- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
Bugün nasılsınızz ?
Huzurlu, sabırlı bir gün olur inşaAllah
Yorgun benim için mutlu çünkü işe başlayacam askerimin izinine cok az zaman heycan doruklardaa oyle canım sen nasılsınnBugün nasılsınızz ?
Huzurlu, sabırlı bir gün olur inşaAllah
Yorgun benim için mutlu çünkü işe başlayacam askerimin izinine cok az zaman heycan doruklardaa oyle canım sen nasılsınn
İdare eder canım. Her gün birbirinin devamı sanki. Sen nasılsın?
Yorgun benim için mutlu çünkü işe başlayacam askerimin izinine cok az zaman heycan doruklardaa oyle canım sen nasılsınn
Allah razi olsunn canimm İnşallah güzelim benimm. Aynen bana iyi olucak hem gorucem biraz rahatlicam hem kafam dagilcak birazzHayırlı olsun işin canım benimmm
Askerin de sağsalim gelsin, bir süre rahat nefes al sen de
Ben de aynı işte özlemeye devamm
Haklısın canım, insan bugün de bitti diye sevinemiyor bile, sabah yine aynı gün çünkü..
Bitecek inşaAllah canım, biraz daha dayanalım..
Ben de git gide sıkılıyorum işte, artık mesaj da yazamıyor, özlüyorum özledikce ağlamak geliyor içimden..
Allah razı olsunn canım beniimmGözün aydın canım hayırlı olsun işin
Allah razi olsunn canimm İnşallah güzelim benimm. Aynen bana iyi olucak hem gorucem biraz rahatlicam hem kafam dagilcak birazz
Az kaldii senin kavuşmanaaa az kaldii az daha sabır az dahaa günler geçtikçe kavuşma yaklaşıyorrrr
Korkma canım aklina hic bisey getirmee. Korkarsan başına gelir gerçekten gelir benim geldi o yuzden yüreğimi ferah tutuyorum. Kendimi sakinlestiriyorum haber izlemiyorum sürekli iyi olduğunu düşünüyorumÇok iyi anlıyorum seni bazen benim askerim de çok yoğun oluyor gün içinde hiç yazamıyor. İçime korku doluyor, kafamda binbir senaryo oluyor. Akşam tek kelime bir mesaj yazsa bile rahatlıyorum şükür ediyorum.
Ah ah...
Ne zaman sıkılırsan yaz konuşuruz bende son zamanlarda daha çok zorlanıyorum.
Canım benimm çok teşekkür ederim darısı sana olsun İnşAllah bitisin bi an önce sarıl sevdiğine son ayrılıklarınız olsun İnşAllahGerçekten çok sevindim adına, keyfini çıkarın canım beraber günlerin
İnşaAllah canım, az kaldııı bir de şu günler bir geçseee..
Çok iyi anlıyorum seni bazen benim askerim de çok yoğun oluyor gün içinde hiç yazamıyor. İçime korku doluyor, kafamda binbir senaryo oluyor. Akşam tek kelime bir mesaj yazsa bile rahatlıyorum şükür ediyorum.
Ah ah...
Ne zaman sıkılırsan yaz konuşuruz bende son zamanlarda daha çok zorlanıyorum.
Canım benimm çok teşekkür ederim darısı sana olsun İnşAllah bitisin bi an önce sarıl sevdiğine son ayrılıklarınız olsun İnşAllah
Geçer Allah büyük bu zamana kadar geldik bundan sonrada gecicek İnşAllah Rabbimin iziniylee
Haklısın canım iyi düşünmeye çalışıyorum ama bazen öyle üzgün oluyorum ki motivasyonum düşüyor. Haberlerden ne kadar kaçsamda karşıma çıkıyor. Oda etkiliyor tabi. Kendini üzdüğümle kalıyorum doğru diyosun canım.Korkma canım aklina hic bisey getirmee. Korkarsan başına gelir gerçekten gelir benim geldi o yuzden yüreğimi ferah tutuyorum. Kendimi sakinlestiriyorum haber izlemiyorum sürekli iyi olduğunu düşünüyorumsende dene gerçekten atlatirsin yoksa zaman geçmiyo olan sana oluyo
Benimki haber de verdi bir süre yazamicam dedi, o süre ne zaman bitecek diye bekliyorum işte..
Zorlamasını da istemiyorum, son günleri iş açmasın şimdi başına..
İçim içimi yiyor öyle bekliyorum işte..
Konuşalım canım ya rahatlıyorum az da olsa, iyi geliyorsunuz bana..
Haklısın canım iyi düşünmeye çalışıyorum ama bazen öyle üzgün oluyorum ki motivasyonum düşüyor. Haberlerden ne kadar kaçsamda karşıma çıkıyor. Oda etkiliyor tabi. Kendini üzdüğümle kalıyorum doğru diyosun canım.
Aynen öyle konuştukça rahatlıyor insan. Benzer şeyleri yaşadığımız için güç oluyoruz birbirimize. Moral oluyoruz.
Haklısın canım iyi düşünmeye çalışıyorum ama bazen öyle üzgün oluyorum ki motivasyonum düşüyor. Haberlerden ne kadar kaçsamda karşıma çıkıyor. Oda etkiliyor tabi. Kendini üzdüğümle kalıyorum doğru diyosun canım.
Evet öyle bende ayniyim cok iyi sayilmam geceleri uyku yok ama ayakta durmaya mecburum gerçekten kötü düşününce aninda başıma geliyor o yüzden düşünmüyorumbende yeri geliyo konusamiyorum şebeke sorunu cok fazla ama çok şükür bugunumuze. Benimki Irak sınırı bide ve suan olaylar büyük yani ama yinede güçlü olmam lazimki onada güç vereyim ben düşünce oda düşüyo. Karşına çıksa bile ayrıl ordan. Ben ciktigi an gidiyorum biseler yapiyorum abuk sabuk seyler acıyorum yoksa etkileniyorum
Rabbim bize sabır onlara da güç kuvvet versin kolay değil
Aynen öyle konuştukça rahatlıyor insan. Benzer şeyleri yaşadığımız için güç oluyoruz birbirimize. Moral oluyoruz.
Napalım canım böyle böyle biecek günler..
Şu an nasıl bir sıkıntım var anlatamıyorum valla..
Ne yapsam bilmiyorum, uyusam mı diyorum uyku da tutmaz ki şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?