Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende aynıyım valla senin gibi sürekli ağlıyorum hersey de her yerde zaman mekan fark etmiyor böğüre böğüre ağlamak geliyor içimden

bende öyleyim canım nasıl düzelir bilmiyorum ama bitene kadar böyle devam eder gibi geliyo bana. bide sen evliymissin o daha zor aslnda ama bizde zaten hergün beraberdik evli gibiyiz cok zor zamanlar Allah hepimize sabır versin

amin canım aminn bizim daha cok var ama ben daha safak yarıya bile gelmeden çöktüm cok zormus ben zorlanırım diye tahmin etmstmde bu kadar zor olcgnı düsünmedim
Kendi yaşadıklarıma göre ilk en zoru. İlk zamanlara dönüp bakıyorumda her gün ağladığımı biliyorum yani. Acemilik yoğun geçiyor bide. Eğer usta da görevi koşturmalı olmazsa acemlik daha yoğundu.
Şu anda da zor ama alışıyorsun biraz daha. Telefonla sesini duyduğun zaman bişeyciğin kalmıyor. Günün en sevdiğim kısmı o kısım :))

bende hergün ağlıyorum cok zor acemilik bitti bzmde agrı dogubeyazıtta suan. bide bizim aksilikler pesimizi bırakmadı hic.. 1 hafta oluyo hattı kırılmıs bi kac gün arkdsndan aradı 2 gündür konusamıyoruz ben kokusu olmadan yapamam derdim ama sesini duymak bile iyi geliyomus bana suan onuda yapamıyorum carsı iznide yok bakalım burdan hat aldım ona bi kac esya falan pazartesi ppt ile göndrcm ins

İyi düşünmüşsün canım gerçekten bir haber moral veriyor. Arama olur, mesaj olur yetiyor insana. O zaman daha iyi olursun bak. Bende sesini duymadığımda mesaj gelemdiğinde moralen düşüyorum ama bir mesaj bile gülmeme yetiyor. Seni çok iyi anlıyorum. Hepsi geçici bu dönemlerin. Bitereceğiz hayırlısıyla inşallah.

ilk zamanlar zor geçiyor ama geçiyor kendini çok yıpratmamaya çalış canım konuşurken moral ver hep.
aksilik hep olur arayamaz, bekler durursun.. benim sevdicekte bingölde çarşı yok sizin gibi idare ediyoruz. Rabbim tez zamanda kavuştursun tüm bekleyenleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…