Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah canım..
onu da düşündüm bir kaç gün konuşmasak diye daha kötü oluruz ama biliyorum.

Haklısın canım, ben de geçenlerde kötüydüm ya e haliyle biraz ona çattım, sonra konuşmak istemedim ama o konuşmadıkca kötü oldu diye zorla da olsa konuştuk yavaş yavaşş..
Ne yapacağımızı şaşırdık resmenn..

aynen öyle canım konuşmadıkça kötü oluyor halletmem lazım hemen..
valla ne zor.. diyorum ya hep ne dertmiş ne askerlikmiş

Gerçekten o kadar kişi halimi hatrımı soruyor, konuşuyoruz ama bir tek sizinle konuşunca rahatlıyorum, çünkü taa derinden hissediyorum aynı duyguları paylaştığımızıı

Şafak DOĞAN GÜNEŞŞ sevdiğimmm güneş bizim doğacak inşallah bitti diyeeceğiz artık bitti bunca zorluğa ayrılığa üzüntüye rağmen bitirdik ama hiç kolay olmadı umarım bundan sonrası daha kolay olur askerimm...
Şafak sayan tüm yarenler inşallah zaman çabuk geçer de sağ salim gelir askerleriniz ben hepinizin önünü açmış olurum inşallah çabucak gelir sevdicekleriniz. Rabbim her asker yarenini sağ salim kavuştursun sevdiğine.. Hepinizi Allahım tez zamanda kavuştursun burası iyi ki var
Bana en çok destek olan vanilya35 e burdan sesleniyorummm bende bitirdimm kuzuuumm şükürler olsun

Ay gözün aydın canımmmmm
Çok şükür bir şafak daha bittii
Darısı bekleyen herkese inşaAllah
Sağsalim gelsin, bir daha hiç ayrılmayın

Ay gözün aydın canımmmmm
Çok şükür bir şafak daha bittii
Darısı bekleyen herkese inşaAllah
Sağsalim gelsin, bir daha hiç ayrılmayın

İnşallah canım yaa hayırlısıyla yan yana gelince inşallah inancam geldiğine de hemen göremicem daliba ya bakalım olsun geliyor ya buna da şükürler olsun.. Rabbim sizi de çabucak kavuştursun kalan son zamanları da böyle güzellikle huzurla geçirmeyi nasip etsin

Cokkkk sukurrrrr kuzummmmmm cokkk sukurrrr Allahim bundan sonrasinda araniza uzaklik vermesin. Hersey daha guzel olacak kuzummm asker yolu bekleyen herkese Allahim sabir versin Allahim askerlerimizi korusunn

şu an beni nasıl umutlandırdın anlatamam, az zaman da olsa birlikte şafak saydık ve sen doğan güneşi görmek üzeresin çok sevindim canım :)) Rabbim bundan sonra ayrılık yaşatmasın bir ömür birlikte ve mutlu olun :) darısı başımıza olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…