- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
Offf canım çok sıkkın :/
Kaç gündür hastalık bir yandan, regl bir yandan psikolojim alt üst olmuştu zaten..
Bir de son günlerde asker canımı sıkıyordu, can sıkmak demeyelim de işte biraz kırılmıştım..
Ya kardeşleri falan uzun uzun konuştuk diyor, bana gelince selam, nasılsınn.. Bizim konuşmamız bu kadar..
Aslında hiç sorun etmiyorum bunu, telefon yasak çünkü, rahat rahat yazamıyor, konuşamıyor, şarj sorunu oluyor falann...
Ama başkalarıyla konuşabildiğinde de bana yazmaması sinirimi bozuyor..
Bir kaç gün önce ben de yazmıyorum artık, keyfi isterse kendi yazar dedim..
Ara sıra yazdı ben de uzatmadan sadece yazdıklarına cevap verdim o kadar..
Bugün artık dayanamayıp sordu noluyor, ne bu soğukluğun sebebi diye..
Anlatmadım tabi, öyle geçiştirmeye çalıştım, sorun bende ki açık açık konuşma özürlüyüm
Kıyamıyorum da bir yandan, iyi olmadığımı bildiğinden beri kaç mesaj yazmış, kendi morali de bozulmuş, kısacası üzgündü işte
Bilmiyorum ben mi duygusal dönemimdeyim, ben mi abartıyorum ama kırılıyorum işte..
Bir kere daha yapmıştı öncesinde..
Akşam öğrendim hastaymış da bugün, ilaç almış falannBana söylememişti..
İyice moralim düştü..
Konuştuk akşam, güya düzeldim gibi yaptım ama hiç iyi değilim..
Belki de saçma sapan nedenden onu da üzdüm..
Normalde şimdi birşeyler yazıp gönlünü almaya çalışmalıydım ama hiç içimden gelmiyor
Sorun o da değil sanırım, ben genel olarak iyi değilim ama derdim ne ben de bilmiyorum..
Son günlerde herkesten uzaklaştım zaten, pek kimseyi görecek, konuşacak halde değilim..
Kusura bakmayın, niye buraya yazdım onu da bilmiyorum ama çok doluyum ya patlamak üzereyim hatta..
Konuşmaya ihtiyacım var ama yanımda konuşabileceğim kimse yok..
Oyy canım benim yaa ben bunu bi kac kişiden daha duymuştum sanırım buda askerlik psikolojisi ben de de bi ara aynısı oluyo ama hatta belki bugunde olmus olabilir :) zaman geçtikce artık yorgunluk başlıyo canım benim simdiden başladı seni düşünemiyorumdiğer mesajlar da kendimi ifade etmekte zorlaniyorum demissin ama bence hic öyle düşünme gayet kendini cok güzel ifade ediyosun :) eğer bunlari ona soylersen hic bi sorun kalmaz emin ol. Şimdi biz diyoruz, soylemeyelim morali bozulur falan inan onun icin baazi seyler kolay degilse bizim de degil onun kafasi doluysa bizimde kafamiz dolu. Geçen benimde boyle bi patlamam oldu tuttum tuttum kendimi sonunda dedim. Senin icin kolay degilse benim icinde kolay değil, keşke ben senin yaninda olsaydım da o 4 duvar arasinda olsaydım nefes alıyorum ama nasıl geliyorum gel bide bana sor dediim. Yaninda olmama izin vermeyeceksen ben neyim ki o zaman dedim. Herkes diyo soyleme asker psikolojisi falan falan tamam zaten susuyorum o kadar şeyler soyledi hic birini duymadim bile. Ama yeri gelince de onun da bana destek olması lazım. Ben böyle bi konuşma yapınca ben düşünemedim falan oldu şuan hic oyle sorun yaşamıyorum cok şükür. O yuzden onu uzucem kiricam diye korkama bu sefer kendine yaparsın bazı şeyleri uygun bi dille soylemen yeterli olucak sadece :)
Az kalmış az daha sabır az daha sen boyle yaparsa ben güç alamam kii senden güç alıyorum çünkü ben :)
Rabbim bi an önce askerine de sana da gönül rahatlığı versinn canım benim
Dahlia_ ay sanırım ben asker psikolojisini çözdüm yaa önceden nerde nasıl davranicak napicak hiç kesitiremiyodum. Ilk başlarda ben bunun üstesinden nasıl gelicem Rabbim diyordum. Hic kolay dönemlerden geçmedik inan. Ama baktım ki zamanmış herseyi yola getiren..
