Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İdare eder canım. Her gün birbirinin devamı sanki. Sen nasılsın?

Haklısın canım, insan bugün de bitti diye sevinemiyor bile, sabah yine aynı gün çünkü..
Bitecek inşaAllah canım, biraz daha dayanalım..

Ben de git gide sıkılıyorum işte, artık mesaj da yazamıyor, özlüyorum özledikce ağlamak geliyor içimden..

Hayırlı olsun işin canım benimmm
Askerin de sağsalim gelsin, bir süre rahat nefes al sen de

Ben de aynı işte özlemeye devamm
Allah razi olsunn canimm İnşallah güzelim benimm. Aynen bana iyi olucak hem gorucem biraz rahatlicam hem kafam dagilcak birazz
Az kaldii senin kavuşmanaaa az kaldii az daha sabır az dahaa günler geçtikçe kavuşma yaklaşıyorrrr

Çok iyi anlıyorum seni bazen benim askerim de çok yoğun oluyor gün içinde hiç yazamıyor. İçime korku doluyor, kafamda binbir senaryo oluyor. Akşam tek kelime bir mesaj yazsa bile rahatlıyorum şükür ediyorum.
Ah ah...
Ne zaman sıkılırsan yaz konuşuruz bende son zamanlarda daha çok zorlanıyorum.

Gerçekten çok sevindim adına, keyfini çıkarın canım beraber günlerin

İnşaAllah canım, az kaldııı bir de şu günler bir geçseee..

Korkma canım aklina hic bisey getirmee. Korkarsan başına gelir gerçekten gelir benim geldi o yuzden yüreğimi ferah tutuyorum. Kendimi sakinlestiriyorum haber izlemiyorum sürekli iyi olduğunu düşünüyorum sende dene gerçekten atlatirsin yoksa zaman geçmiyo olan sana oluyo

Gerçekten çok sevindim adına, keyfini çıkarın canım beraber günlerin

İnşaAllah canım, az kaldııı bir de şu günler bir geçseee..
Canım benimm çok teşekkür ederim darısı sana olsun İnşAllah bitisin bi an önce sarıl sevdiğine son ayrılıklarınız olsun İnşAllah
Geçer Allah büyük bu zamana kadar geldik bundan sonrada gecicek İnşAllah Rabbimin iziniylee

Benimki haber de verdi bir süre yazamicam dedi, o süre ne zaman bitecek diye bekliyorum işte..
Zorlamasını da istemiyorum, son günleri iş açmasın şimdi başına..
İçim içimi yiyor öyle bekliyorum işte..

Konuşalım canım ya rahatlıyorum az da olsa, iyi geliyorsunuz bana..

İnşaAllah canım, Allah razı olsun..
Hepimiz sağsalim kavuşalım, bitsin hasretimiz..

Haklısın canım iyi düşünmeye çalışıyorum ama bazen öyle üzgün oluyorum ki motivasyonum düşüyor. Haberlerden ne kadar kaçsamda karşıma çıkıyor. Oda etkiliyor tabi. Kendini üzdüğümle kalıyorum doğru diyosun canım.

Aynen öyle konuştukça rahatlıyor insan. Benzer şeyleri yaşadığımız için güç oluyoruz birbirimize. Moral oluyoruz.

Napalım canım böyle böyle biecek günler..
Şu an nasıl bir sıkıntım var anlatamıyorum valla..
Ne yapsam bilmiyorum, uyusam mı diyorum uyku da tutmaz ki şimdi

Napalım canım böyle böyle biecek günler..
Şu an nasıl bir sıkıntım var anlatamıyorum valla..
Ne yapsam bilmiyorum, uyusam mı diyorum uyku da tutmaz ki şimdi

Bende de aynı uyumaya çalışıyorum dönüp duruyorum ama nafile. İçimizi ferah tutalım çok az kaldı canım hele senin bak nerdeyse 2aycık kaldı koskoca günler geride kaldı. Çoğuna dayandın bunada dayanıcaz. Biz ki ilk başlarda hep diyorduk ya keşke bizimde 2ay kalsa 2 gün kalsa diye. Bak şimdi o günleri dört gözle beklediğimiz yerdeyiz. Hepsi geride kalacak inşallah.

Huzurkokulu cevapla yazdım ama mesajımda görünmüyor etiketledim o yüzden canım.
Aminnn canım hepimize sabır versin sen merak etme bu izin ikinizede çok iyi gelecek. Az kaldı hele şimdi işe başlayacakmışsın bak günler daha çabuk geçer. Oyalanırsın her daim.

Huzurkokulu Canım benim yaa sınırda olmak daha zordur kesin..
Gerçi askerlik bu her yerde, her durumda iyi de kolay da değil ama sınır çok daha zor bana göre..

Allah korusun onları, biz her türlü sıkıntıyı çekeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…