Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aynenn..
Sizden önce başka bir topikte arkadaşlarım var onlar destek oluyorlardı bana sağolsun..
Ama asker yarenleri ile konuşmak, dertleşmek bambaşkaymışş..
Çok canım sıkılıyordu burda da, ilk başlarda kızlar vardı ama pek konuşamıyordum ben :)
Sonra bir süre de yalnız takıldım bir de shuuuu vardı tabi canım benimm
Bazen sayfaları benim şafaklar doldurduu

Siz gelince tekrar motive oldum bennn

Gördüm canım o zamanlarıda alt alta sadece senin şafakların var bazı sayfalarda
Hep yanyanayız canım bizi bizden iyi kimse anlamaz gerçekten.
Ya shuuuu benim ara ara aklıma geliyor bebişiyle uğraşıyordur şimdi. Allah bağışlasın inşallah

Evetttt ben okuttum buraya sevdicegimee dedi ki bu kizlarin askerleri bilse kii her gun burdalar orda onlar zimba gibi olur dediii cok iyi yapiyosunuzz dedii :)

Gülümsetti askerinin sözleri :)
Gerçekten öyle ama, benimkiyle konuşunca da diyor sen iyi olursan ben süper olurum diye :))
Benim İiyi olmam hep sana bağlı diyor
O yüzden seninkinin sözleri bana benimkinin sözlerini hatırlattı, hoşuma gitti

Ay ben anlatsam yazık ordaki kızlara, sen kesin sürekli mutsuzsundur onları da kendi moralsizliğinle mahvediyorsun der

Ay ben anlatsam yazık ordaki kızlara, sen kesin sürekli mutsuzsundur onları da kendi moralsizliğinle mahvediyorsun der

Ama bilmiyor ki nasıl desteğiz. Ben buraya ağlamaklı girdiğim zaman gülerek çıkıyorum sayenizde vallaha

Sayfalar bana kalmıştı napimm
Aynen ya, hem özledim hem merak ediyorum, nasıllar acabaa..

Sayfalar bana kalmıştı napimm
Aynen ya, hem özledim hem merak ediyorum, nasıllar acabaa..

İyi yapmışsın vallaha sahip çıkmışsın bizim için
Bende öyle merak ediyorum eşi de gelecekti bol bol hasret giderip miniklerine doyamıyorlardı bence

Biz kendimize topik açarız bence, konuş konuş bitmez bizim muhabbet

Kesin kesin zaten bizim konuşmalar bir başladı mı kesilmiyor ohh o zaman hele tatlı telaş daha güzel şeyler için bir araya geleceğiz inşallah

Ama bilmiyor ki nasıl desteğiz. Ben buraya ağlamaklı girdiğim zaman gülerek çıkıyorum sayenizde vallaha

Aynen ben de senin gibiyim canımmm..
Ne halde gelmiştim az önce buraya, yazdıklarınızı okuyunca kendime geldim..
Şu an daha iyi, daha rahatım sayenizde

Kesin kesin zaten bizim konuşmalar bir başladı mı kesilmiyor ohh o zaman hele tatlı telaş daha güzel şeyler için bir araya geleceğiz inşallah

Off canım ya şu sıkıntılı günlerimiz bitsin de gerisi çok çok güzel olucak inşaAllah...
Güzel şeylerden konuşmaya çok ihtiyacımız varrr...

Off canım ya şu sıkıntılı günlerimiz bitsin de gerisi çok çok güzel olucak inşaAllah...
Güzel şeylerden konuşmaya çok ihtiyacımız varrr...

Gerçekten öyle kuzu haklısın ama geçici bu durum o güzel şeylerden konuştuğumuz zamanlar bu günleri hatırlayacağız hey gidi diyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…