Halda kestiremiyorum bazı şeylerin sonunu ama olduğu yere kadar artık hepmiz onlar için elimizden gelenin fazlasını yaptığımızı düşünüyorumO yüzden de onlardan az birazcık anlayış bekliyoruzz
Veee Şafak oldu 175izinimize son 12 gün heycan doruktaa
Canım yaa ne kusuru burda birbirimize destek için varız. Anlattıkça rahatlıyor insan yük hafifliyor... Bence haklısın ihmal var ama bence bu askere giden erkeğin çoğunda var. Biz kızlar çok detaycıyız ve onla o kadar konuşuyor benimle de bu kadar konuşabilir diye bunu bende yapıyorum canım. Ama onlar öyle düşünmüyor ben zaten burda sıkıntıdayım diye bakıyorlar. Daha önce bir kaç arkadaşımında sevgilileri gittiğinde değiştiklerini, psikolojilerinin bozulduğunu söylemişti. Aslında askerlik güçten ziyade psikolojik bir savaş. Bu süreçte biraz iş bize düşüyor alttan alabildiğimiz kadar almak ama şunuda eklemeliyiz yaparken normalde olsa hayatta yapmam ama orda olduğun için alttan alıyorum diye. Benimde başıma geldi bir kaç kere bu şekilde söyledim haklısın özür dilerim dedi kapandı bir dahada yapmadı canım. Canını sıkma. Benimde regli dönemimdi :) çok normal böyle şeylerin olması. Olmaması garip olur. Özlem var bizimde psikolojimiz iyi değil ama geçicek bak şafağına az kaldı canım 2sy sonra yanyanasınız.
Çok sağol canım benim..
İnsanı böyle anlayanların olduğunu bilmesi bir nimet bence :)
Çok şükür, iyi ki varsınız..
Dün buraya yazarak rahatladım zaten..
Hiç onunla bu konuyu konuşup, onun da canını sıkmayı düşünmüyorum artık..
Düne kadar sinirden çatlayan benn, bugün pamuk gibiyimm
Hepsi özlemden bence de.. Nasıl desem sanırım kimseyle paylaşamıyorum onu..
Normalde bu kadar sıkıcı değilim ama bu durum farklı işte anlıyorsunuz :)
Dediğin gibi 2 ay kaldı, ne konuşup da canını sıkayım diyorum kendime..
Gelince zaten hepsinin hesabını sorarım
Bu yazdığımı görürse gelmiyorum ben diyecek kesinnn
Valla seni o kadar iyi anlıyorum ki canım aynı şeyleri yaşıyoruz resmenhepsi geçici azıcık sabır edicez ondan sonra bitecek herşey. Yanyana atlatıcaz canım benim ne zaman sıkılırsan yaz asker yareninin halinden yine asker yareni anlar
Evet fark ettim canım o kırılmasin diye hep olan bize olduğunu. Ama onu kirmayayim diye hep ben kırılıyorum ben üzülüyorum ona kalsa nolcak gider bi hava alirsin gecer ama oyle olmuyo iste neyse ben bunu soyleye soyleye anlattim o yokken hic seyin yolunda olmadığını.. bak sen diyosun destege ihtiyacım var bu destegi sana bi yere kadar verebiliriz ama onun verdiği destek cok başka olurCanım benim yaa ne güzel anlatmışsınnn...
İşte o üzülmesin, kırılmasın diye sustukca şiştim ben de...
Ama dediğin gibi bizimki de can yani, biz de üzülüyoruz, bizim de gücümüz bir yere kadar, hele böyle durumlarda tek başına kalmak çok daha zormuş ben bunu gerçekten yeni yeni anlıyorum..
Desteğine ihtiyacım var ama ben derdimi bile anlatamıyorum..
Bugün sakin sakin konuşmaya çalışcam, nasıl becereceksem artık
Allah razı olsun, gerçekten iyi ki varsınızz..
Yanımda böyle anlatabildiğim kimse yok, anlatsam bile anlamıyorlar, benimle aynı durumda değiller çünkü..
