canımm iyiyim çok şükür sen nasılsın?Sesiniz çıkmıyorr iyi misinizzz ?
Saymaya ara mı verdiniz yoksa ? :)
Ben de 3-5 gün saymasam mı acaba diyorum :))
Sağol canım Allah Razı olsun duâlarınızı esirgemeyinnAbim geldi çok şükür, dualarım sizlerle olacak..
Sesiniz çıkmıyorr iyi misinizzz ?
Saymaya ara mı verdiniz yoksa ? :)
Ben de 3-5 gün saymasam mı acaba diyorum :))
Abim geldi çok şükür, dualarım sizlerle olacak..
canımm iyiyim çok şükür sen nasılsın?
aynen saymaya ara verdim geçsin diye geçmiyor ya
Benim moralim bozuk zaman geçmiyor. Hiç keyfim yok canım. Bende plakalara kadar saymama kararı aldım.
Bazen saymamak lazım canım..
Sonra tekrar heyecan başlıyor sanki..
Bırakalım bir süre, hepimizin saymamaya ihtiyacı var sankii..
Aynen öyle bende kendi kendime söz verdim şafağa kadar dayanıcam sonrası daha hızlı geçer inşallah diye. Allah bize sabır versin canım hepimize
Amin canım aminnnn..
İçim sıkılıyor böyle anlatacak kelime bulamıyorum..
Allah yardım etsin, yoksa halim hal değil..
Canim benim kendini sıkma. Biraz da iyi yönünden bak, aaz kaldı sonra hiiicccc ayrilmayacaksiniz geriye dönüp askerlik var demiyeceksiniz. Suan bunu dicek ve bu askerlik yüzünden bazı seylerini erteleyen o kadar cok kişi var ki.. çok şükür bizim geride dusunecegimizz hic bişey kalmayacak. Rabbim Tez zamanda kurtarsın hepimizi Rabbim hepimizze ve askerlerime gönül rahatlığı versin.. bizim kalbimiz rahat olsun ki onlarda rahat olsunlar biz kötü olunca onlar hissediyo emin ol hissediyo yani. O yüzden bi an once kendini toparla sana güveniyorum ben toparlarsiinn
Amin canım aminnnn..
İçim sıkılıyor böyle anlatacak kelime bulamıyorum..
Allah yardım etsin, yoksa halim hal değil..
''kasım gelsiiiinnn'' demeye başladım.. ne dertmiş arkadaş.. sabır kızlar dua edelim birbirimizeAl benden de o kadar canım..
Hiç saymak gelmiyor artık içimden
Seni en iyi biz anlarız bende öyleyim canım benim. Ah bir çözümü olsa hepimiz birbirimize yardım edebilsek de geçirebilsek ama nafile. Tek çözüm ZAMAN...
Canim benim kendini sıkma. Biraz da iyi yönünden bak, aaz kaldı sonra hiiicccc ayrilmayacaksiniz geriye dönüp askerlik var demiyeceksiniz. Suan bunu dicek ve bu askerlik yüzünden bazı seylerini erteleyen o kadar cok kişi var ki.. çok şükür bizim geride dusunecegimizz hic bişey kalmayacak. Rabbim Tez zamanda kurtarsın hepimizi Rabbim hepimizze ve askerlerime gönül rahatlığı versin.. bizim kalbimiz rahat olsun ki onlarda rahat olsunlar biz kötü olunca onlar hissediyo emin ol hissediyo yani. O yüzden bi an once kendini toparla sana güveniyorum ben toparlarsiinn
''kasım gelsiiiinnn'' demeye başladım.. ne dertmiş arkadaş.. sabır kızlar dua edelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?