- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Kuzucum birazcık emri vaki yaptim gibi oldum sana ama sende kızlarla tanış istediimmHerkese selam bayadır yoktum buralarda. Şafak 286 oldu bizde. Sıkıntımız yok çok şükür :) sizler neler yapıyosunuz
Aleyküm selam canım :) HoşgeldinHerkese selam bayadır yoktum buralarda. Şafak 286 oldu bizde. Sıkıntımız yok çok şükür :) sizler neler yapıyosunuz
Herkese selam bayadır yoktum buralarda. Şafak 286 oldu bizde. Sıkıntımız yok çok şükür :) sizler neler yapıyosunuz
Herkese selam bayadır yoktum buralarda. Şafak 286 oldu bizde. Sıkıntımız yok çok şükür :) sizler neler yapıyosunuz
Şırnak olmuşşş en sevdiğiiimmmm☆.¸¸.☼ Şafağımız 73 oldu ☼.¸¸.☆ Çok şükür.. ♡
☆☆☆ Şırnak ☆☆☆
İyii sen nasılsın caniimmNasılsınız asker yarenleriii ?
Şırnak olmuşşş en sevdiğiiimmmmdarısı bizlere olsun İnşAllaahhh
İyii sen nasılsın caniimm
Bende bilmiyorum amaa benim sevdicek ordaYer olarak pek bilmesem hep aklımda kalandı :) Yazmak nasip oldu çok şükür.. Darısı sizlere canımmm
Bugün pek konuşmadık sinyal kesiciler açıktı sanırım yine amaa iyiyim mesajını aldım çok şükür bugün de bittiÇok şükür iyiyim ben de :)
Askerinden haber var mı, iyi mi ?
Bende bilmiyorum amaa benim sevdicek ordaneresinde göl var su akan bi yeri varmi falan hepssini öğrendim gitmesemde Allah kimseyi düşürmesin oraya
Kesinlikle öyle canım 4 gündür suları bile yoktu ne icmelik ne de dus falan almalık daha dün geldi gelmeseydi eğer su göndericektim o kadar ki iğrençAmin aminnn...
Benimki güya iyi bir şehirde ama soğudum be şehirden
Geçenlerde biri askerimin orda olduğunu bilmeden sordu gittin mi oraya diye, gitmedim ve sanırım hiç gitmeyeceğim dedim..
Bugün pek konuşmadık sinyal kesiciler açıktı sanırım yine amaa iyiyim mesajını aldım çok şükür bugün de bitti
Senin askerin nasıl aranız düzeldi mi
Ayyy canımm çok zordur kesin, nasıl dayansınlar su olmadanKesinlikle öyle canım 4 gündür suları bile yoktu ne icmelik ne de dus falan almalık daha dün geldi gelmeseydi eğer su göndericektim o kadar ki iğrençbi de bizi ayırdı hiç sevmiyorum ve sevmeyecegimm
Amiin güzelimm aminnÇok şükür, sağ salim olduğunu bilmek yetiyor canım.. Daha uzun uzun konuşursunuz inşaAllah..
İyiyiz biz de :) bazen böyle ortalığı karıştırmak gerekiyormuş demek ki
Şaka bir yana ihmal ettiğini anladı sanırım, her fırsatta birşeyler yazıyor, konuştuk sesini de duydum, bıraksalar koşa koşa yanıma gelir o kadar ilgili
Evett amin amiinnn bi an once bitsin gelsinnAyyy canımm çok zordur kesin, nasıl dayansınlar su olmadan
Allah yardımcıları olsun..
Ami
Amiin güzelimm aminn
Senin için mutlu bi gün oldu desene cok sevindiinmmo zaman arada duygularını belli etmeyi ihmal etme bu askerliği ikiniz yapiyosunuzz daha iyi olur İnşAllaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?