Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazen saymamak lazım canım..
Sonra tekrar heyecan başlıyor sanki..
Bırakalım bir süre, hepimizin saymamaya ihtiyacı var sankii..

Aynen öyle bende kendi kendime söz verdim şafağa kadar dayanıcam sonrası daha hızlı geçer inşallah diye. Allah bize sabır versin canım hepimize

Amin canım aminnnn..
İçim sıkılıyor böyle anlatacak kelime bulamıyorum..
Allah yardım etsin, yoksa halim hal değil..

Seni en iyi biz anlarız bende öyleyim canım benim. Ah bir çözümü olsa hepimiz birbirimize yardım edebilsek de geçirebilsek ama nafile. Tek çözüm ZAMAN...

Amin canım aminnnn..
İçim sıkılıyor böyle anlatacak kelime bulamıyorum..
Allah yardım etsin, yoksa halim hal değil..
Canim benim kendini sıkma. Biraz da iyi yönünden bak, aaz kaldı sonra hiiicccc ayrilmayacaksiniz geriye dönüp askerlik var demiyeceksiniz. Suan bunu dicek ve bu askerlik yüzünden bazı seylerini erteleyen o kadar cok kişi var ki.. çok şükür bizim geride dusunecegimizz hic bişey kalmayacak. Rabbim Tez zamanda kurtarsın hepimizi Rabbim hepimizze ve askerlerime gönül rahatlığı versin.. bizim kalbimiz rahat olsun ki onlarda rahat olsunlar biz kötü olunca onlar hissediyo emin ol hissediyo yani. O yüzden bi an once kendini toparla sana güveniyorum ben toparlarsiinn

O kadar haklısın ki canım..
Yazdıkların çok doğru, bu askerlik çok büyük engel gerçekten..
Çok şükür bitirip rahat olacağız inşaAllah..
Daha iyiyim canım, sağolasın.. Desteğinize ne kadar teşekkür etsem azzz

''kasım gelsiiiinnn'' demeye başladım.. ne dertmiş arkadaş.. sabır kızlar dua edelim birbirimize

Ben de diyorum canım, durumumuz aynı :)) Hatta ufaktan aralığı bekliyorum ses etmiyorum ama
Dün benimki konuşurken noel baba mevzusu açtı, diyorum biz noel baba olarak seni bekliyoruz :)
Dedi ki ben noel babadan önce gelirim belki :))
Biraz erken gelir mi acaba diye uutlandım doğrusu
1-2 gün de olsa büyük birşey tabii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…