Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende yeni geldim aranıza kızlar bende eşimi yolladım 02 11 16 da çok zor muş sürekli ağlıyorum nasıl alışırım

Canımm hoş geldin
İlk zamanlar zordur ama geçicek hepsi. Alışıyor insan. Kendini oyala sürekli ve hep sonunu düşün geçicek zamanı değil de bittiğini düşün insan heycandan duramıyor.
Zaman su gibi geçer inşallah
Kısa dönem mi? Uzun dönem mi?

@AKovser 365 yazdığımı hatirliyomusun canım sende burdaydinn :) ayy bende ne kötüydum yaa suan gerçekten zamanin gectigini anlıyorum yaa ve heycanim günden güne artiyooo

Ben yoktum o zaman ama bazen geçmiş şafak sayarlara bakıyorum gördüm sizin ilk şafak yazışlarınızıda. İnsana güç geliyor gerçekten. Çok şükür canım

Ben yoktum o zaman ama bazen geçmiş şafak sayarlara bakıyorum gördüm sizin ilk şafak yazışlarınızıda. İnsana güç geliyor gerçekten. Çok şükür canım
Evett ben senin buraya ilk geldiğini biliyorumm :) suan plakalaraa geçtin sizin adinazada cok seviniyorum siz dogan güness yazicaginiz zamani sabirsizlikla bekliyorumm sizinle o heycani paylasacak olmak cok guzel bi duygu çünkü burda aylarcaa beraberiizzz aile gibiii

Aynı şekilde bende benim bitse bile hepinizin şafağını görene kadar yanınızdayım
Başka türlü geçmez yoksa gerçekten şükür ki böyle bir başlık altında birbirmizi anlıyoruz, desteğiz hep

Evett kesinlikle en azinda konusarak falan Günlerimiz geciyo gecmez dedigimizz gunler bile gecti cidden yanii

Kısa donem canım hosbulduk canım benim

İnşallah canım hayal gücüm durdu sanki Allahtan kısa dönem ama insana çok zor geliyo

Gerçekten öyle üzüldük ilk buraya koştuk...
Güzel haberlerimizi ilk burda paylaştık...
Kaderdaşız bir yerde
Aynen oylee canim gerçekten insallah öyle olucaakk :)
Pazartesi sevdicekten ayriliyorum artıkkk bitirene kadarr gelmiceekk nisan 12dee tamamen bitiriyoruzzz hemde yildonumumuz bitirdiği guunn

Aynen oylee canim gerçekten insallah öyle olucaakk :)
Pazartesi sevdicekten ayriliyorum artıkkk bitirene kadarr gelmiceekk nisan 12dee tamamen bitiriyoruzzz hemde yildonumumuz bitirdiği guunn

Ay inanmıyorum benim askerim de yıl dönümümüzde geliyor. Şaka gibi bizim de 20 Ocak yol izninden dolayı bir gün önce çıkabiliyor sanırım daha tam belli değil 19unda çıkarsa 20sinde yanımda inşallah.
Allah tez zamanda dönmeyi nasip etsin hepsine canım. Az kaldı az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…