Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese selam bayadır yoktum buralarda. Şafak 286 oldu bizde. Sıkıntımız yok çok şükür :) sizler neler yapıyosunuz
Aleyküm selam canım :) Hoşgeldinhatırlıyorum ben seni ağustos ayında buralara ilk geldiğim zamanlardan :) bizim şafağımız 92 bekliyoruz bakalım :))
daha sık uğramalsın bence buralara muhabbet oluyor, zaman geçiyor :)

Bende bilmiyorum amaa benim sevdicek orda neresinde göl var su akan bi yeri varmi falan hepssini öğrendim gitmesemde Allah kimseyi düşürmesin oraya

Amin aminnn...
Benimki güya iyi bir şehirde ama soğudum be şehirden
Geçenlerde biri askerimin orda olduğunu bilmeden sordu gittin mi oraya diye, gitmedim ve sanırım hiç gitmeyeceğim dedim..

Amin aminnn...
Benimki güya iyi bir şehirde ama soğudum be şehirden
Geçenlerde biri askerimin orda olduğunu bilmeden sordu gittin mi oraya diye, gitmedim ve sanırım hiç gitmeyeceğim dedim..
Kesinlikle öyle canım 4 gündür suları bile yoktu ne icmelik ne de dus falan almalık daha dün geldi gelmeseydi eğer su göndericektim o kadar ki iğrenç bi de bizi ayırdı hiç sevmiyorum ve sevmeyecegimm

Bugün pek konuşmadık sinyal kesiciler açıktı sanırım yine amaa iyiyim mesajını aldım çok şükür bugün de bitti
Senin askerin nasıl aranız düzeldi mi

Çok şükür, sağ salim olduğunu bilmek yetiyor canım.. Daha uzun uzun konuşursunuz inşaAllah..

İyiyiz biz de :) bazen böyle ortalığı karıştırmak gerekiyormuş demek ki
Şaka bir yana ihmal ettiğini anladı sanırım, her fırsatta birşeyler yazıyor, konuştuk sesini de duydum, bıraksalar koşa koşa yanıma gelir o kadar ilgili

Kesinlikle öyle canım 4 gündür suları bile yoktu ne icmelik ne de dus falan almalık daha dün geldi gelmeseydi eğer su göndericektim o kadar ki iğrenç bi de bizi ayırdı hiç sevmiyorum ve sevmeyecegimm
Ayyy canımm çok zordur kesin, nasıl dayansınlar su olmadan
Allah yardımcıları olsun..

Ami
Amiin güzelimm aminn
Senin için mutlu bi gün oldu desene cok sevindiinmm o zaman arada duygularını belli etmeyi ihmal etme bu askerliği ikiniz yapiyosunuzz daha iyi olur İnşAllaahh

Alıntı yapmayı beceremedim herkesten, teşekkür ederim hepimizin çabucak geçsin inşallah ama bizim şansımıza yaşadığım yerde yapıyo askerliğini. Günler güzel geçiyor o yüzden :) Bu arada herkesin şafakları azalmış Huzurkokulu senin askerin düğün için izne gelecekti geldi mi ?

Ami

Amiin güzelimm aminn
Senin için mutlu bi gün oldu desene cok sevindiinmm o zaman arada duygularını belli etmeyi ihmal etme bu askerliği ikiniz yapiyosunuzz daha iyi olur İnşAllaahh

Aynen canım, o anlayışlı da ben odunluk yapıyorum işte, saçma sapan şeyler diyorum o da ne olduğunu anlamıyor garibim

Askerliği beraber yapmak konusunda da çok haklısın, hepimizin işi zor valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…