Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin tatlım amiiinnn senide.. hep moral veriyorum zaten ona belli etmiyorum ama ben paramparca oldum şöyle gözümü kapatsam da actgmda askerlik bitmis olsaa..

amin tatlım amiiinnn senide.. hep moral veriyorum zaten ona belli etmiyorum ama ben paramparca oldum şöyle gözümü kapatsam da actgmda askerlik bitmis olsaa..

ayy benim cümlem :)) sabah akşam gözlerimi kapatsam açsam geleceği gün olsa diyorum
alışacaksın zamanla hiç merak etme şu an bunu yaşaman gerekiyor, bir süre sonra ağlamalar yerini geleceği güne dair planlara bırakacak sonra, sen iyi ol o da iyi olsun canım :)

haklısın canım doğru elimden bsy gelmiyo kendimi tutamıyorum ins cabuk atlatırım bu zamanları.. bide biz hergün sabahtan aksama kadar birlikteydik simdi cok zorlanıyorum dediğimiz gibi gözümü bi kapatsam actgmda gelmis olsa koşsam boynuna atlasamm bitsede artık düğün telaşemiz baslasaaa kavussaakkk

bak bu da aynı seninle :) sabah akşam yan yanaydım ve şu an bu şehir bomboş geliyor.
birlikte gittiğimiz yerlere gidemiyorum. hatta hatta evden çıkmıyorum. gerçi bu biraz da ders çalışmak için yaptığım bişey :)) taş olduk ama sabırla geçecek bu günler..
gelsin hemen başlarsınız inşallah burda kızlar düğün topiğinde konuşuruz diyorlardı çok hoşuma gitti inşallah Allah nasip eder tatlım
ben şimdilik müsadeni isteyeyim canım iyi geceler olsun

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım bizim safağımız karanlık ins bi gün hepimiz safak dogan günes der o mutlulugu yasarız... Allah hepimizi askerine kavustursun...

Aleyküm selam..
Hoşgeldin canım aramıza..
Hiç öyle karanlık deyip daha çok canını sıkma..
Zor hatta çok zor ama geçiyor inan ki..
361-le başladım, hayal gibi gelen günlerdeyim şimdi..

Bende aynıyım valla senin gibi sürekli ağlıyorum hersey de her yerde zaman mekan fark etmiyor böğüre böğüre ağlamak geliyor içimden

bende öyleyim canım nasıl düzelir bilmiyorum ama bitene kadar böyle devam eder gibi geliyo bana. bide sen evliymissin o daha zor aslnda ama bizde zaten hergün beraberdik evli gibiyiz cok zor zamanlar Allah hepimize sabır versin

Allah sabır, dayanma gücü versin kızlar..
Başlarda eminim hepimiz öyle olmuşuzdur..
İlk günler ağlamadan geçmiyor zaten..
O zamanlar bana da geçecek, alışacaksın deyince inanmıyordum..
Hatta aksine başkalarına konuşmak kolay, benim ne halde olduğumu bilmiyorlar ki, böyle rahat konuşuyorlar diye düşünüyordum..
Buraya gelip kızlarla tanışınca anladım ki, beni gerçekten anlayacak insanlar burda..
Çünkü hepimiz aynı yoldan geçiyoruz, aynı şeyleri yaşıyoruz..
Birine kafadan teselli vermekle anlayarak teselli vermek çok başka..
Ki karşındaki de bunu çok iyi anlar..
Canım mı sıkıldı, sorunum mu var hemen kendimi burada buluyorum..
Kızlar teselli edip, destek olunca kendime geliyorum..
Hepsine ne kadar teşekkür etsem az gerçekten..
Demem o ki zor bir süreç ve tek başına atlatılmıyor..
Zaten içine kapanık biriyim, o gidince daha da beter oldum..
Yalnız kalmak iyi geliyor sanıyordum ama yanılmışım..
Hiç öyle kendinizi eve falan kapatmayın..
Aksine kafanızı dağıtabileceğiz herşeyi yapın..
Yoksa zaman geçmiyor..
Anlıyorum en zor günlerdesiniz, bu süre 2-3 ay kadar sürüyor maalesef..
Ama ondan sonra biraz daha alışmış olacaksınız..
Şimdiki gibi yanmayacak canınız..
Dua edin, Allahtan sabır isteyin, başka şeye ihtiyacınız kalmayacak zaten..
Allah askerlerimizi korusun, sağsalim kavuşmayı nasip etsin..
Şimdi zor zamanlarımızı paylaştığımız gibi mutlu günlerimizi paylaştığımız günler de gelir inşaAllah..

