- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Doğru canım haklısın oyle zatenCanımmm nerelerden geldin bu şafaklara çoğu bitti. Böyle düşün... çok zor ama dayan geçicek. Bak gördün yanındaydı gidip gelsin hep yanında kalacak hatta yuva kuracaksınız hayırlısıyla hiç ayrılmamak için ufacık bir engel olarak düşün. Bitirdiğinde bu engel de kalkacak güzel günler sizi bekliyor.
Ağlamak geliyorsa içinden ağla rahatla bende tutardım kendimi tutmak daha kötü çok yıpratma kendini. Sonunu düşün bak tam yıldönümünüzde burda olacak. En güzek hediye
Yaaa canım beniimm öperimmm seniii
Amin canım inşallahAmiin güzelim gercekten cok zor sanki ilk defa gonderiyorumm yine ayni sorunlar başlayacak. Ülkenin durumuda malum dur bakalım hakkimizda hayırlısı olsun.
Tez zamanda sağ salim kavuşalim
İnşallah canımİş büyük avantaj gerçekten zaman hızlı geçiyordur bu sayede. Boş kaldıkça insan düşünüyor düşündükçe sarpa sarıyor. Benimde bu ara koşturmalı geçti hep nasıl geçti anlamadım. Su gibi geçsin zaman
Doğru canım haklısın oyle zatenama o bugun son gunumuz yarinda yolcu edemeyecegim onun icin morali bozuuk hic ayrılmak istemiyo ona cok zor geliyo ee o böyle yapinca bende moralman çöküyorum ama mecburuz bişeyler icin olmasi lazim dayanacam güzelim bu zamanlara kadar geldik bundan sonrasida biticek Allahin iziniyle
Yaaa canım beniimm öperimmm seniii
Şimdi de 01 i bekliyorum senden Adanaa
Amiinn guzeliimm amiinnnİnşallah canım benim tez zamanda bitsin şu zaman
Aminnnnn hepimiz o doğan güneş yazısını yazacağız buraya inşallah
Kızlar sevdigimden ayrilmama son 1 gun yarın artık dönüyo ve benim istemsizce gozyaslari dökülüyo yine. Sanırım bu sefer gidemeyecegim de yolcu edemicem suan bana o kadar ağır geliyo ki. Hic gitmicek saniyodum hep yanimda kalicak saniyodum alıştım hemencecik burda olmasına ayrılmak istemiyorum ama ben yaa
Zaten ikimizde bundan teselli buluyoruz canım ama ayrılmak cok zor geliyo sanki ilk defa gonderiyorum yaCanım benim üzülme kıyamam
Bu son canım sonnnn...
Sağsalim gelecek inşaAllah, sonra düğün hazırlıklarınızı, tatlı telaşlarınızı konuşacağızzz
Bunları düşün, üzülmeee..
Vallaha güzelim bizde 100 parcaya bolumuyoruz ama yapcak bisey yok o gidince ailesi benim basimin tacidir ben onlara onlar bana emanettir. O yuzden bazı seyleri alttan alüzüntüden sinirden artık cıldırmak üzereyimmmmmmmmmm ben asker göndermişim onamı yanayım ailesiyle ugrasıyorum onamı yanayım kaça bölüneceğimi sasırdımmne zormus bee artık bitsin şu askerlik kimseyle muattap olmak istemiyorum bitsinde artık kendi evimde esimle mutlu mesut oturayım yahu
bende senin gibi düsünüyorum zaten ama kimin ne yasadıgını neyle ugrastgnıda bilemezsin herkes aynı değil.Vallaha güzelim bizde 100 parcaya bolumuyoruz ama yapcak bisey yok o gidince ailesi benim basimin tacidir ben onlara onlar bana emanettir. O yuzden bazı seyleri alttan al
Zaten ikimizde bundan teselli buluyoruz canım ama ayrılmak cok zor geliyo sanki ilk defa gonderiyorum yadurmadan gözyaşlarım akiyo
Oyle tabi canım bu benim görüşüm sadece.bende senin gibi düsünüyorum zaten ama kimin ne yasadıgını neyle ugrastgnıda bilemezsin herkes aynı değil.
Evet güzelim öyle olucakk. Neyse ki ilk gonderdigimle simdi ayni değil. O zaman neyle karsilasacagimizi bilmiyoduk simdi biliyoruzzz o yuzden ikimizde rahatizz bitirip gelicek insallah sağ salimmİnan ki anlıyorum canım.. Ben de yaşadım aynısını izne geldiğinde ama 1 hafta bilemedin 10 güne eski haline dönersin, mecbur dönüyorsun yani..
anladım canım bende kötü demedim haklısın bende öyle düsünüyorum ama kimse noldugunu ne ettiğini bilemez tabi. herkes iyi olsa keske inan neleri var nelerle ugrasıyosun tahmin edemezsinOyle tabi canım bu benim görüşüm sadece.
Aynen öyle canım benimmm..Evet güzelim öyle olucakk. Neyse ki ilk gonderdigimle simdi ayni değil. O zaman neyle karsilasacagimizi bilmiyoduk simdi biliyoruzzz o yuzden ikimizde rahatizz bitirip gelicek insallah sağ salimm
anladım canım bende kötü demedim haklısın bende öyle düsünüyorum ama kimse noldugunu ne ettiğini bilemez tabi. herkes iyi olsa keske inan neleri var nelerle ugrasıyosun tahmin edemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?