Çok mutlu eder eminim bir gün de olsa erken gelmesi :))Ben de diyorum canım, durumumuz aynı :)) Hatta ufaktan aralığı bekliyorum ses etmiyorum ama
Dün benimki konuşurken noel baba mevzusu açtı, diyorum biz noel baba olarak seni bekliyoruz :)
Dedi ki ben noel babadan önce gelirim belki :))
Biraz erken gelir mi acaba diye uutlandım doğrusu
1-2 gün de olsa büyük birşey tabii :)
Çok mutlu eder eminim bir gün de olsa erken gelmesi :))
İnşallah erken gelebilir tatlım yol izni vs varsa, burda oluyor belki sizde de öyledir.
benimki mutsuz bu günlerde biraz gülsün diye yapmadığım şebeklik kalmadı napıcam bilmiyorum
o zaman başka bir bildiği vardır belki erken gelmeye dair sana süpriz yapar belki :))Eder tabi etmez mi hiçç.. Ama burda yol izni falan yok sanırım.. Zaten 5-6 saatlik yol, trenle hemen burda sayılır..
Offf canım yaa onlar mutsuz olunca elimiz kolumuz bağlanıyor sanki
Yine şebekliğe devam canım, düzelir inşaAllah, yapabileceğimiz başka birşey yok çünkü..
çok şükür canım neredeyse bitirmişsiniz Allah bizede nasip etsinAtarsa üçç sevdiğimm başka yok gelsin cumartesii sanki hiç yıllardır görmüyorum seni geç zaman geç getir askerimi..
Atarsa üçç sevdiğimm başka yok gelsin cumartesii sanki hiç yıllardır görmüyorum seni geç zaman geç getir askerimi..
o zaman başka bir bildiği vardır belki erken gelmeye dair sana süpriz yapar belki :))
konuştuk düzeldi gibi ama aklım kaldı valla, aynen insanın eli kolu bağlanıyor
Ne demek canım benim ne zaman istersenn bir birimize destek icin burdayizz ozleden de yazabilirsin hazır ve NazırımmmO kadar haklısın ki canım..
Yazdıkların çok doğru, bu askerlik çok büyük engel gerçekten..
Çok şükür bitirip rahat olacağız inşaAllah..
Daha iyiyim canım, sağolasın.. Desteğinize ne kadar teşekkür etsem azzz
ediyorum canım etmez miyim. hepsi iyi olsun İnşallah..Bilmiyorum ama kesin birşey var da söylemedi :))
Kalır tabi ya, ama düzeldi gibi olması bile yeter canım.. Dua et sabaha daha iyi olsun..
Atarsa üçç sevdiğimm başka yok gelsin cumartesii sanki hiç yıllardır görmüyorum seni geç zaman geç getir askerimi..
çok şükür canım neredeyse bitirmişsiniz Allah bizede nasip etsin
Gözün aydın canım koskoca günler geçti gitti 3 gün dediğin nedir ki... allah bir daha ayırmasın inşallah
ooo son günlerrr heyecan doruktadır kesinnnn
işte o üç gün geçmek bilmiyor sanki plakalara başladığımızda bi böyle oldu sanki aylardır bu şafaklardayız gibi. en zor zamanlardan biriymiş bu da askerime hele her yer dar geliyor sanki. Allahım tüm askerleri yarenlerine kavuştursun
Çok haklısın değil günler bazen saatler bile geçmiyor. Çok şükür ki iyiler. Bizde sonuna gelebiliriz çabucak inşallah.
Amin canım
Ne demek canım benim ne zaman istersenn bir birimize destek icin burdayizz ozleden de yazabilirsin hazır ve Nazırımmm
Heyecan var da kuzum bi karışık hissediyorum ya sanki bitmicekmiş de izne geliyormuş gibi biteceğine inanamıyorum bir gelsin öyle anlıcam sanırımsizin nasıl gidiyor askerinle ?
Tahmin edebiliyorum canım..
O kadar karışık, kötü dönemler geçiriyoruz ki sonra bitince inanamamak çok normal..
Bana şimdiden hiç bitmeyecek gibi geliyor..
Hatta bazen yok yok 2 ay sonra da bitmeyecek diyorum, psikoloji alt üst olunca böyle oluyor demek kii
Çok şükür askerimle de aramız iyi
Ama çok sıkılıyor, bana söylemiyor ablasına söylemiş, az kaldı ya gelmesine gelmek için can atıyor şimdi, öyle olunca da sıkılıyor, günler geçmek bilmiyor haliyle..
3 gün çabucak bitsin de kavuşun, birimiz kavuştuk diye sevinelim inşaAllah
Canım ya aynen öyle oluyor bitmiyecekmiş gibi geliyor 1 yıl o kadar uzun sürdü ki.. Aman iyi olsun kuzum bir de kötü olsa ona üzülüyorsun boş yere üzülüyoruz diyorsun inşallah rahat geçer bundan sonrası. Ayy inşallah canım benim çabucak geçsin günler sizde kasım ayına grin de bitsin aylar kavuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?