biz kavga ettik yaaKızlar nasılsınızzzz ?
çok stresli zamanlar geçiriyorum o da öyle kavga ettik bizKızlar nasılsınızzzz ?
Insallah canim insallah daha sarilamadim ama cok az kaldı. Bi an once bitirip gelir insallah darisi sizlere olsun Rabbim sikintilarinizdan kurtarsinÇok şükür gözün aydın canımmm..
Tamamen bitirip geldiği günleri de görürsün inşaAllah
Canım bak ağıt ağıtı getirir derler.. biz gucluyuz ve güçlü olmamiz lazım az vaktin kaldi toparla kendiniiÇok iyi anlıyorum seni...
Ağladım çok...
Kemdime ne kadar kızsam da durduramıyorum bazen.
Ne olacak nasıl geçecek zaman böyle?
Oy Hayır olsun canimmkonuşunca da bişey olmuyo kı
biz kavga ettik yaa
çok stresli zamanlar geçiriyorum o da öyle kavga ettik biz
Böyle olunca geçmiyor maalesef canım..
O yüzden iyi olmalıyız ama o da her zaman mümkün olmuyor işte
konuşunca da bişey olmuyo kı
biz kavga ettik yaa
Canım bak ağıt ağıtı getirir derler.. biz gucluyuz ve güçlü olmamiz lazım az vaktin kaldi toparla kendinii
özlemekten oluyor hep canımOy Hayır olsun canimm
İnşallah küçük atışmadır biz bu zamana kadar hiç etmedik bu ay içinde bir iki ufak bozulduk birbirimize oda özlemden yani canım olur o kadar dert etme yarın hiç bir şey olmamış gibi ne kadar özlediğini dile getiriyorsun.
sıkıntıdan yazamadım bile.. valla bilemiyorum büyük mü küçük mü çok mutsuzumİnşallah küçük atışmadır biz bu zamana kadar hiç etmedik bu ay içinde bir iki ufak bozulduk birbirimize oda özlemden yani canım olur o kadar dert etme yarın hiç bir şey olmamış gibi ne kadar özlediğini dile getiriyorsun.
Aynen canım banada geliyolar öyle arada. Özellikle annesinin yanina falan gittiğimde onlara gidince odasina dahi giremiyorum. Ben gidecegim zaman annesi odasının kapisini kapatir hemen ama yinede olmuyo zorÇok haklısın canım ama işte öyle bir an geliyor ki elimde olmuyor. Şimdi biraz toparlandım. Hemen size yazıyorum. İyi geliyor dertleşmek bana.
Olur arada öyle şeyler güzelim sıkma canını düzelirözlemekten oluyor hep canım
sıkıntıdan yazamadım bile.. valla bilemiyorum büyük mü küçük mü çok mutsuzumbizimde sayılıdır, çok keyifli konuşuruz hep.. off böyle yapayım en iyisi özledim diyeyim
düzelir inşallah canım sağol..Olur arada öyle şeyler güzelim sıkma canını düzelir
Aynen canım banada geliyolar öyle arada. Özellikle annesinin yanina falan gittiğimde onlara gidince odasina dahi giremiyorum. Ben gidecegim zaman annesi odasının kapisini kapatir hemen ama yinede olmuyo zorcok iyi anlıyorum seni ama toparlanman lazim bu son ayrilik hep boyle düşün sıkıntı cekiyoruz ama sonunda da güzel seyler bizi bekliyor olacak bunu unutmaa her zaman yaz kendini yalniz bırakma.
Rabbim yüreğine ferahlık versinn
konuşunca da bişey olmuyo kı
biz kavga ettik yaa
Insallah canim insallah daha sarilamadim ama cok az kaldı. Bi an once bitirip gelir insallah darisi sizlere olsun Rabbim sikintilarinizdan kurtarsin
İnşallah canım her gün birbirinin aynı hep bekliyoruz, İnşallah bu plakalarda çabucak geçer..Aynen öyle de canım hiç bir sıkıntı kalmaz. Hepsi özlemden zaten. Doğru düzgün konuşamıyoruz imkanlar kısıtlı geçici zaman hepsi. Bunlar geride kalacak en kısa zamanda bak yarın başlıyoruz plakalara. Sonrası çorap söküğü gibi gelir inşallah
İnşallah canım her gün birbirinin aynı hep bekliyoruz, İnşallah bu plakalarda çabucak geçer..
Aynen öyle geçici diyorum kendi kendime yapacak bir şey yok sonra toprlanıyorum ama bir kere düşüyorum moralen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?