- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Iyii canım benim sen nasılsınn. Asıl seni sormali :)Hayırlı akşamlar :)
Nasılsınız kızlar ?
Yeni gelenler hoşgeldiniz, Allah sağsalim kavuştursun inşaAllah..
Hayırlı akşamlar :)
Nasılsınız kızlar ?
Yeni gelenler hoşgeldiniz, Allah sağsalim kavuştursun inşaAllah..
Hoşgeldin aramıza canimm :)Bende yeni geldim aranıza kızlar bende eşimi yolladım 02 11 16 da çok zor muş sürekli ağlıyorum nasıl alışırım
Bende yeni geldim aranıza kızlar bende eşimi yolladım 02 11 16 da çok zor muş sürekli ağlıyorum nasıl alışırım
Cok istima aliyolar canım ortama göre arayamaz ilk 1 hafta falan sonra düzen oturur evham yapma kendine :)İnşallah canım hala arayamadı ondan da kötüyüm
@AKovser 365 yazdığımı hatirliyomusun canım sende burdaydinn :) ayy bende ne kötüydum yaa suan gerçekten zamanin gectigini anlıyorum yaa ve heycanim günden güne artiyooo
Evett ben senin buraya ilk geldiğini biliyorumm :) suan plakalaraa geçtin sizin adinazada cok seviniyorum siz dogan güness yazicaginiz zamani sabirsizlikla bekliyorumm sizinle o heycani paylasacak olmak cok guzel bi duygu çünkü burda aylarcaa beraberiizzz aile gibiiiBen yoktum o zaman ama bazen geçmiş şafak sayarlara bakıyorum gördüm sizin ilk şafak yazışlarınızıda. İnsana güç geliyor gerçekten. Çok şükür canım
Evett ben senin buraya ilk geldiğini biliyorumm :) suan plakalaraa geçtin sizin adinazada cok seviniyorum siz dogan güness yazicaginiz zamani sabirsizlikla bekliyorumm sizinle o heycani paylasacak olmak cok guzel bi duygu çünkü burda aylarcaa beraberiizzz aile gibiii
İnşallah canım Allah sabır versin hepimizeCok istima aliyolar canım ortama göre arayamaz ilk 1 hafta falan sonra düzen oturur evham yapma kendine :)
Evett kesinlikle en azinda konusarak falan Günlerimiz geciyo gecmez dedigimizz gunler bile gecti cidden yaniiAynı şekilde bende benim bitse bile hepinizin şafağını görene kadar yanınızdayım
Başka türlü geçmez yoksa gerçekten şükür ki böyle bir başlık altında birbirmizi anlıyoruz, desteğiz hep
Canımm hoş geldin
İlk zamanlar zordur ama geçicek hepsi. Alışıyor insan. Kendini oyala sürekli ve hep sonunu düşün geçicek zamanı değil de bittiğini düşün insan heycandan duramıyor.
Zaman su gibi geçer inşallah
Kısa dönem mi? Uzun dönem mi?
Gerçekten öyle üzüldük ilk buraya koştuk...Evett kesinlikle en azinda konusarak falan Günlerimiz geciyo gecmez dedigimizz gunler bile gecti cidden yanii
İnşallah canım hayal gücüm durdu sanki Allahtan kısa dönem ama insana çok zor geliyoCanımm hoş geldin
İlk zamanlar zordur ama geçicek hepsi. Alışıyor insan. Kendini oyala sürekli ve hep sonunu düşün geçicek zamanı değil de bittiğini düşün insan heycandan duramıyor.
Zaman su gibi geçer inşallah
Kısa dönem mi? Uzun dönem mi?
Aynen oylee canim gerçekten insallah öyle olucaakk :)Gerçekten öyle üzüldük ilk buraya koştuk...
Güzel haberlerimizi ilk burda paylaştık...
Kaderdaşız bir yerde
Benim ki de kısa dönem. İlk dönemleri çok zor olur ama geçiyor canım moralin ne zaman bozuk olursa yaz buraya birbirimize hep desteğizKısa donem canım hosbulduk canım benim
Çok teşekkür ederim canım Allah sabır versin hepimizeBenim ki de kısa dönem. İlk dönemleri çok zor olur ama geçiyor canım moralin ne zaman bozuk olursa yaz buraya birbirimize hep desteğiz
Aynen oylee canim gerçekten insallah öyle olucaakk :)
Pazartesi sevdicekten ayriliyorum artıkkk bitirene kadarr gelmiceekk nisan 12dee tamamen bitiriyoruzzz hemde yildonumumuz bitirdiği guunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?