Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaaa burda da kader ortagiyizz kiii. Amiin caniimm insallaah Rabbim sağ salim kavustursun bizee bi gunde gec olsunn hic önemli degiilll

Yaaa burda da kader ortagiyizz kiii. Amiin caniimm insallaah Rabbim sağ salim kavustursun bizee bi gunde gec olsunn hic önemli degiilll

Aynen öyle kaç gün bekledik bir gün nedir ki zor ama sağ sağlim gelsinlerde aşarız bütün zamanı yeneriz :))

Iyii canım benim sen nasılsınn. Asıl seni sormali :)
Askerin nasıl haber alabiliyomusunn :)

Ben de işte aynı yuvarlanıyorum, biraz canım sıkkın ama geçecekk inşaAllah..
Askerim iyi çok şükür..
Haber dün son kez aldım sanırım
Telefonu yok artık, olmayacak maalesef..
Önümüzdeki hafta ailesi yanına gidecek işte şimdi de yaklaşık 10 günün geçmesini bekliyorum..

Yeni gelen arkadaşlarım, geçen gün birine yazdım bu yazıyı, kafam dağınık biraz tek tek teselli edecek yazılar yazamıyorum diye aynısını size de yazıyorum... Kusuruma bakmayın nolur iyi değilim şu sıralar..

İlk 2-3 ayda dağılırsın, toparlanmaya çalışırsın, 4-5. aylarda alışmış olursun artık..
Ondan sonrası sakin geçer..
Tabi ara-sıra sıkıntılı günlerin olucak, ağlamaktan canın çıkacak gibi olucak ama inan hepsi geçecek..
Zor dönem ama atlatılmayacak kadar değil..
Hem Rabbim sabrını veriyor gerçekten, yoksa dayanılacak gibi değil..
Dua ediyorsun, sabrediyorsun geçiyor böyle böyle..
Allah yardımcınız olsun canım, askerine de sana da bol bol sabır versin inşaAllah..
Zaman su gibi akıp gitsin, bu 1 sene nasıl geçti hiç farkında olmayasınız..

Dahlia_ 365 yazdığımı hatirliyomusun canım sende burdaydinn :) ayy bende ne kötüydum yaa suan gerçekten zamanin gectigini anlıyorum yaa ve heycanim günden güne artiyooo

Hatırlamaz mıyım canım benimmm...
Nickini çok beğenmiştim, ben nişanlıma diyorum huzur kokulum diye :)
Aslında geldiğine çok sevinmiştim, pek kimse yoktu ya arkadaş arıyordum ben de :)

Geçiyor elbett ve birgün tamamen bitecek inşaAllah

Moralinii bozma canım beniimm. Az zamanin kaldi sabır az daha sabır biticek zaten ne kaldi ki 365 i bitirdin yaa kolaymi ne zor gunler gecirmissindir bunlarda gecerrr

Biri var yeni konu açmıştı, asker yarenleriyle dertleşmek istiyordu..
Sağolsun bir ablam görünce konuyu beni etiketlemiş bir bakar mısın diye :)
Ayrı konu olmasın diye ona da buranın linkini yazdım, gelir umarım :)
Ben buraya zor yetişiyorum, başka konuya hiç yetişemem onu da yalnız bırakmak olmaz tabi dedim :)

Moralinii bozma canım beniimm. Az zamanin kaldi sabır az daha sabır biticek zaten ne kaldi ki 365 i bitirdin yaa kolaymi ne zor gunler gecirmissindir bunlarda gecerrr

Geçer İnşaAllah canım..
Ama hiç haber alamamak nasıl birşeydir çok iyi biliyorum..
1 hafta falan haber gelmeyince deliye dönüyordumm..
Habersiz dayanmam gereken 8 hafta var, şimdiden içim paramparça

Yaaa canım beniim benimde sevdiğim hep huzur kokulum diye severr o yüzden huzur kokulummm ama adım Seda :) yaaa bende seninle tanistigima cok sevindimm coook

Çok iyi yapmışsın canım benim. Ben görmemiştim mesela onu. Bir kaç gün öncede ssunal3 konu açmıştı öyleydi buraya yönlendirdim. Oda katıldı aramıza. Yalnız başına çok zor gerçekten.
Hele burda aktif olduğumuz günler diğer başlıklara vakit kalmıyor :))

Geçer İnşaAllah canım..
Ama hiç haber alamamak nasıl birşeydir çok iyi biliyorum..
1 hafta falan haber gelmeyince deliye dönüyordumm..
Habersiz dayanmam gereken 8 hafta var, şimdiden içim paramparça
Yaa kuzumm beniimm 8 haftaciik hemen gecer insallaah yaa hemeennn kötü dusunmeee

Aynen öyle kaç gün bekledik bir gün nedir ki zor ama sağ sağlim gelsinlerde aşarız bütün zamanı yeneriz :))
Evetttt ben okuttum buraya sevdicegimee dedi ki bu kizlarin askerleri bilse kii her gun burdalar orda onlar zimba gibi olur dediii cok iyi yapiyosunuzz dedii :)

Evetttt ben okuttum buraya sevdicegimee dedi ki bu kizlarin askerleri bilse kii her gun burdalar orda onlar zimba gibi olur dediii cok iyi yapiyosunuzz dedii :)

Yaa bende dedim az önce şafak sayıyoruz kızlarla diye ama yanımda olmayınca bilmiyor gösteremedim bende dönünce gösteririm artık
Senin sevdiğinede moral oldu bak artık daha moralli olursunuz çok iyi gelir bu süre size zaten bundan sonra da hiç bişey kalmadı . Göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah

Evett guzelimm aynen oylee oldu. Pek dinlenemedi düğün telesimizz var malum ama bol bol beraberdikk simdi o evde ben evde zorlandik ayrilinca amaa yavas yavas bizde yuvamizi kuruyoruzz Rabbimin iziniylee son ayriliklarimizzz :)

Evett guzelimm aynen oylee oldu. Pek dinlenemedi düğün telesimizz var malum ama bol bol beraberdikk simdi o evde ben evde zorlandik ayrilinca amaa yavas yavas bizde yuvamizi kuruyoruzz Rabbimin iziniylee son ayriliklarimizzz :)

Yaa ne güzel tatlı telaşlar bunlar
Nişanlı mısınız canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…