Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok mutlu eder eminim bir gün de olsa erken gelmesi :))
İnşallah erken gelebilir tatlım yol izni vs varsa, burda oluyor belki sizde de öyledir.

benimki mutsuz bu günlerde biraz gülsün diye yapmadığım şebeklik kalmadı napıcam bilmiyorum

Eder tabi etmez mi hiçç.. Ama burda yol izni falan yok sanırım.. Zaten 5-6 saatlik yol, trenle hemen burda sayılır..

Offf canım yaa onlar mutsuz olunca elimiz kolumuz bağlanıyor sanki
Yine şebekliğe devam canım, düzelir inşaAllah, yapabileceğimiz başka birşey yok çünkü..

o zaman başka bir bildiği vardır belki erken gelmeye dair sana süpriz yapar belki :))

konuştuk düzeldi gibi ama aklım kaldı valla, aynen insanın eli kolu bağlanıyor

o zaman başka bir bildiği vardır belki erken gelmeye dair sana süpriz yapar belki :))

konuştuk düzeldi gibi ama aklım kaldı valla, aynen insanın eli kolu bağlanıyor

Bilmiyorum ama kesin birşey var da söylemedi :))

Kalır tabi ya, ama düzeldi gibi olması bile yeter canım.. Dua et sabaha daha iyi olsun..

Ne demek canım benim ne zaman istersenn bir birimize destek icin burdayizz ozleden de yazabilirsin hazır ve Nazırımmm

Gözün aydın canım koskoca günler geçti gitti 3 gün dediğin nedir ki... allah bir daha ayırmasın inşallah

işte o üç gün geçmek bilmiyor sanki plakalara başladığımızda bi böyle oldu sanki aylardır bu şafaklardayız gibi. en zor zamanlardan biriymiş bu da askerime hele her yer dar geliyor sanki. Allahım tüm askerleri yarenlerine kavuştursun

Çok haklısın değil günler bazen saatler bile geçmiyor. Çok şükür ki iyiler. Bizde sonuna gelebiliriz çabucak inşallah.
Amin canım

Çok haklısın değil günler bazen saatler bile geçmiyor. Çok şükür ki iyiler. Bizde sonuna gelebiliriz çabucak inşallah.
Amin canım

İnşallah canım geleceksiniz de zaten zaman geçmek bilmiyor askerin kötü oluyor seni üzebiliyor sana sarıyor bazen iyi kötü sonuna geliyorsun buna da şükür.

Heyecan var da kuzum bi karışık hissediyorum ya sanki bitmicekmiş de izne geliyormuş gibi biteceğine inanamıyorum bir gelsin öyle anlıcam sanırım sizin nasıl gidiyor askerinle ?

Tahmin edebiliyorum canım..
O kadar karışık, kötü dönemler geçiriyoruz ki sonra bitince inanamamak çok normal..
Bana şimdiden hiç bitmeyecek gibi geliyor..
Hatta bazen yok yok 2 ay sonra da bitmeyecek diyorum, psikoloji alt üst olunca böyle oluyor demek kii
Çok şükür askerimle de aramız iyi
Ama çok sıkılıyor, bana söylemiyor ablasına söylemiş, az kaldı ya gelmesine gelmek için can atıyor şimdi, öyle olunca da sıkılıyor, günler geçmek bilmiyor haliyle..

3 gün çabucak bitsin de kavuşun, birimiz kavuştuk diye sevinelim inşaAllah

Canım ya aynen öyle oluyor bitmiyecekmiş gibi geliyor 1 yıl o kadar uzun sürdü ki.. Aman iyi olsun kuzum bir de kötü olsa ona üzülüyorsun boş yere üzülüyoruz diyorsun inşallah rahat geçer bundan sonrası. Ayy inşallah canım benim çabucak geçsin günler sizde kasım ayına grin de bitsin aylar kavuşun

İnşaAllah canım benimm İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…