- 4 Kasım 2016
- 29
- 93
- 3
amin tatlım amiiinnn senide.. hep moral veriyorum zaten ona belli etmiyorum ama ben paramparca oldum şöyle gözümü kapatsam da actgmda askerlik bitmis olsaa..ilk zamanlar zor geçiyor ama geçiyor kendini çok yıpratmamaya çalış canım konuşurken moral ver hep.
aksilik hep olur arayamaz, bekler durursun.. benim sevdicekte bingölde çarşı yok sizin gibi idare ediyoruz. Rabbim tez zamanda kavuştursun tüm bekleyenleri
sabır tasına döndük sabır sabır sabırrrr Allah yardmcmz olsunSen merak etme canım bitecek. Tek çare sabır başka çözümü yok...
Geçicek günleri değilde döndüğü günü düşün öyle daha çok motive oluyorsun
amin tatlım amiiinnn senide.. hep moral veriyorum zaten ona belli etmiyorum ama ben paramparca oldum şöyle gözümü kapatsam da actgmda askerlik bitmis olsaa..
haklısın canım doğru elimden bsy gelmiyo kendimi tutamıyorum ins cabuk atlatırım bu zamanları.. bide biz hergün sabahtan aksama kadar birlikteydik simdi cok zorlanıyorum dediğimiz gibi gözümü bi kapatsam actgmda gelmis olsa koşsam boynuna atlasamm bitsede artık düğün telaşemiz baslasaaa kavussaakkkayy benim cümlem :)) sabah akşam gözlerimi kapatsam açsam geleceği gün olsa diyorum
alışacaksın zamanla hiç merak etme şu an bunu yaşaman gerekiyor, bir süre sonra ağlamalar yerini geleceği güne dair planlara bırakacak sonra, sen iyi ol o da iyi olsun canım :)
bak bu da aynı seninle :) sabah akşam yan yanaydım ve şu an bu şehir bomboş geliyor.haklısın canım doğru elimden bsy gelmiyo kendimi tutamıyorum ins cabuk atlatırım bu zamanları.. bide biz hergün sabahtan aksama kadar birlikteydik simdi cok zorlanıyorum dediğimiz gibi gözümü bi kapatsam actgmda gelmis olsa koşsam boynuna atlasamm bitsede artık düğün telaşemiz baslasaaa kavussaakkk
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım bizim safağımız karanlıkins bi gün hepimiz safak dogan günes der o mutlulugu yasarız... Allah hepimizi askerine kavustursun...
Bende aynıyım valla senin gibi sürekli ağlıyorum hersey de her yerde zaman mekan fark etmiyor böğüre böğüre ağlamak geliyor içimden
bende öyleyim canım nasıl düzelir bilmiyorum ama bitene kadar böyle devam eder gibi geliyo bana. bide sen evliymissin o daha zor aslnda ama bizde zaten hergün beraberdik evli gibiyiz cok zor zamanlar Allah hepimize sabır versin
Bende aynıyım olmadık anda zamanda ağlıyorum insanlara da tuhaf geliyo otobüste bile ağladım alışamam ki ben geldiği gün de ağlarım galibaBende aynıyım valla senin gibi sürekli ağlıyorum hersey de her yerde zaman mekan fark etmiyor böğüre böğüre ağlamak geliyor içimden
Bende aynıyım olmadık anda zamanda ağlıyorum insanlara da tuhaf geliyo otobüste bile ağladım alışamam ki ben geldiği gün de ağlarım galiba
Kızlar sevdigimden ayrilmama son 1 gun yarın artık dönüyo ve benim istemsizce gozyaslari dökülüyo yine. Sanırım bu sefer gidemeyecegim de yolcu edemicem suan bana o kadar ağır geliyo ki. Hic gitmicek saniyodum hep yanimda kalicak saniyodum alıştım hemencecik burda olmasına ayrılmak istemiyorum ama ben yaa
Aklı kalmicak zaten kalmaz ama her gittigi zaman ben ugurluyodum ama bu sefer olamicak sanırım onun icin morali bozuk biraz ister istemez benimde tabicanım bitirip gelecek inşallah bu sefer bir daha ayrılık yaşamayacaksınız bunları düşün.
sen aklı kalmayacak şekilde uğurla canım. Allah'ım sabır versin
akıl kalmasın derken ağlama diye dedim canım.Aklı kalmicak zaten kalmaz ama her gittigi zaman ben ugurluyodum ama bu sefer olamicak sanırım onun icin morali bozuk biraz ister istemez benimde tabi
Anladim ama dayanamam kiakıl kalmasın derken ağlama diye dedim canım.
hayırlısı böyleymiş, birlikte gününüzü en güzel şekilde geçirin inşallah canım.
Kızlar sevdigimden ayrilmama son 1 gun yarın artık dönüyo ve benim istemsizce gozyaslari dökülüyo yine. Sanırım bu sefer gidemeyecegim de yolcu edemicem suan bana o kadar ağır geliyo ki. Hic gitmicek saniyodum hep yanimda kalicak saniyodum alıştım hemencecik burda olmasına ayrılmak istemiyorum ama ben yaa
İnşallah canım ben çalışıyorum ama yine de zorlanıyorum kendime uğraş bulmam lazım ilk iş gidip saçımı kestirmek olucak sonra da oturup dizi filan izlerim oyalanmam lazım galibaİlk zamanlar çok normal birden boşluğa düşülüyor ama geçici inan. Bu başlıkta aylar önce yazanlara bir bak hepsi en sonunda "DOĞAN GÜNEŞ" yazmışlar ben üzüldüğüm zaman bakıp güç alıyorum bizim de bitecek diye. Zor ama geçecek
İnşallah canım ben çalışıyorum ama yine de zorlanıyorum kendime uğraş bulmam lazım ilk iş gidip saçımı kestirmek olucak sonra da oturup dizi filan izlerim oyalanmam lazım galiba
Amiin güzelim gercekten cok zor sanki ilk defa gonderiyorumm yine ayni sorunlar başlayacak. Ülkenin durumuda malum dur bakalım hakkimizda hayırlısı olsun.Allah yardimcin olsun buda çok zor ben o yüzden izin alıp gelmesini istemiyorum 5 ayda bitsin gelsin hemen tekrar yollamak zor olur Allahım sabır versin hepimize kızlar onları da sağ salim dönmesini inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?