzz elimizden geldigince destek oluruzz

Hızlaa ikili rakamlara doğruu
Oh izne de birşey kalmamışş çok şükür, dolu dolu geçirin izin günlerini, yeri gerçekten bambaşka oluyor
Evett ya ikili rakamlara doğru artık torunlarimiz başlıyor askere Çömezlerimiz geldii çok heyecanlı Insallah dolu dolu gecircezz

Haklısın canım..
Ufak ufak ben de derdimi anlatmaya çalışırım.
Anlar zaten beni..
İçime ata ata bi hal oldum ben de..
Allah razı olsun canım, desteğiniz olmasa napardım bilmiyorum gerçekten
Ne demek canım benim birazcık da olsun yardimci olduysak ne mutlu bizeee

Hahahaha
bende kesin başının etini yiyeceğim
Kolay geçmiyor zaman onlar gelsin nazlanırız güzel güzel

uyuyakalmışım ya ben :))
asker psikolojisi diye diye onları biraz da biz yapıyoruz canım :) bizimde psikolojimiz var yıpranıyooo :))
söyle sen hissettiklerini seviyor anlayış da gösterir merak etme :)

Sağolasın canım benim..
Ben birşey anlatmadım ama kıskandığımı düşünmüşş
Aramız düzeldi ya gerisi boş valla
Ara sıra böyle yapmak gerek demek kii

Evett ya ikili rakamlara doğru artık torunlarimiz başlıyor askere Çömezlerimiz geldii çok heyecanlı Insallah dolu dolu gecircezz

Bizde de geldikleri zaman bunları benimkine vermezler mi sen başlarında duracaksın diyee, çocuklar iyi kurtuldular Benimki de sabırsız, biraz da deli, korktum valla dayanamayıp çocuklara birşey yapacak. başına iş açacak diye

uyuyakalmışım ya ben :))
asker psikolojisi diye diye onları biraz da biz yapıyoruz canım :) bizimde psikolojimiz var yıpranıyooo :))
söyle sen hissettiklerini seviyor anlayış da gösterir merak etme :)

Söylemeden kendi kafasında yazmış kıskanmışsın diye
Düzeldi aramız hiçbirşeyi takmıyorum artık, ne kaldı şunun şurasında.. Hiç üzülmeye, kırılmaya değmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…