İnşallah canım..Kısa sürede toparlarsınız inşaAllah canımÜzüldüm
Ben de stresliyim korkuyorum, patlayacak bomba gibiyim şu an, konuşursak kavga bile çıkar yani, iyisi uzak durmak biraz..
ocak ortası olmadan bize rahat yok canımHaklısın canım benim yanıma gelene kadar biteceğine inanamıyorum
İnşallah canım..
onu da düşündüm bir kaç gün konuşmasak diye daha kötü oluruz ama biliyorum.
ocak ortası olmadan bize rahat yok canım
Sabır sabır sabırrr yorulduk ama başka yolu yok canımmm
aynen öyle canım konuşmadıkça kötü oluyor halletmem lazım hemen..Haklısın canım, ben de geçenlerde kötüydüm ya e haliyle biraz ona çattım, sonra konuşmak istemedim ama o konuşmadıkca kötü oldu diye zorla da olsa konuştuk yavaş yavaşş..
Ne yapacağımızı şaşırdık resmenn..
Vallaha öyle tek çare zaman...
Bekleyip sabır etmek
aynen öyle canım konuşmadıkça kötü oluyor halletmem lazım hemen..
valla ne zor.. diyorum ya hep ne dertmiş ne askerlikmiş
düzelteceğim canım, hatta mesaj atıyorum :)Napalım canım, az kaldı idare et bir şekilde..
Arayı düzelt mutlaka, onun da aklı sende kalmasın..
Valla şiştimmm, ocağı bekliyoruz daha kasım gelemediii
düzelteceğim canım, hatta mesaj atıyorum :)
Gerçekten öyle ay kızlar siz olmazanız ben daha çok kafayı yerdim gerçekten sağolun dertleştikçe rahatlıyorum resmenyezdaasya Huzurkokulu ve şimdilerde bebişiyle tatlı telaşı olan shuuuu
uyumuştur canım benimki de cevap vermez sabah ancak görürAt att :)
Ben sinir stresliyim diye yazmıyorum, cevap yazmıyor nasılsa daha beter sinir olmayayım şimdi
aynı şey hepimiz için geçerli canım, birbirimizden güç alıyoruz :))Gerçekten öyle ay kızlar siz olmazanız ben daha çok kafayı yerdim gerçekten sağolun dertleştikçe rahatlıyorum resmenyezdaasya Huzurkokulu ve şimdilerde bebişiyle tatlı telaşı olan shuuuu
Şafak DOĞAN GÜNEŞŞ sevdiğimmm güneş bizim doğacak inşallah bitti diyeeceğiz artık bitti bunca zorluğa ayrılığa üzüntüye rağmen bitirdik ama hiç kolay olmadı umarım bundan sonrası daha kolay olur askerimm...
Şafak sayan tüm yarenler inşallah zaman çabuk geçer de sağ salim gelir askerleriniz ben hepinizin önünü açmış olurum inşallah çabucak gelir sevdicekleriniz. Rabbim her asker yarenini sağ salim kavuştursun sevdiğine.. Hepinizi Allahım tez zamanda kavuştursun burası iyi ki var
Bana en çok destek olanvanilya35 e burdan sesleniyorummm bende bitirdimm kuzuuumm şükürler olsun
uyumuştur canım benimki de cevap vermez sabah ancak görür
Ay gözün aydın canımmmmm
Çok şükür bir şafak daha bittii
Darısı bekleyen herkese inşaAllah
Sağsalim gelsin, bir daha hiç ayrılmayın
Cokkkk sukurrrrr kuzummmmmm cokkk sukurrrr Allahim bundan sonrasinda araniza uzaklik vermesin. Hersey daha guzel olacak kuzummmŞafak DOĞAN GÜNEŞŞ sevdiğimmm güneş bizim doğacak inşallah bitti diyeeceğiz artık bitti bunca zorluğa ayrılığa üzüntüye rağmen bitirdik ama hiç kolay olmadı umarım bundan sonrası daha kolay olur askerimm...
Şafak sayan tüm yarenler inşallah zaman çabuk geçer de sağ salim gelir askerleriniz ben hepinizin önünü açmış olurum inşallah çabucak gelir sevdicekleriniz. Rabbim her asker yarenini sağ salim kavuştursun sevdiğine.. Hepinizi Allahım tez zamanda kavuştursun burası iyi ki var
Bana en çok destek olanvanilya35 e burdan sesleniyorummm bende bitirdimm kuzuuumm şükürler olsun
şu an beni nasıl umutlandırdın anlatamam, az zaman da olsa birlikte şafak saydık ve sen doğan güneşi görmek üzeresin çok sevindim canım :)) Rabbim bundan sonra ayrılık yaşatmasın bir ömür birlikte ve mutlu olun :) darısı başımıza olsunŞafak DOĞAN GÜNEŞŞ sevdiğimmm güneş bizim doğacak inşallah bitti diyeeceğiz artık bitti bunca zorluğa ayrılığa üzüntüye rağmen bitirdik ama hiç kolay olmadı umarım bundan sonrası daha kolay olur askerimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?