174Askerimin sesini duyduğum zamanlar en en en mutlu olduğum zamanlarrrr
Aynen öyle gelsin gelsinn diyo onlara elimi öptürcem diyo dedim tövbe yaa yazık yapma bise dedim ama dinlemez kesiinnBizde de geldikleri zaman bunları benimkine vermezler mi sen başlarında duracaksın diyee, çocuklar iyi kurtuldularBenimki de sabırsız, biraz da deli, korktum valla dayanamayıp çocuklara birşey yapacak. başına iş açacak diye
Evet canım cok şükür hergun olmasada hafta da 4 5 defa duyuyorum sesiniÇok şükür duymuşsun sesiniii
Darısı bize :)
Yarın konuşalım dedik bakalım kısmet olursa artık..
çok sevindim düzelmenize :))Söylemeden kendi kafasında yazmış kıskanmışsın diye
Düzeldi aramız hiçbirşeyi takmıyorum artık, ne kaldı şunun şurasında.. Hiç üzülmeye, kırılmaya değmez..
Aynen öyle gelsin gelsinn diyo onlara elimi öptürcem diyo dedim tövbe yaa yazık yapma bise dedim ama dinlemez kesiinn
Evet canım cok şükür hergun olmasada hafta da 4 5 defa duyuyorum sesiniher gun konuşunca konuşcak bise bulamiyoruz Darısı sizlere olsun İnşAllaahh
çok sevindim düzelmenize :))
aynen az kaldı zaten, yan yana olunca olmuyor böyle sıkıntılar herşey gönlünüzce olsun canım
Amin canım cümlemizden :))Allah razı olsun canım..
Desteğiniz çok büyük birşey benim için..
Sıkıntısız geçirelim inşaAllah her günümüzü, sağ salim kavuşalım hepimiz
Amin canım cümlemizden :))
asker yarenleri birbirine destek olmak için var :) daha burdayızHuzurkokulu 'nun şafak bitene kadar birlikte sayacağız dimi :))
Nazlanmak da söz müüü geldiğine pişman olacak geri dönmek isteyecek.. o kadar yaniii
Hahah valla aynı şekilde destekçinim
Canım çektii yaaçabucak geçsin zamannnn Gelsinler de yapmadığımızı bırakmayalım
Ayy canlarım beniimm burda olmasanizda desteginizi hep hissederiimm beennAmin canım cümlemizden :))
asker yarenleri birbirine destek olmak için var :) daha burdayızHuzurkokulu 'nun şafak bitene kadar birlikte sayacağız dimi :))
Ayy canlarım beniimm burda olmasanizda desteginizi hep hissederiimm beenn
Allah razı olsuunn caniimm beniimmHep beraber saydık herkesin ki bitene kadar beraber sayacağız
Allah razı olsuunn caniimm beniimm
Ayy canlarım beniimm burda olmasanizda desteginizi hep hissederiimm beenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?