- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
Kisa donem mi uzun donem mi canim
Plakalara geçenleri görünce içim burkuldu o değil. hele bide kısa dönem askere giden ve yeni teslim olanları görünce :) 180 günden başlıyorlar :) 3 ay oldu askere gideli erkek arkadaşımın ve daha 252 deyiz./
Geçmiyoo dersen gecmezz canım Allahhin iziniyle geciyoo 158 e geldiik bizz cok sukur Allahin iziniyle 5 ayimiz kaldı bu hic bitmez diyee bakma. Bitiyo bende derim su 200ler bitse diyee bitirdik cok şükür burdaki kizlarimda bana cok yardimci oldu. Onlarim şafak bitince bendee ikili rakamlaraa düşceemm hepimiz sağ salim kavusalim insallahPlakalara geçenleri görünce içim burkuldu o değil. hele bide kısa dönem askere giden ve yeni teslim olanları görünce :) 180 günden başlıyorlar :) 3 ay oldu askere gideli erkek arkadaşımın ve daha 252 deyiz./
Plakalara geçenleri görünce içim burkuldu o değil. hele bide kısa dönem askere giden ve yeni teslim olanları görünce :) 180 günden başlıyorlar :) 3 ay oldu askere gideli erkek arkadaşımın ve daha 252 deyiz./
evet benım sozlum kısa donem gıttı 4 gun once . cok uzuluyorum ama haklısın nankorluk etmemelıyım halıma allah herkese kolaylık versın . allah ınsallah sana ve sevdıgınde kolaylıklar verırr canım cuma vaktı bol bol dua ıle :))
Aminn canım mng ile gönderiyolarmis insallah eline ulaşır Kütahya'yaAliyolar canım ben şırnağa gonderdim 2 defa ve gondericem de daha ptt kargoyla gidiyo onlarin birliklerine ne aliyolar bilmem ama bizimkine herseyi gondere biliyorumm yasak yok.
Allah kavustursuun caniimm
Geçmiyoo dersen gecmezz canım Allahhin iziniyle geciyoo 158 e geldiik bizz cok sukur Allahin iziniyle 5 ayimiz kaldı bu hic bitmez diyee bakma. Bitiyo bende derim su 200ler bitse diyee bitirdik cok şükür burdaki kizlarimda bana cok yardimci oldu. Onlarim şafak bitince bendee ikili rakamlaraa düşceemm hepimiz sağ salim kavusalim insallah
Ulasmaz canım çünkü sadece ptt birliklere goturuyomus digerleri merkeze goturuyomus onlar merkezden aliyo mussAminn canım mng ile gönderiyolarmis insallah eline ulaşır Kütahya'ya
Amin canım amiin senin askerin Şırnakta nerde ?Geçiyor günlerde böyle 100 70 i görünce tuhaf oluyorum:) Rabbim tez zamanda kavuştursun :)
benim askerim şırnakta değil:) kıbrısta:/Amin canım amiin senin askerin Şırnakta nerde ?
Ay o zaman karistirdimmbenim askerim şırnakta değil:) kıbrısta:/
Anladim merkeze birakiyolarmis yani peki teslim ettiklerini bildiriyorlar miUlasmaz canım çünkü sadece ptt birliklere goturuyomus digerleri merkeze goturuyomus onlar merkezden aliyo muss
Bilirler canim soyluyolar mesela senin askerine derler kargon gelmis şurda diye eger gidebilirse alir gidemezse alamaz ben ptt ye veriyorum hep o yuzden sorun yaşamadım hic çünkü bizim çarşı izinimiz yok onlarin vardirAnladim merkeze birakiyolarmis yani peki teslim ettiklerini bildiriyorlar mi
Onunda yokmus bana iyi bi ders oldu neyse hayirlisi cok sagol canm bidhakine bende pttyi seçeceğimBilirler canim soyluyolar mesela senin askerine derler kargon gelmis şurda diye eger gidebilirse alir gidemezse alamaz ben ptt ye veriyorum hep o yuzden sorun yaşamadım hic çünkü bizim çarşı izinimiz yok onlarin vardir
Himm anladım guzelimm hayirlisi olsun bi daha kine oyle yaparsin artikOnunda yokmus bana iyi bi ders oldu neyse hayirlisi cok sagol canm bidhakine bende pttyi seçeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?