Evet fark ettim canım o kırılmasin diye hep olan bize olduğunu. Ama onu kirmayayim diye hep ben kırılıyorum ben üzülüyorum ona kalsa nolcak gider bi hava alirsin gecer ama oyle olmuyo iste neyse ben bunu soyleye soyleye anlattim o yokken hic seyin yolunda olmadığını.. bak sen diyosun destege ihtiyacım var bu destegi sana bi yere kadar verebiliriz ama onun verdiği destek cok başka olursen bunlari soyle uygun bi dille kirilmaz ertesi gün unutur zaten :) sende iyi ki varsın canım benim kendini kırma üzme az zaman kaldı. Biliyorum yoruldun ama biraz daha sabır Rabbimden bu zamana kadar geldin bundan sonra da geçer Allahin iziniyle
Aynenn oyle aynen bişe söyleyince ben askerim oluyo. Oyle soyleyince bende diyorum bende asker yareniyim bana kolaymi diyorumÇok normal canım benim, bizi de asker psikolojisine soktular artık
Hepimiz aynı yoldan geçtik, nasıl olacak, nasıl geçecek, nasıl dayanacağım diye diye buralara geldik..
Şimdiki durumumuz eminim o ilk başlardakinden çok çok daha iyi..
Dediğin gibi zaman herşeyi yoluna koydu, bize sadece sabretmek kaldı..
İşte onlardan anlayış beklemek sıkıntılı, burada kilit nokta "ben askerim" oluyor..
Yani siz beni üzmeyin, kırmayın, ilgi gösterin.. Sonuçta asker olan benim..
Belki de haklılar, düşünsene evden, aileden uzak, belli kurallarla kaç ay yaşamak zorundalar..
Bazen onu düşününce Allah korusun ama yetim gibi görüyorum, ne kadar çok insan olursa olsun yanında ama hiç yakını, akrabası yok.. Böyle yaşamak hiç kolay olmasa gerek..
Yazdım yazdım yumuşadım yaa, yine kıyamama durumu başladı bende
Evett ya ikili rakamlara doğru artık torunlarimiz başlıyor askere Çömezlerimiz geldiiHızlaa ikili rakamlara doğruu
Oh izne de birşey kalmamışş çok şükür, dolu dolu geçirin izin günlerini, yeri gerçekten bambaşka oluyor
Ne demek canım benim birazcık da olsun yardimci olduysak ne mutlu bizeeeHaklısın canım..
Ufak ufak ben de derdimi anlatmaya çalışırım.
Anlar zaten beni..
İçime ata ata bi hal oldum ben de..
Allah razı olsun canım, desteğiniz olmasa napardım bilmiyorum gerçekten
Gerçekten bizi bizden başka anlayan yok ki..
Şimdi geriye bakınca diyorum ben 10 ayı nasıl dayandım acaba
Sonlara doğru herşey ağır basıyor artık, yaşamadığım sinir stres kalmadı, şimdi de kendi kendimi yiyorum
Geçecekk geçecekkkk az daha sabırrr..
Bitince de artık askerlerin kafasının etini nasıl yediğimizi anlatırız bir birimize
Güzelce bir ifadelerini almak lazımm
uyuyakalmışım ya ben :))
Yok canım benim anormalim benn, bunun başka açıklaması yok çünkü
Buraya yazdıklarımı sonunda kopyalayıp ona atıcam o olacakBu sefer de delirdin mi niye türkçe yazdın der
Çok teşekkür ederim canım benim, gece gece kafanı şişirdim
Aynenn oyle aynen bişe söyleyince ben askerim oluyo. Oyle soyleyince bende diyorum bende asker yareniyim bana kolaymi diyorumona yuz versem birazcık ohooo
Kiyamaa ama en azından uygun bi dille söyle çünkü sen şimdi yumusarsin yarin tekrar başlar sende o yuzdenn uygun bi dillee soylee.
Kimsem yokta deme benimde kimsem yok anlatsam anlamayiyolar bazen hasasslasiyorum ne var yani diyolar ne zaman istersen olursa yazzz elimizden geldigince destek oluruzz
Evett ya ikili rakamlara doğru artık torunlarimiz başlıyor askere Çömezlerimiz geldiiçok heyecanlı Insallah dolu dolu gecircezz
Hahahaha
bende kesin başının etini yiyeceğim
Kolay geçmiyor zaman onlar gelsin nazlanırız güzel güzel
uyuyakalmışım ya ben :))
asker psikolojisi diye diye onları biraz da biz yapıyoruz canım :) bizimde psikolojimiz var yıpranıyooo :))
söyle sen hissettiklerini seviyor anlayış da gösterir merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?