- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
Evett canım nişanlıyizzz :)
Çok iyi yapmışsın canım benim. Ben görmemiştim mesela onu. Bir kaç gün öncede @ssunal3 konu açmıştı öyleydi buraya yönlendirdim. Oda katıldı aramıza. Yalnız başına çok zor gerçekten.
Hele burda aktif olduğumuz günler diğer başlıklara vakit kalmıyor :))
Yaa kuzumm beniimm 8 haftaciik hemen gecer insallaah yaa hemeennn kötü dusunmeee
Yaaa evett ne guzeell olurrr yapariizzzz oyleeeNe güzel darısı bize inşallah bu şafaklarımız bittikten sonra "2017 gelinlerinin telaşları/hazırlıkları" başlığında toplanırız bugünlerimizi anarız inşallah
Aynenn..
Sizden önce başka bir topikte arkadaşlarım var onlar destek oluyorlardı bana sağolsun..
Ama asker yarenleri ile konuşmak, dertleşmek bambaşkaymışş..
Çok canım sıkılıyordu burda da, ilk başlarda kızlar vardı ama pek konuşamıyordum ben :)
Sonra bir süre de yalnız takıldım bir deshuuuu vardı tabi canım benimm
Bazen sayfaları benim şafaklar doldurduu
Siz gelince tekrar motive oldum bennn
Yaaa evett ne guzeell olurrr yapariizzzz oyleee
Evetttt ben okuttum buraya sevdicegimee dedi ki bu kizlarin askerleri bilse kii her gun burdalar orda onlar zimba gibi olur dediii cok iyi yapiyosunuzz dedii :)
Yaa bende dedim az önce şafak sayıyoruz kızlarla diye ama yanımda olmayınca bilmiyor gösteremedim bende dönünce gösteririm artık
Senin sevdiğinede moral oldu bak artık daha moralli olursunuz çok iyi gelir bu süre size zaten bundan sonra da hiç bişey kalmadı . Göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah
Ay ben anlatsam yazık ordaki kızlara, sen kesin sürekli mutsuzsundur onları da kendi moralsizliğinle mahvediyorsun der
Gördüm canım o zamanlarıda alt alta sadece senin şafakların var bazı sayfalarda
Hep yanyanayız canım bizi bizden iyi kimse anlamaz gerçekten.
Yashuuuu benim ara ara aklıma geliyor bebişiyle uğraşıyordur şimdi. Allah bağışlasın inşallah
Ne güzel darısı bize inşallah bu şafaklarımız bittikten sonra "2017 gelinlerinin telaşları/hazırlıkları" başlığında toplanırız bugünlerimizi anarız inşallah
Sayfalar bana kalmıştı napimm
Aynen ya, hem özledim hem merak ediyorum, nasıllar acabaa..
Biz kendimize topik açarız bence, konuş konuş bitmez bizim muhabbet
Ama bilmiyor ki nasıl desteğiz. Ben buraya ağlamaklı girdiğim zaman gülerek çıkıyorum sayenizde vallaha
İyi yapmışsın vallaha sahip çıkmışsın bizim için
Bende öyle merak ediyorum eşi de gelecekti bol bol hasret giderip miniklerine doyamıyorlardı bence
Aynen ben de senin gibiyim canımmm..
Ne halde gelmiştim az önce buraya, yazdıklarınızı okuyunca kendime geldim..
Şu an daha iyi, daha rahatım sayenizde
Ayneb canım benim
İyi olsunlar da gerisi mühim değil :)
Kesin kesin zaten bizim konuşmalar bir başladı mı kesilmiyor ohh o zaman hele tatlı telaş daha güzel şeyler için bir araya geleceğiz inşallah
Off canım ya şu sıkıntılı günlerimiz bitsin de gerisi çok çok güzel olucak inşaAllah...
Güzel şeylerden konuşmaya çok ihtiyacımız varrr...
İlk gunlerde sikinti oluyomus aramak bende uc gun oluyo gondereli bugun bi rahat konustuk arar merak etme. Nerede yapiyo sizinkisiİnşallah canım hala arayamadı ondan da kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?