Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Doğru söylüyorsun canım..
Daha dün gibi sanki 100 olsun diye beklediğim günler..
İkili rakamlar hayaldi ama şükürler olsun yaşıyorum şu an..
Allah güc versin, askerlerimizi korusun, başka şeye ihtiyacımız yok..

Aminnnnnn canım korusun
Aynen öyle bende öyleydim 99 dan sonra gerisi gelir diyordum. Sonra dedim plakalar inşallah. Ama sanki gelmiyormuş gibi. Yani her gün aynı sanki. Çok karışık duygular sonra durup düşünüyorum nerelerden geldik diyorum.
Askerlerimiz iyi ya, her geçen güne şükürler olsun

Öyle canım öyle benim aklimin ucundan gecmiyodu oraya gidecegi önce askere gondermekten cok korkuyodum sonra Doğu cikmasindan cok korktum gonderdim ama nasıl gonderdim bide bana sor biticek ama nasıl biticek. Ama gönderdiğim ilk gunden belli içim o kadar rahat ki normalde ona bise olduğu anda ben hemen sıkıntıya girerdim. Bilmiyorum Allah tarafindan mi nasil ama gönlüm cok ferah.
Iyiside aynı kötüsü de aynı bunun canım Rabbim bütün askerlerimizi korusunn

Evet canım ya anlamadım bende nasil oldu :)
Bugunlerimize binlerce şükürler olsun biz çok zor zamanlar atlattık. Iyi gelicek evet ama tekrar ayrılmak zor olucak.. Rabbim hiç birimize kötü günler göstermesinn halimize sukredelim bi nefesine bi mesajina muhtac olan o kadar kişi var kii

Azaldıkca kendimizi sıkıyoruz galiba canım, o yüzden böyle oluyoruz..
Şimdi mesela beni bu halde görenler diyecek ne bu halin az kalmış, sadece 66 gün diye..
Ama yaşamayana nasıl anlata bilirim ki 296 gündür bekleyen biri için 66 gün gün değil de ay hatta yıl gibi..
Yaşadığımız tam olarak bu, geçen günlerin ağırlığı, yorgunluğu sıkıyor bizi, kalan günler az bile olsa çok gibi hatta geçmeyecek gibi görünüyor..

Amin canım...
Ben de senin gibi önce gitmesinden korkuyordum, sonra sınır çıkmasından..
Nereye gideceği belli olduğunda bile sevinemedim, asker sonuçta nesine sevineyim ki..
1.5 sene halam oğlunu bekledi gözümün önünde ve de sınırdaydı..
Onun halini gördükten sonra nişanlımın da sınırda olmasına dayanamazdım..
Allah korudu, koruyor.. Sağsalim bize bağışlasın onları..

Amin canım amin
Kavuşmalar hep heycanlı ve mutlu, ayrılıklar hep sevimsiz ve buruk. Ama şöyle düşün birbirinize ayırabileceğiniz günleriniz olacak ve son kez ayrılacaksınız sonra bir daha ayrılık yok inşallah

Aynen öyle Canım...
Seninle askerlerimizin çıkış zamanları iki hafta arayla sanırım. Başkası görse aynı diye bakar ama bizim için iki hafta öyle çok ki sanki aylar varmış gibi. Yaşamadıkça bilemiyorsun, yaşadıkça öğreniyorsun. Gelip geçen günler bir bir omuzuna yük olup biniyor. Askerlerimiz gelene kadar da şafak kaç olursa olsun o rahatlığa kavuşamayacağız sanırım.

Aynen öyle canımm.. Onlar evlerinde uyumadığı sürece bize rahat yok..
Ayy yine şiştimm :)) İyi olsun da ben şişmeye razıyım demeye başladımm :)))

Aynen öyle canımm.. Onlar evlerinde uyumadığı sürece bize rahat yok..
Ayy yine şiştimm :)) İyi olsun da ben şişmeye razıyım demeye başladımm :)))

Aynıyız ya :)) geçecek bugünler zor ama çoğunu geride bıraktık geri kalanıda bırakacağız inşallah

İnşaAllah canım benim..
Uyuyamıyorum diye diye sonunda oturduğum yerde bayılmış gibi uyumuşum gece
O duruma gelene kadar bekliyorum artık, yoksa uyutmuyorrrr

Tahmin ettim ben senin uyuduğunu
Ben uyuyamadım hiç sabaha karşı uyuyabildim. Sabah erkenden yine kalktım bu günler böyle canım napalım buna da dayanacağız

Insallah guzelimm hepimizin oyle olucak insallah az biraz daha sabır yolun sonu aydınlık

Aynen canım sınırda diye illa bise olucak değil önce bunu aklimizdan cikarmamiz lazim. Bana bu konuda askerim cok yardimci oldu. O elinden geldigince beni habersiz birakmamaya çalışıyo. Çok şükür bu günümüze zor her zorlugun yanında bi kolaylik vardir demiş Rabbim biz buna inanıyoruz. Rabbime emanet başka elimden hic bisey gelmiyo çünkü hepsi Rabbime emanet güvene bilecegimizz baska hic kimsemiz yok

Öyle canım.. Çok doğru düşünüyorsun..

Emanetlerimizi sağsalim bize verecek inşaAllah..
Hepsi Ona emanet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…