Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ah ah...
Bize zaman hiç geçmiyor.
İnşallah tez zamanda kavuşursunuz

Geçmiyoo dersen gecmezz canım Allahhin iziniyle geciyoo 158 e geldiik bizz cok sukur Allahin iziniyle 5 ayimiz kaldı bu hic bitmez diyee bakma. Bitiyo bende derim su 200ler bitse diyee bitirdik cok şükür burdaki kizlarimda bana cok yardimci oldu. Onlarim şafak bitince bendee ikili rakamlaraa düşceemm hepimiz sağ salim kavusalim insallah

evet benım sozlum kısa donem gıttı 4 gun once . cok uzuluyorum ama haklısın nankorluk etmemelıyım halıma allah herkese kolaylık versın . allah ınsallah sana ve sevdıgınde kolaylıklar verırr canım cuma vaktı bol bol dua ıle :))

Teşekkürler canım inan çok çabuk geçecek gerçekten şu 3 ay nasıl geçti anlamadım biliyormusun oda büyük ihtimalle çalışıyor olmamdan kaynaklı:)

Geçiyor günlerde böyle 100 70 i görünce tuhaf oluyorum:) Rabbim tez zamanda kavuştursun :)

Anladim merkeze birakiyolarmis yani peki teslim ettiklerini bildiriyorlar mi
Bilirler canim soyluyolar mesela senin askerine derler kargon gelmis şurda diye eger gidebilirse alir gidemezse alamaz ben ptt ye veriyorum hep o yuzden sorun yaşamadım hic çünkü bizim çarşı izinimiz yok onlarin vardir

Bilirler canim soyluyolar mesela senin askerine derler kargon gelmis şurda diye eger gidebilirse alir gidemezse alamaz ben ptt ye veriyorum hep o yuzden sorun yaşamadım hic çünkü bizim çarşı izinimiz yok onlarin vardir
Onunda yokmus bana iyi bi ders oldu neyse hayirlisi cok sagol canm bidhakine bende pttyi seçeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…