- 4 Kasım 2016
- 29
- 93
- 3
Bende aynıyım valla senin gibi sürekli ağlıyorum hersey de her yerde zaman mekan fark etmiyor böğüre böğüre ağlamak geliyor içimden
Aynen öyle sabır sabır sabır...hosbuldum tatlımm amin canım amiinnn sağ salim gelsinlerde bi sekilde sabrederiz ya napalım cok zor gerci ama dayancz yapck bsy yok sabır tasına döncez sonunda heralde :)
Aynen öyle sabır sabır sabır...
İdare eder canım sen nasılsın ?Selam kızlar nasılsınız :)
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldinizhayırlı teskereleriniz olsun, zaman su gibi geçsin İnşallah
Ben burdayım ders çalışıyorumdakızlar kimler burda napıyosunuzz?
İdare eder canım sen nasılsın ?
Ben burdayım ders çalışıyorumdasen napıyosun canım ?
Aynen vallaha ne yapayım sınav haftası çalışmaya çalıştım işte olduğu kadarmüzik dinliyorum tatlım napim bu saatte ders mi calısıyosun helal valla :)
Aynen vallaha ne yapayım sınav haftası çalışmaya çalıştım işte olduğu kadar
hadi ins iyi gecer sınavın :) senin askerin şırnakta mı canım safagınız az kalms ne güzell Allah kavustursun
Teşekkür ederimm
Yok canım benim ki ankara'da .
Allah hepimizi tez zamanda kavuştursun inşallah
Kendi yaşadıklarıma göre ilk en zoru. İlk zamanlara dönüp bakıyorumda her gün ağladığımı biliyorum yani. Acemilik yoğun geçiyor bide. Eğer usta da görevi koşturmalı olmazsa acemlik daha yoğundu.amin canım aminn bizim daha cok var ama ben daha safak yarıya bile gelmeden çöktümcok zormus ben zorlanırım diye tahmin etmstmde bu kadar zor olcgnı düsünmedim
İyi düşünmüşsün canım gerçekten bir haber moral veriyor. Arama olur, mesaj olur yetiyor insana. O zaman daha iyi olursun bak. Bende sesini duymadığımda mesaj gelemdiğinde moralen düşüyorum ama bir mesaj bile gülmeme yetiyor. Seni çok iyi anlıyorum. Hepsi geçici bu dönemlerin. Bitereceğiz hayırlısıyla inşallah.bende hergün ağlıyorum cok zoracemilik bitti bzmde agrı dogubeyazıtta suan. bide bizim aksilikler pesimizi bırakmadı hic.. 1 hafta oluyo hattı kırılmıs bi kac gün arkdsndan aradı 2 gündür konusamıyoruz ben kokusu olmadan yapamam derdim ama sesini duymak bile iyi geliyomus bana suan onuda yapamıyorum carsı iznide yok bakalım burdan hat aldım ona bi kac esya falan pazartesi ppt ile göndrcm ins
bende koşturuyorum fazla uğrayamadım buraya şafak hızlı atıyor şu sıra çok şükürİdare eder canım sen nasılsın ?
Ben burdayım ders çalışıyorumdasen napıyosun canım ?
bende hergün ağlıyorum cok zoracemilik bitti bzmde agrı dogubeyazıtta suan. bide bizim aksilikler pesimizi bırakmadı hic.. 1 hafta oluyo hattı kırılmıs bi kac gün arkdsndan aradı 2 gündür konusamıyoruz ben kokusu olmadan yapamam derdim ama sesini duymak bile iyi geliyomus bana suan onuda yapamıyorum carsı iznide yok bakalım burdan hat aldım ona bi kac esya falan pazartesi ppt ile göndrcm ins
bende koşturuyorum fazla uğrayamadım buraya şafak hızlı atıyor şu sıra çok şükür
sınavlarında kolaylıklar diliyorum canım
ins canım ya bi an önce bitse keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?