Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Böyle olunca geçmiyor maalesef canım..
O yüzden iyi olmalıyız ama o da her zaman mümkün olmuyor işte

Aynen öyle geçici diyorum kendi kendime yapacak bir şey yok sonra toprlanıyorum ama bir kere düşüyorum moralen

konuşunca da bişey olmuyo kı

biz kavga ettik yaa

çok stresli zamanlar geçiriyorum o da öyle kavga ettik biz

İnşallah küçük atışmadır biz bu zamana kadar hiç etmedik bu ay içinde bir iki ufak bozulduk birbirimize oda özlemden yani canım olur o kadar dert etme yarın hiç bir şey olmamış gibi ne kadar özlediğini dile getiriyorsun.

Canım bak ağıt ağıtı getirir derler.. biz gucluyuz ve güçlü olmamiz lazım az vaktin kaldi toparla kendinii

Çok haklısın canım ama işte öyle bir an geliyor ki elimde olmuyor. Şimdi biraz toparlandım. Hemen size yazıyorum. İyi geliyor dertleşmek bana.

sıkıntıdan yazamadım bile.. valla bilemiyorum büyük mü küçük mü çok mutsuzum bizimde sayılıdır, çok keyifli konuşuruz hep.. off böyle yapayım en iyisi özledim diyeyim

Çok haklısın canım ama işte öyle bir an geliyor ki elimde olmuyor. Şimdi biraz toparlandım. Hemen size yazıyorum. İyi geliyor dertleşmek bana.
Aynen canım banada geliyolar öyle arada. Özellikle annesinin yanina falan gittiğimde onlara gidince odasina dahi giremiyorum. Ben gidecegim zaman annesi odasının kapisini kapatir hemen ama yinede olmuyo zor cok iyi anlıyorum seni ama toparlanman lazim bu son ayrilik hep boyle düşün sıkıntı cekiyoruz ama sonunda da güzel seyler bizi bekliyor olacak bunu unutmaa her zaman yaz kendini yalniz bırakma.
Rabbim yüreğine ferahlık versinn

sıkıntıdan yazamadım bile.. valla bilemiyorum büyük mü küçük mü çok mutsuzum bizimde sayılıdır, çok keyifli konuşuruz hep.. off böyle yapayım en iyisi özledim diyeyim

Aynen öyle de canım hiç bir sıkıntı kalmaz. Hepsi özlemden zaten. Doğru düzgün konuşamıyoruz imkanlar kısıtlı geçici zaman hepsi. Bunlar geride kalacak en kısa zamanda bak yarın başlıyoruz plakalara. Sonrası çorap söküğü gibi gelir inşallah

Aminn canım hepimize versin inşallah
Zaten sonu olmasa dayanılır gibi değil hiç. Doğan güneşi gördüğümüzde hepsi tatlı anı olarak geride kalacak inşallah

İnşallah canım her gün birbirinin aynı hep bekliyoruz, İnşallah bu plakalarda çabucak geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…