Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar askerdeki sevgilimle kıskançlıktan dolayı tarrtıştık mesajlarıma cevap vermedi dayanamadım bidaha rahatsız etmicem allaha emanetsin yazdım.. 2 gün sonra engelmi attın diye mesj attı hayır dedim sildin ozaman demiş neden sileyim dedim bilmiyorum dedi sinirin geçtimi dedim evet dedi şükür dedim 3 gün oldu ne o arıyor mesaj atıyor nede ben meraktan delircem. sizde arar mı?

Canım askerlik çok hassas dönem mümkün olduğu kadar huyuna gitmeye çalış. Normalde olsa yapmıcağın bişey olsa bile tamam de inatlaşma çünkü çok başka anlıyorlar o psikolojiyle.
Peki bu 3gün içinde sen mesaj attın mı ?

Arayip aramamasi onun kişiliğine kalmis canım ama bence aramaz. Çünkü onlar orda oyle bi psikolojide oluyo ki yani sen ona tavir koyamiyosun. Alttan alman lazim birazcik. Boyle yaparsan birbirinizden uzaklasirsiniz. Elinden geldigince onun yaninda olmann lazım. Onun bişe yapmasini bekleme yapmaz çünkü. Benim fikrim böyle :)

Çok güzel düşünmüşsün canım benimm..
Allah istediklerini yapmayı nasip etsin inşaAllah
Bizim zaten az kaldı diyorum, hem sık sık birşeyler gönderme imkanım da yok..
Hazır ailesi gidiyorken onu sevindirecek bir kutu hazırlayıp göndereyim diyorum :)

Hayır bende atmadım zaten o engel attın mı yazarak sinirinin geçtiği farkettirdi ama aramak istemiyorum çünkü hep bundan yüz bulup yapacağını yapıyor.. hadi ben askerde nöbet eğitim diye kendimi oyalarımda o hiç mi merak etmez allah aşkına ya resmen sevgisinden şüphe ediyorum.

Asker nasılsa diye alttan alırsak allah benim hayatımın içine eder orda eli verdin mi kolumu götürür benim o :) 3 gündür uyuyorum resmen akşam 7 dedimi düşünmemek için.

Normalde ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama zaten askerde erkekler biraz değişebiliyor. Sen umursanmadığını düşünüyorsun ama onların dertleri bambaşka olduğu için böyle trip kırılma falan bunlara takılmıyorlar canım. Şuan onlara göre onların derdi en büyük ve bu derdin üstüne dert yok. Bence askerde onu yalnız bırakma. Normalde olsa yapmayacağını ama askerde olduğu için görmezden geldiğini söyleyebilirsin.
Biz bu kadar büyük tartışmadık ama ufak tefek bizimde oldu ben açıkca söyledim eğer burda olmuş olsaydın daha farklı olurdu diye oda bunun bilincinde.
Tek ihtiyaçları olan şey destek bence yalnız bırakma.

Artık çok geç sanırım :) mesajı dayadım iletilmedi daha sanırım hattı kapalı şuan :) kıbrısta asker erkek arkadaşım ben 30 kişilik koğuş tek ona ait lavoba banyo 2 adet dolap tatilde gibi aynı zamanda yazıcı bütün gün oturuyor onun bu psikolojiye girme gibi bi lüksü olaamaz:)))

Vallaha canım ben ortamını bilmiyorum o zaman şanslıymış içinden nasıl geçiyorsa öyle davran :))

aynenn yaa onu mutlu edecegini düşünüyorum çünküuu yaa bi an once bitsin ben herseyi yapariimm sorun yokk

Asker nasılsa diye alttan alırsak allah benim hayatımın içine eder orda eli verdin mi kolumu götürür benim o :) 3 gündür uyuyorum resmen akşam 7 dedimi düşünmemek için.
Vallaha canim bilemicemm o senin gorusun nasil dersen oyle olsunn karismayayim ben ama görüşüm o yonde

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım bizim safağımız karanlık ins bi gün hepimiz safak dogan günes der o mutlulugu yasarız... Allah hepimizi askerine kavustursun...

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım bizim safağımız karanlık ins bi gün hepimiz safak dogan günes der o mutlulugu yasarız... Allah hepimizi askerine kavustursun...
Hoş geldin canım aramıza
Hiç karanlık değil. Hepimiz en başta zorlanıyoruz. O dönemleri herkes yaşıyor canım merak etme hepsi geçici. Biz sana desteğiz ne zaman için sıkılırsa yaz konuşuruz
Duan içinse aminnnnn
Zaman su gibi akıp geçsin ve tez zamanda sevdiceklerimize kavuşalım inşallah

hosbuldum tatlımm amin canım amiinnn sağ salim gelsinlerde bi sekilde sabrederiz ya napalım cok zor gerci ama dayancz yapck bsy yok sabır tasına döncez sonunda heralde :)

bende öyleyim canım nasıl düzelir bilmiyorum ama bitene kadar böyle devam eder gibi geliyo bana. bide sen evliymissin o daha zor aslnda ama bizde zaten hergün beraberdik evli gibiyiz cok zor zamanlar Allah hepimize sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…