Bende aynıyım valla senin gibi sürekli ağlıyorum hersey de her yerde zaman mekan fark etmiyor böğüre böğüre ağlamak geliyor içimden
Bende aynıyım olmadık anda zamanda ağlıyorum insanlara da tuhaf geliyo otobüste bile ağladım alışamam ki ben geldiği gün de ağlarım galiba

Bende aynıyım olmadık anda zamanda ağlıyorum insanlara da tuhaf geliyo otobüste bile ağladım alışamam ki ben geldiği gün de ağlarım galiba

İlk zamanlar çok normal birden boşluğa düşülüyor ama geçici inan. Bu başlıkta aylar önce yazanlara bir bak hepsi en sonunda "DOĞAN GÜNEŞ" yazmışlar ben üzüldüğüm zaman bakıp güç alıyorum bizim de bitecek diye. Zor ama geçecek

Kızlar sevdigimden ayrilmama son 1 gun yarın artık dönüyo ve benim istemsizce gozyaslari dökülüyo yine. Sanırım bu sefer gidemeyecegim de yolcu edemicem suan bana o kadar ağır geliyo ki. Hic gitmicek saniyodum hep yanimda kalicak saniyodum alıştım hemencecik burda olmasına ayrılmak istemiyorum ama ben yaa

canım bitirip gelecek inşallah bu sefer bir daha ayrılık yaşamayacaksınız bunları düşün.
sen aklı kalmayacak şekilde uğurla canım. Allah'ım sabır versin

canım bitirip gelecek inşallah bu sefer bir daha ayrılık yaşamayacaksınız bunları düşün.
sen aklı kalmayacak şekilde uğurla canım. Allah'ım sabır versin
Aklı kalmicak zaten kalmaz ama her gittigi zaman ben ugurluyodum ama bu sefer olamicak sanırım onun icin morali bozuk biraz ister istemez benimde tabi

Aklı kalmicak zaten kalmaz ama her gittigi zaman ben ugurluyodum ama bu sefer olamicak sanırım onun icin morali bozuk biraz ister istemez benimde tabi
akıl kalmasın derken ağlama diye dedim canım.
hayırlısı böyleymiş, birlikte gününüzü en güzel şekilde geçirin inşallah canım.

akıl kalmasın derken ağlama diye dedim canım.
hayırlısı böyleymiş, birlikte gününüzü en güzel şekilde geçirin inşallah canım.
Anladim ama dayanamam ki evet kismetten öte yol yok derler ki öyle. Gecirdik canim cok şükür guzel gunler geçirdik ama ayrılmak zor yine aynı meraklar yine aynı şeyler başlicak

Canımmm nerelerden geldin bu şafaklara çoğu bitti. Böyle düşün... çok zor ama dayan geçicek. Bak gördün yanındaydı gidip gelsin hep yanında kalacak hatta yuva kuracaksınız hayırlısıyla hiç ayrılmamak için ufacık bir engel olarak düşün. Bitirdiğinde bu engel de kalkacak güzel günler sizi bekliyor.
Ağlamak geliyorsa içinden ağla rahatla bende tutardım kendimi tutmak daha kötü çok yıpratma kendini. Sonunu düşün bak tam yıldönümünüzde burda olacak. En güzek hediye

İnşallah canım ben çalışıyorum ama yine de zorlanıyorum kendime uğraş bulmam lazım ilk iş gidip saçımı kestirmek olucak sonra da oturup dizi filan izlerim oyalanmam lazım galiba

Allah yardimcin olsun buda çok zor ben o yüzden izin alıp gelmesini istemiyorum 5 ayda bitsin gelsin hemen tekrar yollamak zor olur Allahım sabır versin hepimize kızlar onları da sağ salim dönmesini inşallah

İnşallah canım ben çalışıyorum ama yine de zorlanıyorum kendime uğraş bulmam lazım ilk iş gidip saçımı kestirmek olucak sonra da oturup dizi filan izlerim oyalanmam lazım galiba

İş büyük avantaj gerçekten zaman hızlı geçiyordur bu sayede. Boş kaldıkça insan düşünüyor düşündükçe sarpa sarıyor. Benimde bu ara koşturmalı geçti hep nasıl geçti anlamadım. Su gibi geçsin zaman

Allah yardimcin olsun buda çok zor ben o yüzden izin alıp gelmesini istemiyorum 5 ayda bitsin gelsin hemen tekrar yollamak zor olur Allahım sabır versin hepimize kızlar onları da sağ salim dönmesini inşallah
Amiin güzelim gercekten cok zor sanki ilk defa gonderiyorumm yine ayni sorunlar başlayacak. Ülkenin durumuda malum dur bakalım hakkimizda hayırlısı olsun.
Tez zamanda sağ salim kavuşalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…