Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doğru canım haklısın oyle zaten ama o bugun son gunumuz yarinda yolcu edemeyecegim onun icin morali bozuuk hic ayrılmak istemiyo ona cok zor geliyo ee o böyle yapinca bende moralman çöküyorum ama mecburuz bişeyler icin olmasi lazim dayanacam güzelim bu zamanlara kadar geldik bundan sonrasida biticek Allahin iziniyle

İnşallah canım benim tez zamanda bitsin şu zaman
Yaaa canım beniimm öperimmm seniii
Şimdi de 01 i bekliyorum senden Adanaa

Aminnnnn hepimiz o doğan güneş yazısını yazacağız buraya inşallah

Canım benim üzülme kıyamam
Bu son canım sonnnn...
Sağsalim gelecek inşaAllah, sonra düğün hazırlıklarınızı, tatlı telaşlarınızı konuşacağızzz
Bunları düşün, üzülmeee..

üzüntüden sinirden artık cıldırmak üzereyimmmmmmmmmm ben asker göndermişim onamı yanayım ailesiyle ugrasıyorum onamı yanayım kaça bölüneceğimi sasırdımm ne zormus bee artık bitsin şu askerlik kimseyle muattap olmak istemiyorum bitsinde artık kendi evimde esimle mutlu mesut oturayım yahu

Zaten ikimizde bundan teselli buluyoruz canım ama ayrılmak cok zor geliyo sanki ilk defa gonderiyorum ya durmadan gözyaşlarım akiyo

Vallaha güzelim bizde 100 parcaya bolumuyoruz ama yapcak bisey yok o gidince ailesi benim basimin tacidir ben onlara onlar bana emanettir. O yuzden bazı seyleri alttan al

İnan ki anlıyorum canım.. Ben de yaşadım aynısını izne geldiğinde ama 1 hafta bilemedin 10 güne eski haline dönersin, mecbur dönüyorsun yani..
Evet güzelim öyle olucakk. Neyse ki ilk gonderdigimle simdi ayni değil. O zaman neyle karsilasacagimizi bilmiyoduk simdi biliyoruzzz o yuzden ikimizde rahatizz bitirip gelicek insallah sağ salimm

Evet güzelim öyle olucakk. Neyse ki ilk gonderdigimle simdi ayni değil. O zaman neyle karsilasacagimizi bilmiyoduk simdi biliyoruzzz o yuzden ikimizde rahatizz bitirip gelicek insallah sağ salimm
Aynen öyle canım benimmm..
Hem daha başında olmadığı bilmek bile yetiyor ya daha ne olsun :)

Son düzenleme:
anladım canım bende kötü demedim haklısın bende öyle düsünüyorum ama kimse noldugunu ne ettiğini bilemez tabi. herkes iyi olsa keske inan neleri var nelerle ugrasıyosun tahmin edemezsin

Canım ne oldu çok özel değilse çözüm üretelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…